Deputatul „Mitralieră” ne amenință că pleacă din țară. „Rămâneți voi cu securiștii!”

4
8100
Cătălin Rădulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu (PSD), zis și „Mitralieră”, susține că sentința definitivă în cazul lui Liviu Dragnea ar fi o dovadă că în Romania nu există justiție independentă. El anunță că, în aceste condiții, e vremea ca infractorii să-și facă de cap.

„De azi e liber la dat în cap. Vă spun, dați în cap, violați, ăsta este trendul!”, a declarat „Mitralieră” intrând în sediul PSD din Băneasa.

„Nu cred în justiție independentă, cu protocoale, cu securiști care inventează denunțători. Nu există justiție independentă”, a clamat deputatul PSD.

Enervat de întrebarile ziariștilor, care doreau să afle ce legătură există între votul de duminică și condamnarea de luni a lui Dragnea, Rădulescu s-a răstit: „Dacă e nevoie, plecăm și noi din țară. Rămâneți voi cu securiștii voștri!”

Solicitat să-i transmită un mesaj lui Dragnea, Rădulescu a spus: „Să fie tare acolo unde va fi!”

CITIȚI ȘI:

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Situația după numărarea a 90% din voturi: PNL – 27%, PSD – sub 24%, USR-PLUS își continuă creșterea

Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris, unde își pregătește debutul la Roland Garros

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Iohannis: „Dragi români, sunteți fantastici!” / „Felicitări, PNL! Felicitări, USR!” / „Acest accident al democrației, care e guvernarea PSD, trebuie să dispară!”

Zdrobit de români, Dragnea e „generos”: propune la prezidențiale două „mortăciuni” – Firea și Tăriceanu

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

4 COMENTARII

  1. Sigur unii sunt bani ca masoni şi SRI sunt criminali. E simplu să judeci munca. Dar munca unui francmason englez este în zadar. Mereu să o luăm de la capăt în şirul Fibonacci cu 50% dreptate masonii şi 50% dreptate francmasonii. Nu e bine să furi bani europeni şi averea Francmasoneriei. Apocalipsa e de multe feluri. Mai întâi vine Jilava sau Rahova. Faceți copii degeaba liberalii la pesediste. Federal Reserve plătește bine criminalii CIA de peste tot. Ca Director CIA Langley Virginia ucid. Uncle Sam nu este Idiot.

    *35 Jonathan Seal Delaware

  2. Du-te bre, unde-a dus mutul iapa!!! Du-te sa vezi cum se munceste afara, si dupa, o sa vii inapoi fuguta papandu-ti unghiile si cerand sa fii inapoi in parlament, ca acolo e de trai , nu afara, la munca!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here