„Aici se tratează Dragnea şi aici se tratează românii obişnuiți!” Cosette Chichirău, atac la liderul PSD

2
6893

Cosette Paula Chichirău, deputat USR care s-a remarcat printr-o opoziție dură la adresa coaliției PSD-ALDE (atât în Parlament, cât şi în spaţiul online), are o nouă luare de poziție extrem de critică la adresa lui Liviu Dragnea. Acesta a ales să se trateze într-o clinică privată, în totală contradicție cu majoritatea românilor, care sunt obligați să apeleze la serviciile spitalelor publice.

Cosette Chichirău deplânge starea jalnică a dotărilor din spitaledeoarece „oamenii plătesc lună de lună pentru sănătate, dar banii lor nu ajung niciodată la spitale. Ajung în buzunarele celor care, deloc întâmplător, aleg să se trateze în afara țării”.

Postarea integrală a deputatei Cosette Chichirău

„Guvernul PSD s-a ocupat atât de bine de spitalele de stat, încât Liviu Dragnea a ales să se trateze la privat.

E o rușine națională că TOȚI cei care au deținut puterea în România au fugit mereu de sistemul public și au ales să se trateze în străinătate sau la spitalele private.

Este o jignire la adresa medicilor excepționali pe care îi avem și o jignire la adresa plătitorilor de taxe. Oamenii plătesc lună de lună pentru sănătate, dar banii lor nu ajung niciodată la spitale. Ajung în buzunarele celor care, deloc întâmplător, aleg să se trateze în afara țării.

Nu am nimic cu spitalele private, dar cred că oamenii politici din România ar trebui să aibă măcar atâta bun-simț și să meargă la spitalele de stat. Poate așa ar înțelege exasperarea românilor și ar face din Sănătate o prioritate națională.

* Fotografia din partea de sus este una generica pentru a ilustra ideea de spital privat. Nu știu exact unde a mers Liviu Dragnea, pentru că acesta nici măcar nu a avut curajul de a spune deschis la ce spital merge. Că așa înțelege să se comporte cel de-al treilea om în stat și președinte al partidului aflat la guvernare. Ca o vedetă care fuge de admiratori.

Când el, de fapt, fuge de procurori.”

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Masonul Liviu Dragnea nu e bolnav. Dar eu cu sateliții militari ai Nardoesia îi fac rinichii cât oul de câță. Bine… Până în 5 Decembrie 2019 îl asasinez. Dragnea era patronul unei cârciumi. Acum e patronul dacilor din cârciumi. Nu las de la mine.

    Am asasinat masonii din afara politicii.

    SRI

  2. Pe mine ma doare “mijlocul”, cum de spune in popor, cam de 2-3ori pe an si stiu bine ce-nseamna asta. Dragnea s-a prefacut, mi-am dat seama dupa modul cum mergea, modul cum pasea. Prin urmare, nici sa fi vrut n-ar fi putut sa mearga la un spital de stat pt ca riscul sa-i fie data in vileag prefacatoria ar fi fost mare. La privat se aranjeaza si se ascunde mai usor o astfel de scenarita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.