EXCLUSIV. Daniel Ghiță (PSD), deputatul agramat, minte penal în declarația de avere! I-au dispărut sălile de sport, i s-au schimbat mașinile

0
5966
Daniel Ghiță

Deputatul Daniel Ghiță, fost luptător în gale K1, retras între timp din activitate și pătruns în Parlamentul României pe lista PSD Ilfov, minte cu nerușinare în declarația de avere depusă pe 11 ianuarie 2021.

Daniel Ghiță este personajul caraghios care a ajuns deputat (de Ilfov) prin capriciul clanului Firea-Pandele. Recent, fostul luptător, mare dușman al limbii române și mare conspiraționist anti-pandemie, s-a făcut de râs la tribuna Parlamentului, nefiind în stare nici măcar să citească o declarație politică.

Tot el, în puținătatea lui mintală, a lansat teorii peroculoase, asemănând „prigonirea” PSD-iștilor de azi cu patimile evreilor în perioada nazistă!

În cea mai recentă declarație de avere, Ghiță apare cu neconcordanțe de proporții în actele oficiale, dar nici vorbele nu i se ”pupă” cu faptele.

Bogatul sărac

Într-un interviu publicat în mai 2020 pentru evz.ro, Ghiță spunea: ”Am două săli de sport, o construiesc pe a treia și am o afacere, extrem de bună, pe care prefer să o țin secretă. Când alți campioni de kickbox stau cu chirie, eu mi-am construit propria casă într-o zonă rezidențială de elită”.

În declarația de avere, afacerile prospere despre care vorbea fostul luptător nu se regăsesc. E totul alb în declarația lui Ghiță, la acest capitol. Nu există decât două variante: ori atunci se fălea, ori acum nu le-a declarat!

Nici bani nu are Ghiță deloc: niciun cont, niciun leu, nici măcar de-un covrig. Cel puțin, așa arată declarația de avere.

Ceasul, cât face ceasul?

Pe 21 octombrie 2020, Ghiță și-a publicat declarația de avere și declarația de interese. Era doar candidat la alegerile parlamentare și era obligat de lege să facă acest demers administrativ. Mai avea de făcut doar un pas până să pătrundă pe ușa mare a politicii.

În documente, la bunurile deținute, ex-sportivul și-a trecut un ceas Hublot dobândit în 2014. I-a estimat valoarea la 25.000 de euro.

La doar câteva luni distanță, pe 11 ianuarie 2021, după ce a fost ales deputat de Ilfov, Ghiță și-a trecut în declarația de avere același obiect, dar a avut grijă să-l supraevalueze. L-a trecut la 50.000 de euro, adică dublu față de octombrie 2020!

 

N-aduce Loganul ce aduce anul!

Mizând probabil că nimeni nu-l va controla și nu-l va prinde cu minciunile, Ghiță se contrazice și la capitolul mașini.

În toamnal anului trecut, înainte de alegeri, era ”patriot” și declara două automobile de producție autohtonă, Dacia Logan, bunuri obținute în 2006, respectiv 2007.

În 2021, după ce obținuse votul românilor și nu mai era cazul să pozeze în ”patriot”, Ghiță declară un Logan cumpărat în 2005, dar și un Smart achiziționat în 2016.

Așadar, nici anii, dar nici mărcile nu coincid în cele două declarații, astfel că neconcordanțele sunt evidente, fiind vorba despre fals în declarații, infracțiune pedepsită de lege.

Se lăuda cu un Audi care nu apare nicăieri!

Pe 20 iulie 2020, Ghiță se lua la harță cu ”fomiștii” de pe Facebook. Prilej nou de fală, dar tot în ”stilul” său, agramat (n-am intervenit deloc pe text – a scris Porche, în loc de Porsche – n. red.):

„Am Audi A8, am și smart, dar îmi place și Dacia!

Ce aveți cu harfele astea de vedete, fomiștilor ? Dacă nu îmi cumpăr Porche, nu postez de la club, gata nu ești om de valoare ?

M-am saturat sa văd fală, fițe ,show, și prostie peste tot. Oamenii încep sa te catalogheze după ce mașina conduci, dacă ești văzut la club de fițe!

Eu, care postez o filmare de la țara cu găini sau căruța cu cai, nu sunt de valoare ? Azi, postam de la țara cu piscina gonflabilă!

Fiți modești și buni cu suflet față de oameni..ajutatii pe cei saraci, și nu puneți pret pe materialism!

Gata cu fitele și fala! Șmecherii au piscină gonflabilă și Dacia!”

Precizare: un Audi A8 are un preț de pornire de peste 90.000 de euro, dar, în funcție de motor și de dotări, valoarea i se poate dubla.

„Nu-mi place politica!”

Declarațiile contradictorii ale celui care a jurat că va sluji cauza românilor năpăstuiți și că nu-i va minți sub nicio formă nu se opresc aici.

Tot din perioada în care era pe margine și nu apucase să intre ”la butoane”, Ghiță zicea, tot în mai 2020, tot pentru evz.ro: ”Nu-mi place politica! Nu suport nedreptatea și pledez din 2015 împotriva defrișărilor și abuzurilor din justiție. Nu sunt afiliat la niciun partid politic și nici nu am de gând! Eu sunt un patriot! Nu țin cu niciun partid politic, nu țin cu rușii, nici cu americanii. Eu țin cu românii! Sunt alți politicieni buni, eu nu mă consider politician. Eu spun ceea ce alții nu mai spun, și fără perdea, public, ceea ce gândesc. Nu mai suport prostia și campaniile mediocre manipulatoare! Ajunge!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here