Șoșoacă, gonflată și de Antena 3. A venit cu tricoul „Senator terorist” și a pretins că toate conspirațiile isterice pe care le ventilează sunt o „luptă pentru libertăți”

2
1651

Scene grotești, din nou, la Antena 3, acolo unde luni a venit noul “Frankenstein” produs în laboratoarele lui Dan Voiculescu: senatoarea Șoșoacă. Starleta posturilor TV ale oligarhilor s-a afișat cu un tricou pe care scria “Senator terorist”, pretinzând că ea luptă pentru drepturile omului când propagă conspirații.

Șoșoacă s-a autoproclamat “unicul senator terorist” din Parlament, spunând că premierul Florin Cîțu la ea a făcut referire când a vorbit despre cei care duc campanii de zădărnicire a încercării guvernului de a stopa îmbolnăvirea cu Covid.

Lipsită de orice inițiativă în Parlament, acolo unde a fost trimisă de susținătorii AUR, Șoșoacă își petrece timpul între studiourile A3 și RTV, ușile diverselor spitale și ministere și, în general, oriunde se aude că ar fi rost de scandal. Nișa identificată de cei care au inventat-o pe Șoșoacă este clară: publicul care, obosit și afectat de pandemie sau, pur și simplu, mai credul, cască gura la astfel de scandalagii, înghițind teorii conspiraționiste.

Cum au făcut generalii din Șoșoacă, dintr-o admiratoare #REZIST, o vedetă a mișcării conspiraționiste

De aproape un an, de când a schimbat macazul, renunțând la mesajele de tip #REZIST pentru a intra direct în tabăra opusă, Diana Șoșoacă este beneficiara unei mașinării de promovare profesioniste.

Adusă la toate așa-zisele mitinguri cu câțiva participanți, a fost băgată în față, urcată la tribune, pusă la microfon, apoi discursurile sale au fost tăiate, editate, “coafate” și propagate pe rețelele de socializare și la televiziunile oligarhilor. Astfel lansată în “lumea conspiraționiștilor”, Șoșoacă a ajuns un “produs” de tip Gigi Becali acum 20 de ani, portstindardul conspiraționiștilor în România. În spatele său, “partidul generalilor”, condus oficial de Ninel Peia, își freacă palmele.

La Antena 3 – postul securistului cu patalama Dan Voiculescu –, toate prostiile debitate de Șoșoacă devin subiecte de emisiuni și dezbateri. Luni, Șoșoacă a primit din nou tribună la acest post: “Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care luptăm pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României. Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Cîțu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”.

Ce-a susținut Șoșoacă în ultimele luni: că Armata va lua oamenii cu forța din case să-i vaccineze, că România va fi singura țară unde va fi vaccinată populația, pe post de cobai, și că morții de Covid sunt o invenție

De-a lungul ultimelor luni, Șoșoacă s-a remarcat prin promovarea unor conspirații lipsite de bază reală și infirmate de evenimentele ulterioare.

A pretins, la startul campaniei de vaccinare, că armata va lua oamenii cu forța din case și îi va interna în lagăre, ca să-i vaccineze. A afirmat că doar în România vor fi vaccinați oamenii, pe post de cobai pentru întreaga omenire. A afirmat că morții de Covid din spitale sunt o invenție, promovând date total false, cum ar fi aceea că decesele din cauza virusului sunt de 0,03% (în realitate, e vorba de aproape 3% din totalul cazurilor). A pretins că în alte țări s-au anulat restricțiile și că doar în România mai sunt menținute.

Premierul Cîțu spusese vineri că țara noastră este, de un an, ținta unei campanii teroriste, prin care se încearcă în mod organizat și coordonat distrugerea instituțiilor statului, pandemia fiind folosită ca pretext: „În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunea unor teroriști, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialiști, de acolo ne vin informațiile“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Terorista nu stiu daca este, nu ma intereseaza.
  Dar tampita si jegoasa sunt sigur ca este.
  Asta jigneste orice urma de bun simt si de educatie.
  Am facut ceva studii de logica si psihologie la viata mea.
  Individa asta si maimutele Haur ne cred SUB-PRIMATE.
  Si in jungla in cetele,comunitatile, ale de maimute se respecta niste reguli.
  Ori asta vine sa-mi spuna mie ca intr-o societate civilizata nu exista reguli.
  Fiecare e liber sa faca ce vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here