Dragnea s-a îmbolnăvit brusc, înaintea procesului de la Înalta Curte. El s-a internat ca să forțeze o nouă amânare. Luni e al doilea termen din 2019

14
13652

Dosarul „Angajări fictive în Teleorman” are mâine termen la Înalta Curte de casație și Justiție. Este așteptat și Liviu Dragnea, căruia instanța i-a aprobat o nouă audiere. Dar Dragnea și-a pregătit deja motive pentru a absenta de la proces.

Boala pe care o invocă Liviu Dragnea (56 de ani) este o dublă hernie de disc. Aceasta nu presupune însă intervenție medicală de urgență. Dacă e nevoie de operație, aceasta putea fi programată oricând, nu neapărat în preziua sau în ziua procesului de la Înalta Curte.

Îmbolnăvirea bruscă a liderului PSD, anunțată dramatic de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, arată intenția lui Dragnea de a trage de timp, neprezentându-se la termenul de mâine și solictând, prin avocați, o nouă amânare.

Dacă ar avea bune intenții în relația cu justiția, liderul PSD s-ar prezenta mâine la instanță, apoi s-ar interna și s-ar supune operației (în caz că e necesară). Dar nu se va întâmpla așa ceva. Dragnea face tot posibilul să fugă de judecată, în speranța că între timp se va întâmpla ceva în favoarea sa: fie va interveni prescripția, fie va fi dată o ordonanță de urgență care va dezincrimina faptele de care e acuzat, fie va reuși să-și aranjeze un complet favorabil (prin momeli și presiuni).

Telenovela „bolnavul Dragnea” a fost gândită în patru episoade, întinse pe patru zile.

Episodul 1. Vineri, 15 martie, la Târgoviște, Dragnea s-a plâns de frigul din sală, deși nici afară nu era prea rece. El a folosit întâlnirea cu PSD-iștii din Dâmbovița pentru a lansa o temă aparent fără miză: necazurile sale cu sănătatea. Din acel moment, Dragnea a început să acuze dureri de spate.

Episodul 2. Sâmbătă, 16 martie, la Ghermănești-Snagov, a fost făcut anunțul dramatic: Dragnea e bolnav, trebuie să meargă la spital. Cel desemnat să sune goarna a fost secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, om de casă al lui Dragnea. „Liviu Dragnea a mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de-abia mai stătea în picioare să vorbească, de durere. Am insistat să se ducă să-și facă un RMN, să-și facă analize și să asculte sfatul medicului. După ședința de la PSD Ilfov, ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar domnul Dragnea a plecat spre București. A plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, le-a spus Codrin Ștefănescu ziariștilor prezenți la reuniunea PSD-iștilor din Ilfov.

Pentru impresia artistică, mai ales că erau prezente și echipe de televiziune, Dragnea a părăsit sala ținându-se cu mâna de șale, deși nu avea poziția „echer”, cum se întâmplă de obicei la suferințe de acest gen.

Episodul 3. Duminică, 17 martie, Antena 3 intră în joc și lucrează la imaginea lui „Dragnea cel bolnav”. Intră prin telefon Codrin Ștefănescu, care dramatizează situația: „Am vorbit de dimneață cu Liviu Dragnea, nu se simțea bine deloc. E internat într-un spital din București, unde va trebui să stea câteva zile, pentru analize și poate pentru operație. Înțeleg că ar fi o dublă hernie de disc, dar nu știu cum se spune exact, nu mă pricep la termeni medicali. Cer e că Liviu Dragnea nu va putea fi prezent astăzi la întâlnirea cu filiala PSD Brăila”.

Episodul 4. Luni, 18 martie, Liviu Dragnea va fi așteptat la Înalta Curte, pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, în care prima instanță i-a adus o condamnare la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare. Precedentul termen a fost pe 18 februarie.

Antena 3 anticipează deja: e clar, Dragnea nu are cum să fie prezent la proces, trebuie să rămână în spital, să-și rezolve problemele de sănătate. Liderul PSD va solicita probabil, prin avocați, o nouă amânare, invocând durerile de spate și prezentând dovada analizelor sale medicale, făcute chiar în acest weekend.

CITIȚI ȘI:

Primarul PSD din Brăila i-a șocat pe liderii veniți de la Centru: „Mai terminați odată cu legile justiției! Schimbați discursul! Abandonați subiectul! Ne face rău tuturor”

14 COMENTARII

 1. Liviu Dragnea are de furcă cu justiția. Cine l-a pus să facă poliție politică cu SRI Teleorman. Dacă stătea în banca lui ar fi uitat poporul de el. Multe zile nu face nimic apoi sunt zile în care insultă liberalii şi pune benzină în foc. Cred că de când tinerica îi pune la pachet picioarele pe umerii lui lați, dar cam pătrați, omul nostru are probleme grave de sănătate şi numai o operație pe creier l-ar putea scoate din joc. Să uite de dramele din România care sunt printre cele mai zilnice drame mari. Un glonț în gât face mult bine. Ar eșua. Iar copiii nu ar mai primi dota de 150 lei. Ce ne vom face mâine fără Liviu Dragnea. Vom bea şi vom mânca ciuperci şi tort. O durere de burtă nu vrei Dragnea? Zi pas.

 2. Justitia se vaita ca e oprimata dar ii protejeaza pe oprimatori. Si ce daca e bolnav? I se poate lua marturie chiar si in cazul cind nu se poate ridica din pat. Iar la proces poate fi reprezentat de avocati. Naiva justitie nu stie? Ca daca nu era asa naiva nu ajungeam aici. Termenele nu pot fi mai scurte? Trebuia sa fie inca de acum 15 ani la puscarie. Ca pe cel care fura o piine, ca nu mai poate de foame, justitia nu-l pasuieste atit.

 3. P.S.D, SAU MAI CLAR …INFERNALA MASINARIE DE MANIPULARE !!!

  Infractorul numarul 1 al României, Liviu Dragnea ( „capo di tutti capi „), a fost dus de urgentă la spital. Gura lumii vorbeste ca nu are nimic. Are doar o reaudiere la Curtea Supremă, în dosarul ”Protecția Copilului Teleorman”, în care birtasul PSD a fost condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Derbedeul ăsta devine foarte sensibil când este vorba de pârnaie. Ca orice mafiot care se respectă , va tărăgana procesele pana la „Pastele Cailor”, sub diverse pretexte: ba ii apare o bubită in cur sau o raceală bruscă si-i curg mucisorii in bărbită , ba i se iveste un herpes in coltul gurii, ba o bătatură la piciorus, ba un sughit necontrolat …si alte asemea motive serioase, de care judecatorul , intr-un STAT MAFIOT, nu ar putea sa nu tină seama . Dar când este vorba de o durere la spate , cu sigurantă se lasă cu ACHITARE. Se stie clar cât de vulnerabil poate fi SPATELE …la JILAVA !
  Astia chiar ne cred pe toti , o adunatură amorfă de imbecili !!!!

  • Inca n-am auzit de un sobolan care sa sufere de hernie de disc, si inca dubla! El nu are coloana vertebrala, asa ca nu poate sa-l doara. Sufera de „boala sobolanului care fuge de justitie”

 4. Oameni buni, corectati titlul din articol, inlocuiti „sa forteaza” cu „sa forteze”, graba strica treaba, nu mai publicati fara sa verificati atent si titlul si textul!

 5. dacă avea dureri încă de la Târgoviște de ce și-a scos la Ilfov sacoul de dandy și a rămas în cămeșe?
  de ce tac medicii? am ajuns ca cel mai ordinar manipulator, C.Ștefănescu, să ne spună una-alta de starea sănătății omului nr. 3 în stat?
  sictir!

 6. Liviu Zdragnea este un actor prost și omul știa ca D Day se apropie ( 18 Martie ) cu înfățișarea la ICCJ. Milioanele de romani care sunt plătitori de taxe și impoxite și acești judecători de la ICCJ la modul cum tot amâna procesul acestui infractor, extrem de prost dar super de viclean ( a svut ce învața de la mentorul lui Traian Băsescu de la PD-L , ce declara Liviu Dragnea in 2001 : “ niciodată nu voi intra in PDSR el fiind membru PDL
  Dar schimba barca trecând la PSD.
  Cea mai mare greșeală a lui Adrian Nastase care era președintele PSD sa- i semneze intrarea in PSD, acum vedem cu toții ce a putut face acest infractor din PSD , partidul lui de buzunar. Spuneam ca dacă PSD mai dorește sa mai aibă un cuvânt de spus , obligatoriu acest individ trebuie dat afara din partid cum a dat pe Nastase, Geoana, Victor Ponta, acum este rândul lui sa fie dat afara , acest așa zis politician de Teleorman , sa nu mai influienteze cu nimic politica de golan pe care a practicat-o in PSD.
  In caz contrar PSD nu mai obține nici 20% iar aliatul luiALDE îl va părăsi iimediat. Voi cei din PSD care mai doriți sa fiti la guvernare a cam trecut vremea când va Jucați cu legile justiției, acum este vremea ca ROMÂNIA SA SE APUCE DE TREABA! INVESTIȚII, INVESTIȚII ASTA TREBUIE SA FIE DE SCUM ÎNCOLO BLAZONUL PARTIDULUI DUMNEAVOASTRĂ!

 7. Dacă Liviu Dragnea își bate joc de o tata întreaga căutând intr/un mod viclean, țărănesc , sa evite justiția, are avocat, îl reprezinte , OK.
  iar justiția sa-și facă datoria, pentru ca sa se termine odată cu acest circ care pur și simplu îți Creează impresia
  Ca ne cam duc cu predul! JUSTIȚIA TREBUIE SA FIE ACEEAȘI PENTRU TOȚI ROMANI INDIFERENT DE RANGUL PE CARE-L POARTA !!!!!!!! ASTA ESTE JUSTIȚIE ADEVARATA NU CU TOT FELUL DE AMÂNĂRI CARE PANA LA URMA SUNT PE BANII ROMANILOR. AU JUDECĂTORII ALTE SURSE DE SALARII GRASE PE CARE LE ISU LUNA DE LUNA? NU !!!!!!! SUNT BANII CONTRIBUABILILOR PLATIRI DE TOȚI ROMANII!!!!!
  TERMINAȚI ODATĂ CU ACEST CIRC ÎMPOTRIVA ACESTUI BORFAȘ ORDINAR CARE A PUS PE JAR ÎNTREAGA ROMANIE!!!!!!!!

 8. Va amintiti ca zglobie era jandarmerita care murise pe 10 auguat, dar peste doua zile iesea zburdand din spital?
  Dupa ce da Tudorel legea necesara, va iesi si el zburdand din spital. Doctorii romani fac minuni.

 9. Liviu Dragnea este cel mai mare Borsinar pe care l-a avut România , fuge de justiție ca dracu de tămâie! Este evident ca se apropie cu pași repezi ziua in care va fi GADIT vinovat și condamnat nu pentru găinăria de la Alexandria cu pentru toate porcăriile făcute și băgate pe gât romanilor.Liviu Dragnea nu a făcut decât sa distrugă PSD și peste un an va fi acest partid doar istorie!
  Omu’ asta nu are nucio treaba cu social democrația este un excroc ordinar care merge pe celebra fraza a regelui Franței , după mine potopu’, cade el se duce naibii toată căruță de la vârful PSD-ului ! Sfârșitul ii este inevitabil SU el este conștient de acest lucru ca odată plecat din politica cariera lui este terminată dar face imposibilul sa se salveze.Acest individ este de o viclenie rar mi-a fost sa văd pe lumea asta un borfaș mai mare ca acest Dragnea venit dintr-unul din cele mai sărace județe Teleorman unde rata șomajului este foarte mare.
  Pleacă mai neispravitule vei duce PSD -ul la faliment !!!!!!!! Oricum intr-o perioada scurta veți piere puterea și implicit guvernarea totul fin cauza dumitale ca după condamnarea din 20 Iunie 2018 nu ai făcut pasul in spate!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here