Încă un artist șoșocar! Nicu Covaci (Phoenix): „Totul este o manevră. Cei care au făcut virusul trebuie puși la zid! E un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin”

6
13667
Nicu Covaci

Nicu Covaci (74 de ani), solistul trupei Phoenix, intră vijelios în galeria artiștilor conspiraționiști, care ventilează teorii aberante, niciodată confirmate. El li se alătură lui Dan Bittman, Mugur Mihăescu („Garcea”), Dragoș Bucur și răposatului Bogdan Stanoevici etc.

„Totul este o manevră. «Dezbină şi domină», asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul” – Nicu Covaci, 2021.

Nicu Covaci susţine că a avut Covid-19 înainte ca în România să se ştie de existența acestei boli. Solistul legendarei trupe Phoenix a trecut printr-o răceală puternică, în ianuarie 2020, când a venit în ţară din Spania.

Nicu Covaci a ajuns mai întâi la Institutul Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, pentru că se simţea rău. A plecat apoi în orașul său, Timişoara, internându-se la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-CoV-2, dar artistul susţine că a avut simptome de Covid.

Nicu Covaci: „Eu şi partenera mea de viaţă am avut Covid, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de Covid, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus. Am fost dus cu Salvarea şi două zile am fost internat. Nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce. Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini”.

„În laborator s-a făcut virusul, şi ăştia trebuie puşi la zid – cei care au făcut virusul”

Nicu Covaci a plecat pe semnătură de la Spitalul „Victor Babeș” din Timişoara. Avea febră mare, tuşea puternic şi prezenta, în general, o stare de rău. Artistul spune că s-a tratat singur în Spania, apelând la medicamente, dar şi la terapii alternative – mai ales la țuică!

Muzicianul derapează abrupt în teorii conspiraționiste de toată jena.

Nicu Covaci: „Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură, şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. «Dezbină şi domină», asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul, şi ăştia trebuie puşi la zid – cei care au făcut virusul”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Gabriel Liiceanu îl face praf pe Mircea Dinescu: „Un claun isteric, locuit de patima căpătuielii”, „pușlama ordinară”, „cultivă vulgaritatea, țopenia obraznică și infatuată”

6 COMENTARII

 1. Apropo gripa spaniola nu a apărut în Spania!!!…puneți mâna pe carte..de ce-i zice așa ???… citiți…
  Acum sa revenim la acest trubadur..e o vorbă la români…să ști să îmbătrânesti frumos..,,!!!..păcat de anii tinereții i-ai umbrit acum la bătrânețe…și nu-i mai acordați merite deosebite,nu el a fost ctitorul grupului !!!…ci unul Claudiu Rotaru…
  Așa că d-le Covaci stai acolo liniștit în Spania ta…sper sa nu te revăd curând prin Rumania…!!!..

 2. Veniți cu un titlu de toată jena! Unde e conspiratia? Că a zis că virusul e făcut în laborator? Dar unde plm e făcut? In gradina? Și dacă lui Covaci i-a trecut boala cu țuică,înseamnă că aberează? Așa funcționează organismul lui! Pe baza de țuică! Sunteți niște ziariști jalnici!

 3. Despre provenienta virusului deocamdata nimeni nu stie exact.
  Asa ca e absurd sa spui ca e facut in laborator tot atit de mult cu a spune ca nu e facut in laborator.
  In orice caz e suspect ca China nu a lasat pe nimeni sa investigheze si a sters urmele.

 4. Bineee…, ăsta a fost un… DERBEDEU (!!!) toată viața lui, chiar dacă are meritul de a fi fost un… MUZICIAN-EXCEPȚIONAL!

  Ca și în cazul lui Mircea Dinescu, de exemplu (sau… Ilie Năstase și Ion Țiriac, în sport!), trebuie să SEPARĂM (!)… VALOAREA ca artist, scriitor, sportiv etc., de… valoarea-UMANĂ: caracterul lui Covaci a fost, MEREU, unul… INFECT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here