PSD, pe drumul fără întoarcere al conspiraționismului rusesc. Ciolacu, după ce numărul de infecții noi a crescut de 2,5 ori în 5 zile: “Mă așteptam la această manipulare!”

3
2221
Acum câteva luni, ca să arate că virusul nu e periculos, Marcel Ciolacu și-a dat masca jos în plenul Parlamentului, remarcând șmecherește că "am deviație de sept". După alegerile locale, liderul PSD a descoperit brusc că epidemia e totuși periculoasă și s-ar impune amânarea alegerilor parlamentare

PSD pare să fi aderat definitiv și fățiș la strategia subversivă a Moscovei în lupta împotriva țărilor Uniunii Europene și, implicit, a României. Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a acuzat duminică guvernul că falsifică statisticile, iar creșterea numărului de cazuri noi de infecții cu coronavirus nu e reală.

Potrivit șefului PSD, faptul că numărul de noi îmbolnăviri este în ascensiune este rodul unei “manipulări” pregătite din timp de guvern, nu se știe exact în ce scop.

Ce a înțeles președintele PSD când i s-a spus că duminică au fost 320 de noi infecții cu coronavirus: “Mă așteptam la această manipulare!”

Ciolacu a anunțat deja că parlamentarii PSD nu vor vota “sub nicio formă” prelungirea stării de alertă și a venit cu un alt proiect de lege. Conform proiectului, s-ar elimina aproape toate restricțiile în următoarele 15 zile, iar după aceea se va reveni la situația de dinaintea epidemiei.

Intrat oficial pe spirala conspiraționistă în ultimele zile, după ce timp de 3 luni a susținut-o din umbră, Ciolacu a acuzat, când a aflat că duminică s-au raportat 320 de noi cazuri, că ”mă aşteptam la această manipulare“.

Apoi a adăugat: „Mi-aş dori să răspund simplu dacă vom vota sau nu (n.r. – prelungirea stării de alertă). În primul rând, nu ştim ce stare de alertă vom vota. Categoric, PSD nu va vota starea de alertă care a fost şi până acum. Împreună cu colegii am luat decizia să nu prelungim mai mult de 15 zile”.

Inițial, Ciolacu a afirmat că nu a văzut niciun studiu care să-i demonstreze că se mai impune starea de alertă. După ce specialiști epidemiologi i-au pus în brațe graficele și modelele matematice care demonstrează că virusul este încă activ și revine în comunități, Ciolacu a acuzat că datele sunt false.

Conspirațiile din capul lui Ciolacu: guvernul ține bisericile și teatrele închise pentru că e corupt, nu pentru că epidemia încă e activă

Duminică a luat-o de la capăt și, ca și cum n-ar fi primit nicio informare și niciun raport, a afirmat că autoritățile nu explică situația, combinând discursul cu teorii conspiraționiste fără să prezinte vreo dovadă pentru cele spuse: ”Este de neacceptat ca după 3 luni de zile să nu începi un parteneriat cu românii, să le explici ce se întâmplă. Toate dezbaterile au fost dacă PSD va fi sau nu de acord cu starea de alertă. Nu poti să aştepţi până în ultima zi, să vii cu un HG şi pe urmă să discuţi în Parlament. (…) Parcă se încearcă să se astupe nişte lucruri sub această stare de alertă”.

Căutând să se așteze cât mai bine pe frustrările normale ale populației, care a tolerat cu greu restricțiile impuse în ultimele 3 luni, președintele PSD a supralicitat: ”Am fost foarte revoltat cu măsura deschiderii păcănelelor care sunt în spaţii închise, dar această dublă măsură… Ţii bisericile închise, în preoţi nu ai încredere, nu deschizi teatrele, de ce? Nu ai încredere în acei oameni că pot respecta anumite reguli, dar deschizi anumite activităţi precum păcănelele. Acest lucru se numeşte corupţie. De ce ţii locurile de joacă închise? Ce, părinţii îşi îmbolnăvesc copiii cu voia lor? Toată lumea e iresponsabilă şi venim să amendăm!”.

De ce se coordonează PSD cu operațiunile Rusiei

Timp de trei luni, PSD s-a coordonat din umbră cu propaganda rusească, susținând exact aceste teorii prin armatele de postaci, prin posturile TV și site-urile de partid și prin membrii de rangul doi ai partidului. A participat la mitinguri unde se afirma că nu există virusul, iar șefii partidului au dat un puternic mesaj simbolic refuzând să poarte masca în instituții precum Parlamentul sau Consiliile Județene.

Specialiști în subversiune au explicat pentru ziaristii.com că procedeul are ca scop slăbirea autorității statului, decredibilizarea instituțiilor, favorizarea haosului și a confuziei, adâncirea faliilor între diverse segmente ale populației.

Scopul acestor agresiuni, pe care Rusia le-a mai organizat și cu alte ocazii împotriva României, tot cu sprijinul unor forțe interne, este preluarea ostilă a puterii de grupuri politice favorabile Moscovei.

Cazul decembrie 1989 a fost, din acest punct de vedere, unul școală. După răsturnarea lui Ceaușescu, o mașinărie de dezinformare și de diversiune a provocat haos și teamă în țară. Echipa de agenți ai Moscovei condusă de Iliescu a putut fi prezentată, în context, ca salvatorii neamului.

Pe fondul derutei, a fost instalat atunci la putere un guvern subordonat Rusiei. Așa au ajuns la vârful statului Ion Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan, Nicolae Militaru etc.

Șef al serviciului de informații externe a fost instalat generalul de securitate Mihai Caraman, singurul ofițer român decorat de Moscova pentru servicii deosebite aduse în lupta împotriva NATO și a SUA.

Lovitura dată atunci are efecte și azi în România.

Situația din țara noastră nu e singulară. Rusia are oameni infiltrați la vârful statului și în alte state din Est. În Moldova, Biserica Ortodoxă subordonată Moscovei a emis chiar un comunicat conspiraționist, în care îl acuza pe Bill Gates că vrea să vaccineze oamenii ca să le bage cipuri, pentru a fi teleghidați cu antenele 5G.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Un criminal în serie, condamnat pe viață și eliberat pe baza „legilor lui Dragnea”, a incendiat o minoră pe care o violase. Până la 19 ani a omorât 5 oameni

Cele 17 țări europene pentru care, din 15 iunie, se redeschid cursele aeriene, fără izolare sau carantină

3 COMENTARII

 1. Ma bucur sa citesc articole din ce in ce mai bune !!! 🤗Dar nu numai bune,ci si foarte binevenite ,caci propaganda ruso-chineza este in continuare activa ,prin trompetele sale pesediste,aici intra si ramuricile lor care-i slujesc la greu de 4 ani ,pontacii si tradicenii cu avocata lor ,plus criminalii justitiei din ccr!!!

  • Vorbe Corrie.
   Lucrurile sant mult mai complicate.
   Nici nu stii tu ce batalie a fost data ca Romania sa se indrepte spre West.
   Toata lumea acum injura Securitatea, ca si cum ar fi fost ceva malefic.
   Ceausescu a facut gresela sa-i educe prea bine pe tipii aia.Sa judece cu mintea lor.
   Nu spun mai multe ca ma trezesc cu mii de injuraturi pe aici..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here