Hal de polițist român: s-a dus la o prostituată, drogat, în uniformă, a înșelat-o la bani, apoi a făcut accident și a refuzat verificarea alcoolemiei

0
4966

Sunt zile groaznice pentru Poliția Română, care produce episoade rușinoase, trădând lipsa de profesionalism și chiar de umanitate a unor angajați ai săi. Comportamentul infect al agentului care a călcat două fetițe pe trecerea de pietoni și toleranța față de infractori a polițiștilor din Bolintin Vale au fost urmate de cazul incredibil al unui agent de 36 de ani din județul Buzău. Acțiunile acestuia, în decurs de câteva zile, devoaleză un personaj iresponsabil, imoral, incompatibil cu statutul de polițist.

Poliţistul din Râmnicu Sărat (județul Buzău) este cercetat şi administrativ după ce, în urmă cu câteva zile, s-a prezentat în uniformă pentru a întreţine relaţii sexuale contracost cu o prostituată, fiind implicat într-un scandal cu doi cunoscuţi ai acesteia.

Individul a comis mai multe fapte ilegale sau rușinoase în decurs de câtev zile:

  • s-a dus la o prostituată în uniformă de polițist;
  • a încercat să-i dea țeapă prostituatei, refuzând să-i achite suma promisă, deși a beneficiat de prestația acesteia;
  • s-a implicat într-un scandal cu protectorii prostituatei;
  • testul antidrog a arătat că polițistul era drogat;
  • a provocat un accident rutier;
  • a refuzat testarea cu aparatul etilotest, pentru a-i fi stanilită alcoolemia.

15 ianuarie: accidentul + refuzul de a sufla în fiolă

Polițistul din Buzău a provocat sâmbătă un accident rutier, soldat cu pagube materiale, şi a refuzat prelevarea de probe biologice. Colegii săi i-au deschis un dosar penal, informează News.ro.

Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău (IPJ Buzău) a transmis sâmbătă: „În noaptea de 15 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 203H, în localitatea Topliceni, a avut loc un accident rutier. Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”.

IPJ Buzău a precizat că, din verificări, s-a stabilit că este vorba despre un poliţist.

„Fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au solicitat testarea acestuia, însă în urma solicitării poliţiştilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Râmnicu Sărat spre competentă soluţionare”.

12/13 ianuarie: scandalul cu prostituata

IPJ Buzău a mai transmis că bărbatul a fost implicat într-un alt incident, în noaptea de 12/13 ianuarie.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contracost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia. Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, întrucât tinerii refuzau părăsirea locaţiei, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece”.

Urmare apelului au fost demarate de îndată verificări pentru clarificarea situaţiei semnalate şi luarea masurilor legale ce se impun.

IPJ Buzău: „Din investigaţii, poliţiştii au stabilit ca persoanele reclamate sunt doi bărbaţi în vârstă de 19 şi 36 de ani, din Valea Râmnicului şi Râmnicu Sărat, acesta din urmă fiind încadrat ca agent de poliţie la un post de poliţie din mediul rural. Poliţistul era în timpul liber”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, sub coordonarea Parchetului, au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale.

IPJ Buzău: „Precizăm că, încă din data de 13 ianuarie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a dispus cercetarea disciplinară cu privire la agent, iar în această seară, s-a dispus o nouă cercetare disciplinară, urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun. Menţionăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău se delimitează de astfel de comportamente şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară în condiţii fermitate maximă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Game over! Djokovici a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia. Fatal i-a fost faptul că a devenit idolul anti-vacciniștilor

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Cazul fetițelor călcate pe trecerea de pietoni: Poliția a încercat să fabrice dovezi și să mușamalizeze crima!

* AGENȚII HAOSULUI (3). Extremiștii de la AUR – „Coloana a V-a” a unei puteri străine în România?

* VIDEO. CTP despre asaltul AUR asupra Primăriei din Timișoara: „Asta făceau «Cămășile brune» în Germania anilor ’20-’30”

* Tovarășe Kuzmin, când URSS ne-a smuls cu forța Basarabia și nordul Bucovinei, cine era agresorul? Dar când ne-a impus un regim criminal pentru 45 de ani? Ori când Stalin a omorât prin înfometare peste 10 milioane de ucraineni?

* CNN: Rusia pregătește diversiuni și sabotaje în estul Ucrainei, pentru a justifica invadarea țării. Agenți ruși cu însemne ucrainene ar urma să lanseze un fals atac asupra trupelor ruse

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro! Azi-noapte a dormit în arest

* Fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie. Liviu Tit Brăiloiu, acuzat că a refuzat să-și recunoască un copil

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (63) / Escală ratată la Judeţeana de Partid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here