Cele 6 avioane cu care au fugit sâmbătă oligarhii lui Putin. Au decolat din apropierea Moscovei și au dispărut de pe radar

2
1885
Cursa Moscova - Baku

Speriați de asaltul mercenarilor asupra regiunilor Rostov și Voronej, cu bătaie spre Moscova, cei mai importanți prieteni a tiranului Vladimir Putin au fugit din Moscova la bordul unor avioane prezidențiale sau private. Conform canalului de Telegram „Vajnîie Novosti” („Știri Importante”), cel puțin 6 aeronave au decolat de pe aeroporturile din apropierea capitalei Rusiei și au dispărut ulterior de pe sistemele radar.

Primul zbor: ora 7.00 (ora Moscovei). Avionul Șuhoi Superjet al vicepremierului Denis Manturov a aterizat în orașul Dalaman din sud-vestul Turciei la ora 12.06.

Al doilea zbor: ora 11.30. Avionul de afaceri al oligarhului și prietenului lui Putin, Arkadi Rotenberg, un Bombardier BD-700, a decolat de la Moscova și a aterizat la Baku, capitala Azerbaidjanului, la ora 15.04. Acest zbor a fost programat încă din seara zilei de vineri, 23 iunie.

Al treilea zbor: ora 14.00. Aeronava Bombardier Global Express XLS a companiei de stat Inter RAO, condusă de fiul amicului lui Putin, Iuri Kovalciuk, a aterizat la ora 15.00 la Sankt Petersburg.

Al patrulea zbor: ora 14.16. Avionul lui Vladimir Putin, IL 96-300PU, a plecat cu destinația Sankt Petersburg. Radarele i-au pierdut urma în apropiere de Tver. Este dotat cu echipamente speciale pentru conducerea armatei.

Al cinclea zbor: ora 14.44. Avionul Tu-214PU, aparținând Administrației Prezidențiale de la Kremlin, a decolat tot spre Sankt Petersburg. Și această aeronavă are echipament în caz de război. A dispărut de pe sistemele radar deasupra orașului Gatcina din regiunea Leningrad.

Al șaseea zbor: ora 17.00. Avionul de afaceri Gulfstrea G650 al oligarhului Vladimir Potanin urma să decoleze din Moscova la ora 17.00 cu destinația Istanbul.

Important: avionul și elicopterul lui Evgheni Prigojin au fost sigilate de forțele de securitate de pe aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Revolta mercenarilor Wagner: început de război civil în Rusia! Prigojin a preluat puterea în sud, la Rostov-pe-Don. „E revoltă armată. Arestați-l pe Prigojin!”, cere FSB. Se vorbește de o lovitură de stat

* Putin: „E trădare! Un cuțit în spate! O răzmeriță împotriva poporului. Vom lua măsuri extrem de dure. Trupele speciale sunt deja pe urmele trădătorilor”

* Prigojin: „Putin a făcut o alegere greșită. E un semn rău pentru el. În curând vom avea un nou președinte”

* Rebeliunea lui Prigojin, lanstă vineri seara pentru că la acea oră conducerea FSB și cea a Armatei erau bete criță. „80% miros a alcool. Unii abia se țin pe picioare, nu-i putem trimite nicăieri”

* Putin și ai săi fug din Moscova ca șobolanii. Fiica lui Șoigu e deja în Dubai. Și Lukașenko a părăsit Belarusul, ascunzându-se în Turcia

* Ambasadorul rus Valeri Kuzmin laudă AUR: „În timp ce cercurile politice românești vorbeau despre necesitatea de a se supune voinței noului hegemon neocolonial SUA, AUR a început să vorbească despre interesele naționale”

* Moartea crâncenă a celor 5 milionari care s-au dus în excursie la epava Titanicului. Submersibilul Titan a făcut implozie din cauza presiunii oceanului, la 3.800 de metri adâncime

* VIDEO. Simulare: așa a făcut implozie submersibilul Titan, lângă Titanic, pe fundul Oceanului Atlantic! Moartea celor 5 pasageri a fost instantanee

* A murit Costin Georgescu, primul director al SRI neimpus de KGB. Avea 81 de ani și era grav bolnav într-o clinică din Elveția

* Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Marcel Ciolacu și-a plasat nepoata într-o sinecură la Radioul public! Premierul tocmai clama: „Nu mai vreau dezmăţ la stat, cu mii de angajări şi tot felul de pile!”

* VIDEO. Neisprăvitul Ciolacu, gafă după gafă. Joi: „România trece de la fapte la vorbe”. Vineri: „Băluță și Negoiță sunt cei mai performanți primari din municipiul Buzău”

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here