marți, mai 21, 2024
AcasăNewsPremierul Orban: “Firea trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o...

Premierul Orban: “Firea trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o primar!“

-

Ultima înscenare pusă la cale de PSD și Dan Voiculescu, pentru a forța anularea alegerilor care au dus la înfrângerea Gabrielei Firea și a luI Daniel Tudorache în București, e privită cu detașare de premierul Ludovic Orban. Acesta spune că Firea trebuie să înțeleagă, până la urmă, că a pierdut și că oamenii n-au mai vrut-o.

„Trebuie să știi și să câștigi, și să pierzi. Să nu știi să pierzi, să te agăți de niște minciuni și denaturări ale unor fapte… Mi se pare de neînțeles. Firea trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o primar general”, a comentat Ludovic Orban cererile disperate ale Gabrielei Firea de a se organiza noi alegeri.

În urmă cu doar două zile, într-o nouă manifestare de frustrare extremă, Gabriela Firea a mărturisit că a vrut să dea cu pantoful în televizor când s-au difuzat imagini cu Nicușor Dan, candidatul Opoziției care a învins-o duminică în alegeri!

Într-o ultimă încercare de a păstra la putere vechea administrație, PSD și Dan Voiculescu au recurs la o nouă înscenare. În noaptea de 29 spre 30 septembrie, mai mulți membri ai Biroului Electoral al Sectorului 1, în frunte cu șeful acestuia, procurorul Nicolae Sprâncu, au intrat în sala unde se depozitaseră sacii cu voturi, pentru a renumăra voturile de la o secție. Reprezentantul partidului lui Dan Voiculescu în Biroul Electoral, care e în același timp și șoferul primarului PSD Daniel Tudorache, s-a urcat pe saci și a început să-l caute pe cel potrivit. La operațiune – care este una de rutină la alegeri, pentru că nu întotdeauna iese “cheia”, adică numărul de voturi să corespundă cu ce e trecut în procesele verbale, iar atunci numărătoarea din secție trebuie reluată – au asistat și reprezentanții Jandarmeriei, iar totul s-a consemnat, legal, în procesul-verbal.

- Advertisement -

Filmarea din interiorul camerei securizate a fost trimisă de Poliția Locală Sectorul 1 – controlată total de oamenii lui Daniel Tudorache – la Antena 3. Imaginile au fost difuzate miercuri seara pe post, dar cu altă explicație: persoanele intrate în cameră au fost descrise de oamenii lui Voiculescu drept membri ai unei echipe USR-PLUS, iar șoferul lui Tudorache, care manevra sacii, prezentat drept omul Clotildei Armand! Operațiunea, legală și explicată de Jandarmerie în mai multe comunicate, a devenit la Antena 3 “fraudă” care impune “anularea alegerilor”.

În baza acestui fake, Gabriela Firea și Daniel Tudorache au început să țipe că alegerile au fost furate de USR-PLUS și că trebuie repetat votul.

Premierul Ludovic Orban se întreabă acum de ce a fost posibil ca sediul Biroului Electoral de la Sectorul 1 să fie amplasat tocmai într-o clădire controlată de administrația lui Daniel Tudorache: „Nu știu de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral de Sector să își desfășoarea activitatea într-o clădire a primăriei, unde funcționa și sediul de campanie al primarului în funcție. Aștept ancheta și să îi pedepsească pe cei care nu au respectat legea“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. In urma acestei monstruoase marsavii de presa, trustul INTACT trebuie sa piarda licenta de emisiune si
    sa fie investigat penal.

    Manipularea grosolana a faptelor si modul in care opinia publica a fost inselata, sunt instigari la dezordine publica si SIE si CSAT trebuie sa devina active, aici si acum nu este numai ticalosia puscariasului delapidator Dan Voiculescu, ci si a paztronilor sai moscoviti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -