„Dăncilă, nesimţito, vaco! Întârziem avionul din cauza ta, ca să zbori tu cu elicopterul”

1
4859
Această imagine este un pamflet marca Comedy Mall

Cu siguranţă că Vasilica Dăncilă nu va mai pune piciorul a doua oară în Craiova. Culmea, oraşul controlat cu mână forte de clanul PSD Claudiu Manda-Olguţa Vasilescu! Ieri, a apărut informaţia că mai mulţi angajaţi curajoşi de la două secţii din uzinele Ford Craiova au huiduit-o pe Dăncilă, care încerca să câştige imagine pe seama lor.

Azi însă, surse din Aeroportul Craiova au declarat pentru ZIARISTII.COM că mai mulţi călători aflaţi în aşteptare pentru un zbor către Germania au reacţionat violent când au aflat că zborul lor a fost întârziat din cauza lui Dăncilă.

„Dăncilă, nesimţito! Vaco! Ne ţii pe noi pe loc, aici, în aeroport, ca să pleci tu cu elicopterul la cumpărături. Nu vă mai ajunge cât aţi furat! Vă plimbaţi prin ţară ca pe vremea lui Ceauşescu, în timp ce noi ne chinuim prin lumea largă să ne ţinem familiile la adăpost. Ruşine, nesimţito!”, a izbucnit unul dintre pasageri, care şi-a pierdut stăpânirea de sine din cauza vizitei lui Dăncilă la Craiova.

Reacţia pasagerului revoltat a fost îmbrăţişată şi de alţi călători, care au simţit nevoia să intre şi ei în corul anti-Dăncilă, e drept, cu un limbaj mai puţin dur, după cum ne-au precizat sursele noastre.

Huiduită de muncitorii de la Ford Craiova

Incidentul a survenit celui de la uzinele Ford Craiova, unde primirea Vasilicăi Dăncilă a fost ostilă, deşi PSD a încercat să ascundă gunoiul sub preş.

Venită în „vizită de lucru”, precum Ceauşescu pe vremuri, Dăncilă şi-a „furat-o” rău de tot de la muncitorii curajoşi din secțiile Montaj General şiProducție motoare.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnaliştii de la Ziarul de Craiova:

„Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Ford s-a lăsat cu incidente. Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare, doar că vizita acesteia nu a fost primită cu plăcere de o parte dintre angajați. Aceștia au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături, care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți.

După vizita în cele două secții și declarațiile de presă, Dăncilă s-a întors la Centrul Multifuncțional pentru a prezida încheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături.

Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă”, a scris ZiaruldeCraiova.ro.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Dragnea, îngropat definitiv de martorii din Teleorman, în dosarul angajărilor fictive. Nu poate primi o sentință mai blândă

Huooo, Dăncilă! Alungată de angajaţii Ford Craiova, PSD-ista a fugit la shopping cu Olguţa, într-un magazin închis special pentru ele

 

 

1 COMENTARIU

  1. Dat in cap ca la sarpe, asta le-ar trebui aplicat tuturor celor care isi bat joc de romanii care incerca sa duca o viata mai decenta pribegind pe alte coclauri pentru ca aici nu au loc de nemernicii din PSD. Putorile astea care sunt la conducerea tarii ar fi muritori de foame afara, aici insa traiesc pe picior mare pe spatele celor pe care-i fura in fiecare clipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here