luni, martie 4, 2024
AcasăSportCe a înțeles tatăl lui Djokovici: "50 de gloanțe în pieptul lui...

Ce a înțeles tatăl lui Djokovici: „50 de gloanțe în pieptul lui Novak. Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat“

-

Cel mai bun tenismen al lumii a căzut victimă unei conspirații – aceasta a fost concluzia lui Srdjan, tatăl lui Nova Djokovici, după ce sportivul sârb a fost expulzat duminică din Australia, în urma unui scandal care a ținut 11 zile. Numărul 1 mondial n-a fost trimis acasă pentru că a încercat să intre în țară nevaccinat, contrar legii, și a încercat să înșele autoritățile cu acte false și declarații mincinoase, ci pentru că imperialiștii hrăpăreți au avut ceva cu el, susține tatăl Srdjan Djokovici.

În timp ce Novak părăsea Australia cu avionul, părintele își continua războiul cu Guvernul de la Antipozi. Conform Theage.com.au, Srdjan declara pe Instagram: „Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat, 50 de gloanțe în pietul lui Novak – până la urmă, el a sprijinit un jucător de 17 ani, așa-i Nole, un bărbat, un frate, ne vedem în Paris“.

Nu se știe cu precizie la cine face referire Srdjan când vorbește de jucătorul de 17 ani, dar se crede că ar putea fi vorba de mesajul de încurajare pe care Novak Djokovici i l-a trimis australianului Thanasi Kokkinakis, care a câștigat la turneul Adelaide Internațional. Problema e că acesta are însă 25 de ani, nu 17!

Srdjan Djokovici a dăunat masiv cauzei fiului său prin amenințările și jignirile lansate de la Belgrad

Din 5 ianuarie, de când a început scandalul, Srdjan Djokovici a agitat apele la Belgrad într-o manieră isterică. A organizat mitinguri de protest, a acuzat Occidentul de imperialism, colonialism, discriminare și exploatare, a afirmat că fiul său e victima unor conspirații și uneltiri, l-a comparat pe Novak cu Spartacus și a spus că tenismenul ar îndura în Australia patimi comparabile cu cele trăite de Iisus pe cruce!

- Advertisement -

Novak Djokovici a încercat să intre în Australia pe 5 ianuarie, pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului, deși era nevaccinat, iar legea în vigoare prevede că doar persoanele imunizate pot pătrunde în țară. A fost reținut la vamă și trimis într-un hotel unde Guvernul de la Canberra îi cazează pe cei aflați în carantină.

Imediat, a început scandalul. Familia a acuzat că e ținut „la pușcărie”, că hotelul e unul „mizerabil, plin de gândaci”, și că tenismenul nu e lăsat să se ducă la vila de lux pe care o închiriase special.

Guvernul australian i-a anulat viza lui Djokovici, dar acesta a făcut apel și Justiția din Melbourne i-a dat câștig de cauză lunea trecută, pe motiv că nu i s-a lăsat suficient timp să se explice.

- Advertisement -

A doua anulare a vizei a venit după ce s-a descoperit că tenismenul mințise în declarații și că n-a fost în carantină în perioada în care pretinde că a fost infectat

Însă între timp au apărut noi informații. Djokovici mințise în declarația completată înainte de a veni, unde scrisese că nu a călătorit și nu va călători nicăieri, timp de două săptămâni, înainte să vină în Australia. De fapt, el venea din Spania, și nu din Serbia.

Ca documente justificative pentru nevaccinare, tenismenul depusese o scutire medicală în care se invoca faptul că vaccinul produce efecte secundare puternice, dar și rezultatul unui test Covid pozitiv din 16 decembrie. Dar jurnaliști germani și americani care au verificat pe site-ul Ministerului Sănătății de la Belgrad au descoperit că rezultatul acelui test era negativ!

De asemenea, s-a descoperit că Djokovici nu era în carantină în perioada în care se presupune că ar fi fost infectat. El a participat la mai multe evenimente la Belgrad, fără mască, în 16 și 17 decembrie. Pe 18 decembrie, tenismenul a mers la un interviu cu o echipă de jurnaliști de la L’Equipe unde, de asemenea, n-a purtat mască – toate acestea sugerând că, de fapt, sârbul n-a fost bolnav, iar documentul era contrafăcut.

Ministrul Imigrației din Australia i-a anulat din nou viza vineri, după ce s-au aflat toate aceste amănunte. Duminică s-a judecat noul recurs făcut de Djokovici, la Curtea Federală de Justiție, dar de data aceasta sârbul a pierdut procesul și a fost trimis acasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Game over! Djokovici a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia. Fatal i-a fost faptul că a devenit idolul anti-vacciniștilor

* „Am avut neșansa să mă nasc în țara în care un organ îți omoară puiul și, ca să verifice dacă l-a omorât, îl împunge cu piciorul”. Tristețea nepoatei de ostaș austriac din Primul Război Mondial și a fiicei de fotbalist din echipa națională

* Hal de polițist: s-a dus la o prostituată, drogat, în uniformă, a înșelat-o la bani, apoi a făcut accident și a refuzat verificarea alcoolemiei

* AGENȚII HAOSULUI (3). Extremiștii de la AUR – „Coloana a V-a” a unei puteri străine în România?

* VIDEO. CTP despre asaltul AUR asupra Primăriei din Timișoara: „Asta făceau «Cămășile brune» în Germania anilor ’20-’30”

* Tovarășe Kuzmin, când URSS ne-a smuls cu forța Basarabia și nordul Bucovinei, cine era agresorul? Dar când ne-a impus un regim criminal pentru 45 de ani? Ori când Stalin a omorât prin înfometare peste 10 milioane de ucraineni?

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro!

* Fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie. Liviu Tit Brăiloiu, acuzat că a refuzat să-și recunoască un copil

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (63) / Escală ratată la Judeţeana de Partid

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Cheltuielile de judecata de juma de milion arata mai degraba a razbunare decit a justitie. Ce om obisnuit cu venituri normale ar putea sa plateasca citeva zile de judecata daca ziua de judecata costa atita? Nu s-ar mai judeca nimeni in Australia. E greu de crezut. Mai degraba costurile au fost unflate. Ceea ce pentru un act de justitie e nedrept. Toata lumea trebuie tratata egal in fata justitiei.

    • Tu esti un prost gramada care te-ai erijat in avocatul unui impostor. Esti incapabil sa intelegi ca nesimtitul asta a inventat ca a fost pozitiv pentru a nu se vaccina, apoi a facut greseli in cascada, nestand acasa in carantina. Apoi s-a gasit ca rezultatul era negativ. Mergi si suge la titica Shosoloancei ca ea este mama voastra.

        • Bosulica, partea care pierde procesul achita toate cheltuielile de judecata. A fost un proces cu miza mare, in care fiecare parte si-a cerut probabil cheltuieli de sute de mii de euro. Ai impresia ca statul australian nu a apelat la o casa de avocatura sa se apere in conditiile in care probabil si avocatii lui Sosocovici au cerut 1 milion de euro daune? Dupa mintea ta de sosoc ar fi trebuit sa-si stranga mainile si statul sa nu-si recupereze deranjul. Dupa mintea ta Sosocovici este un om normal? Costurile alea umflate nu se pot acorda daca sunt nedovedite. Habar n-ai despre ce inseamna dreptul la un proces echitabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -