Dăncilă îl execută pe singurul PSD-ist care spune adevărul despre răul din partid: Robert Negoiţă

1
2332

Primul Comitet Executiv al PSD după congresul la care Viorica Dăncilă a fost aleasă succesoarea lui Dragnea a debutat în forţă. Dăncilă a luat măsuri dure, unele dintre ele pe care nici Dragnea nu a avut curajul să le pună în practică. Bunăoară, este vorba de „executarea” primarului de la Sectorul 3, un mare critic al lui Liviu Dragnea, dar şi al lui Dăncilă.

O decizie bună, una rea.

Decizia bună: mazilirea lui Şerban Nicolae din funcţia de lider al senatorilor PSD

Decizia rea: suspendarea lui Robert Negoiţă, primar la Sectorul 3, din PSD pentru 6 luni.

Dacă Şerban Nicolae (alăturat) nu merită prea multe cuvinte, fiind un amestec de nesimţire, tupeu anti-justiţie şi grobianism feroce (vezi folosirea expresiei „sex anal” în aula Parlamentului România, la adresa unei colege de la USR), Robert Negoiţă chiar merită o analiză aparte.

Primarul de la Sectorul 3 este singurul lider al PSD care a spus tranşant adevărul despre mizeria din partid.

 • A spus că-i este ruşine cu numirea Vioricăi Dăncilă premier şi a fost singurul care a votat împotriva ei când Dragnea a propus-o al treilea prim-ministru al PSD
 • A cerut ieşirea imediată a PSD de la guvernare ca unică soluţie pentru reformarea şi curăţarea partidului de baronimea greţoasă tip Dragnea, Oprişan, Mazăre&co.
 • A acuzat Guvernul Dăncilă că a furat banii primăriilor, inclusiv ai oamenilor de la Sectorul 3
 • L-a atacat deschis pe Liviu Dragnea pe vremea când conducea partidul cu mână forte, spunând pe faţă că este un partid organizat pe model mafiot, plin de oameni parte din caracatiţe corupte

De ce e o mare greşeală „executarea” lui Negoiţă

Îndepărtarea lui Negoiţă este un semn de mare slăbiciune al noii conduceri a PSD. Practic, conducerea e cam tot aceeaşi ca în vremea lui Liviu Dragnea, baroni ca Oprişan, Paul Stănescu făcând legea şi înainte, şi acum, cu diferenţa că deasupra lor e altcineva.

Într-un partid cu faţa la cetăţeni şi la membri săi, adevăruri precum cele rostite de Robert Negoiţă ar fi trebuit să provoace analize serioase, pentru ca hoţia, impostura, stilul mafiot şi agăţarea cu orice preţ de putere – acuzaţii directe ale primarului de la Sectorul 3 – să fie recunoscute ca probleme grave şi să fie, mai apoi, rezolvate.

PSD, cu Dragnea sau cu Dăncilă, nu are însă acest interes. Scopul acestui partid născut din hoţie rămâne acelaşi: banii şi puterea cu orice preţ. Inclusiv cu preţul distrugerii PSD. Că de România nu mai încape vorbă.

Negoiţă, mai dur cu PSD decât Opoziţia

Cea mai dură analiză a PSD-ului condus până de curând de Liviu Dragnea și preluat din mers de Viorica Dăncilă, făcută din interiorul partidului, îi aparține lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Negoiță a dezvăluit că pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, nu a votat cu partidul din care face parte.

Dragnea este „o persoană foarte ticăloasă”, iar Viorica Dăncilă „nu are ce căuta în fruntea partidului și a Guvernului”, spune Negoiță. Acesta descrie mecanismul prin care PSD „a furat banii primăriilor”, împingându-le spre faliment.

Dezvăluirile lui Robert Negoiță

„Câinii de pază” și „corul bisericii”

 • „În ultimii ani a fost din ce în ce mai greu să vorbești în interiorul PSD. De exemplu, în ședințele de la partid, aveam parte de atacuri numai că mă anunțam că vreau să vorbesc. Se ridicau trei-patru care n-aveau ceva concret, dar trebuiau neapărat să mă atace pe ceva.”
 • „Mai spuneam niște lucruri, dar le spuneam în așa fel încât să nu fie detectat de «câinii de pază». Le ziceam «corul bisericii», că erau ăia care se întâlneau înainte cu Liviu Dragnea să stabilească ce trebuie să facem în noi în ședința care tocmai urmează să aibă loc. Acum, cred că vreo doi-trei, care au mușcat-o și pe doamna Dăncilă, au fost oarecum marginalizați, dar cei mai mulți au fost integrați în noua formulă.”
 • „Am considerat că direcția în care merg lucrurile și ce se întâmplă în partid sunt profund greșite. Atât de greșite, încât ele trebuiesc arătate și schimbate.”
   • „Eu cunosc două persoane capabile să te mintă cu nonșalanță privindu-te în ochi. Acei indivizi nu mai au nimic uman în ei. Unul dintre cei doi este domnul Dragnea. Al doilea… urmează să se ducă după domnul Dragnea, probabil, e o chestiune de instanță de judecată.”
   • „Îmi asum greșeala de a-l fi susținut să ajungă președinte PSD, dar n-a durat mai mult de două-trei luni să-mi dau seama că este o persoană foarte ticăloasă și că n-are ce căuta acolo.”

    „PSD a ratat o mare ocazie să arate că se schimbă”

  • „Nu văd nicio schimbare în partid. După momentul din 27 mai (când a fost pronunțarea în dosarul lui Dragnea), PSD a ratat o mare ocazie să arate că se schimbă.”
  • „Doamna Dăncilă nu are ce căuta acolo (în fruntea partidului și a Guvernului).”

  „Eu, personal, nu m-am dus să votez PSD”

  • „Dacă a fost ceva cu adevărat grav în PSD, a fost că acest individ, care a condus atât de ticălos acest partid, a crescut tineri care l-au luat ca exemplu. Asta mi se pare mie cel mai grav. Adică, «domn’e, ăsta-i ticălos, bravo, da’ ne conduce, e lider». Deci, ce trebuie să faci ca să fii lider? Trebuie să fii ticălos!”
  • „Chiar mă bucur că societatea a reacționat (la alegerile din 26 mai). Eu anticipam rezultatul.”
  • „Atât am fost și atât sunt de revoltat de ce s-a întâmplat și încă se mai întâmplă în PSD, încât eu, personal, nu m-am dus să votez PSD. N-am fost la vot.”
  • „Atunci câng Guvernul cheltuie banii fără niciun fel de transparență, îmi vine să ies și eu în Piața Victoriei!”
  • „Am avut o întrebare într-o ședință de partid. I-am solicitat doamnei Dăncilă să-mi dea lista societăților care au beneficiat de prima normă dată de ANAF referitor la Ordonanța 114, pe care trei luni mai târziu au schimbat-o. I-am solicitat asta în partid. A schimbat discuția.”

  „Acest guvern trebuie să plece!”

  • „Astăzi, Guvernul cheltuie zeci de miliarde de euro – zero transparență. Ar trebui să plece acasă acest guvern mâine, să vină unul care implementează 100% transparență.”
  • „Nu voi participa la congresul PSD din 29 iunie.”
  • „E clar că la ora asta suntem pe direcție greșită. PSD trebuia să iasă de la guvernare. PSD trebuie să fie curățat de putregaiul acestor ani. Niciodată un partid nu se reformează, nu se curăță la guvernare. Dimpotrivă, se adâncește în mocirlă un partid la guvernare.”
  • „Eu am anticipat că dacă domnul Dragnea scapă de condamnare, duce PSD-ul fix unde e PNȚCD-ul astăzi.”
  • „Atâta vreme cât PSD rămâne la guvernare, orice altceva este discuție inutilă. Nimeni n-ar putea un vapor atât de avariat – avariat de o echipă care l-a condus în felul în care au făcut-o – nimeni n-ar putea să-l ducă la destinație. El trebuie întors din drum, în primul port, pentru reparații generale. Și dvs. spuneți: «Ce căpitan ar putea să-l ducă în continuare?». Niciunul!”

  „De ce ne-au furat banii?!”

  • „Ministrul Teodorovici ne spune că nu are bani, în situația în care se laudă cu creștere economică, cu încasări… Când ne mint: când spun că sunt bani și că totul este roz sau când ne întâlnim și ne spun că ne-ar da, dar nu au? OK, eu înțeleg că n-au bani să ne dea – de ce ne-au furat banii?!”
  • „Acum un an și jumătate, am fost la Guvern… am participat la o întâlnire în care domnul Dragnea ne-a spus că în campanie a fost o promisiune de relaxare fiscală de la 16% la 10% impozitul pe venit. Și… «Domnul președinte, îmi distrugeți administrația locală!». «Nu, că o să facem cumva, să nu vă scadă mult bugetele» – bla, bla, bla, vrăjeală de genul ăsta. Dar ne-a fost vândută ca relaxare fiscală. În realitate, am fost mințiți într-un mod în care numai dânsul poate s-o facă – mă rog, probabil și alți ticăloși. Pentru că n-a fost nicio relaxare fiscală! Cele 6 procente, de la 16 la 10%, n-au rămas la cetățeni, nuuu… Au fost relocați în alte impozite, care au crescut, și banii au fost furați prin mecanismul ăsta de la administrația locală și s-au dus la administrația centrală. Banii au fost furați de admninistrația centrală.”

  „Niciun guvern, niciodată, nu și-a permis să-și bată joc de administrația locală așa cum a făcut-o acest guvern”

  • „Dacă mai funcționa ceva în țara asta, mai erau anumite primării care-și făceau treaba. Le-a nenorocit și pe astea!”
  • „De-abia am avut banii să plătesc salariile, în ultima zi. Sunt primar de 7 ani – niciun guvern, niciodată, nu și-a permis să-și bată joc de administrația locală așa cum a făcut-o acest guvern.”
  • „Anul trecut și anul acesta am disponibilizat peste 300 de persoane în plată.”

 

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Curtea Constituțională trece total de partea infractorilor. Desființează sentințele completurilor de 3 judecători de la Înalta Curte, la cererea lui „Ciordache”

Alergi în parc, mori sau ajungi în comă! Trei noi criminali ai epocii PSD-ALDE au adus România în stare de şoc

„Astăzi au crescut șansele doamnei Kovesi de a deveni procuror-șef european”. Vestea cea mai proastă pentru clanurile penale din PSD și ALDE

Mamă a 7 copii, în fruntea Europei. Ministra Apărării din Germania va fi şefa Comisiei Europene

Un fost jurnalist ajunge preşedintele Parlamentului European. Socialistul italian David Sassoli va conduce legislativul UE pentru doi ani şi jumătate

România stă să crape financiar. Avem nevoie de noi împrumuturi pentru pensii şi salarii. Orlando şi Dăncilă sunt atenţi doar la coafura de candidat prezidenţial, iar Tăriceanu face pe niznaiul

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă, ce profitoare! Şi-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi. Meritul beizadelei? Mama-i şefă la PSD!

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

 

1 COMENTARIU

 1. NU există – nu s-a născut încă – pesedist care să spună RĂUL din partid!!! 🙁
  că vasilica pentru ei (din nenorocire și pentru noi) este liviu dragnea doi, este o evidență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here