„Doctorița-minune” e șoșocară până la capăt: „Masca nu face bine. Eu vorbeam și cu pacienții – Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?“

6
896

Noua starletă a televiziunilor controlate de oligarhi și a mișcării conspiraționiste, controversata “doctoriță-minune” Flavia Groșan, a fost duminică seara protagonista unui nou interviu la Antena 3, unde i-a chemat pe români să nu poarte mască de protecție și să nu ia medicamentele prescrise de medicii din spitale.

“Descoperită” la Oradea, Flavia Groșan pretinde că a vindecat “mii de pacienți” infectați cu Covid. Nu lucrează la spital, dar îi acuză pe colegii de acolo că omoară oamenii și că le dau medicamente periculoase. Teoriile sale nebunești – le spune oamenilor să stea acasă chiar și când ajung sub 80% oxigenare –, foarte periculoase, au beneficiat de o popularizare frenetică.

Promovată de Antena 3 a 4-a zi consecutiv. „Eu zic că lockdown-ul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e Covid“

Antena 3 a adus-o duminică pentru a patra zi consecutiv în casele telespectatorilor acestui post și a lăsat-o pe Flavia Groșan – fană Șoșoacă și intens promovată de propaganda rusă – să-și țină discursul delirant.

Flavia Groșan: „Eu zic că lockdown-ul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e Covid. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și… aici am ajuns“.

Englezii au renunțat la ideea imunizării de turmă când și-au dat seama că epidemia va scăpa de sub control, iar numărul morților a devenit copleșitor. În mod șocant, Flavia Groșan pare să regrete că unii dintre oameni au reușit să evite îmbolnăvirea și “nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e Covid”.

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir, pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiti din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu-mi plac“

Discursul doctoriței promovate de curentul conspiraționist este relamente unul de om nebun. Flavia Groșan recunoaște că n-are acces la medicamentele antivirale administrate în spitale, dar pune starea rea a unora dintre pacienții vindecați de Covid nu pe seama bolii prin care au trecut, ci pe seama reacțiilor provocate de tratament!

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir, pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiti din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu-mi plac. Eu am schema mea proprie, cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de Covid, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și pe care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii ăștia, cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății, să iște un așa zbucium mediatic? Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu“.

Minciuni, sofisme ieftine, manipulări grosiere. „Doctorița-minune” pretinde că a fost atacată pentru că are „schemă de 100 de lei” și nu pentru că și-a acuzat colegii din spitale de crimă și incompetență

Discursul conține manipulări și sofisme de cea mai proastă calitate. În mod evident, în spitale “mor oameni” pentru că acolo ajung cazurile grave. Restul, circa 90% dintre bolnavi, fac forme ușoare sau medii ale Covid și se tratează acasă, pe baza indicațiilor unor medici precum Flavia Groșan. Ea omite să spună că acei “mii de oameni” pe care i-a vindecat au avut o formă ușoară a bolii. Acei pacienții ei care au evoluat negativ au sfârșit prin a cheama ambulanța și a merge la spital, unde paracetamolul și ceaiurile au fost înlocuite cu antivirale puternice și antibiotice care să stăvilească efectele bolii.

În ceea ce privește “zbuciumul mediatic”, acesta n-a fost provocat – așa cum ipocrit (sau, poate, realmente nebunește) pretinde doctorița conspiraționistă – pentru că are “o schemă de tratament de 100 de lei”, ci pentru afirmațiile sale. Acuzându-și colegii din spitale de crimă și incompetență și contestând vehement tratamentul aplicat de aceștia în cazurile grave, Flavia Groșan pune în pericol viața oamenilor naivi care s-ar uita în gura ei și ar avea tendința s-o creadă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. Medicina a devenit atat de complexa, farmaceutica a creat atatea medicamente echivalente, incat orice poveste vine unul si-ndruga, oamenii obisnuiti o cred. Aceasta doctorita e personajul perfect pentru a intari spusele Sosoacei. Publicul pregatit de Sosoaca ingurgiteaza automat ce spune doctorita cea „originala”…

 2. Astept masuri drastice din partea CNA. E inadmisibil ca sa fie mediatizate excesiv astfel de persoane ce indeamna pana si la nefolosirea mastii, fara ca in studiourile acestor televiziuni sa fie invitat cineva care sa aibe si alta parere, de exeplu parlamentarul PSD Rafila. Ticalosii de la A3 si RTV sunt infratiti cu virusul, doar pentru ca la guvernare nu sunt oamenii care sunt pe placul patronilor lor.

 3. Păiii…, să-i spună cineva TÂMPITEI că tot Bunul-Dumnezeu și Mama-Natură a lăsat, și la om, și alteee… orificii/găuri (Sic!), mai jos de brâu…, hmmm, hmmm…, pe care, ÎN-PUBLIC (!), LE ACOPERIM măcar c-o frunzăăă…, cevaaa…, daaaaaaaaaaaa?!!!

  Sau madam-VRACI este și împotriva… CHILOȚILOR???!
  Poate și a chestiilor ălora cu aripioare…, care-o fac ȘI mai uscată, aiii???!!!!!!!!

  Să ne-așteptăm, cumvaaa…, în curând, la mișcările putiniștilor, la noi îndemnuri, de genuuu’… „Jos… CHILOȚII!” sau, și mai îngrozitor…, „Jos… TAMPONU’!”????!
  Și te pomenești c-o s-o vedem, Doamne-PĂZEȘTEEEEE (!!!!!!!!!!!!), pe Balena-Urlătoare de Șoșoacă punându-și public în aplicare respectivele îndemnuri, spreee… DEFINITIVA noastră RĂPUNERE (REPULSIV-PSIHICĂ), lovitura-de-grație după cea pe care-am primit-o când, BRRRR…, am văzut-o „dansându-și” (Sic!) MEZELURILE la ultimul miting!!!!!!!

 4. SPERĂM (SINCER!) că sunt doar niște MINCIUNI-și-MANIPULĂRI din ce în ce mai desele zvonuri aruncate/ajunse „pe-piață”, așaaa…, maiii… „pe-la-colțuri” deocamdată, cum că ȘARLATANCA de Groșan ar fi mare și veche prietenă cuuu… Ilie Bolojan, fostul primar liberal al municipiului Oradea, acum președinte al Consiliului Județean Bihor, care cică ar fi un fanatic admirator al NEBUNEI!

  Este el, Bolojan, cunoscut ca fiind așaaa…, maiii… (ULTRA-)CONSERVATOR din fire (pe stilul ardeleanului maiii… „grunjuros”! – Sic! –), dar NU credem că poate să fie… tipul ACELA (!) de „conservator”, daaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here