VIDEO. Blestemul #Rezist. Mircea Badea țipă că-l încolțesc procurorii „în plină pandemie”. În 2018, îi voia călcați cu mașina pe protestatarii anti-Dragnea

7
6122

Mircea Badea se plânge, pe Facebook, că „în plină pandemie, miliția vrea să investigheze ceva ce aș fi spus acum doi ani”. Procurorii au deschis dosar in rem pentru o faptă comisă de acesta în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3: „instigare publică”, respectiv „incitare la ură sau discriminare”. Protestatarii pro-justiție din Piața Victoriei meritau să fie călcați cu mașina, susținea Badea la TV.

O echipă de la Poliția Capitalei, aflată în coordonarea unui procuror, a solicitat postului Antena 3, în ziua de joi, 12 martie 2020 (săptămâna trecută), să pună la dispoziția anchetatorilor o copie integrală a emisiunii „Sinteza zilei” din 4 iulie 2018.

Ulterior, anchetatorii au dispus urmărirea penală in rem (pentru faptă), sub acuzațiile de instigare publică și incitare la ură sau discriminare. Este vizat îndemnul lui Mircea Badea, în emisiunea lui Mihai Gâdea, ca publicul Antenei 3 „să-i calce cu autoturismul” pe protestatarii din Piața Victoriei.

Pentru a-și susține smiorcăiala, Mircea Badea a publicat pe Facebook cele două documente care, zice el, îl „abuzează”.

Badea crede că e „o aberație” să se lege anchetatorii de „o sintagmă scoasă dintr-o propoziție”, mai ales acum, „în plină pandemie”, când au lucruri mai importante de făcut și când, vorba aia, trebuie să fim solidari.

Postarea lui Mircea Badea

„Tocmai am primit aceste acte. Iată datele:

4.07.2018 – se petrece «presupusa faptă».

21.10.2019 – începe urmărirea penală in rem, adică un an și trei luni mai târziu, în campania electorală pentru prezidențiale.

12.03.2020 – miliția consideră că trebuie să se ocupe un pic, cu atenție și îngrijorare, de această speță.

E ceva neclar aici? În plină pandemie, miliția vrea să investigheze ceva ce aș fi spus acum doi ani!

P. S. Sigur că e o aberație să scoți o sintagmă dintr-o propoziție dintr-o întreagă discutie și să-i dai sensul de care ești interesat. Le mulțumesc «oamenilor legii» că îmi confirmă milimetric tot ce am spus despre ei în ultimii 20 de ani.”

Emisiunea cu pricina a fost pe 4 iulie 2018 (coincidență, de Ziua Americii). În cadrul ei, Mihai Gâdea a crescut constant ura față de președintele Klaus Iohannis, de Laura Codruța Kovesi și de protestatarii #Rezist. Pe acest fundal, spre finalul emisiunii, a avut loc răbufnirea de ură și violență a lui Mircea Badea la adresa celor care „nu știu altceva decât «Dragnia», «Dragnia»”.

VIDEO: Răbufnirea violentă a lui Mircea Badea, de la min. 38:00

Ce scrie în Ordonanță

„În cadrul emisiunii «Sinteza Zilei», moderată de către Gâdea Emanuel și difuzată în data de 04.07.2018 de către postul de televiziune Antena 3, numitul Badea Mircea a avut o intervenție prin care se declara nemulțumit că mai mulți cetățeni au protestat în Piața Victoriei, acesta îndemnând publicul emisiunii să săvârșească infracțiuni contra vieții împotriva celor care protestează în Piața Victoriei, respectiv «să-i calce cu autoturismul»”.

Solicitarea scrisă a procurorilor a fost postată joi de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

„Eu sunt conducător auto și cetățenii traversează prin locu’ nepermis”

În emisiunea incriminată, Mircea Badea i-a catalogat pe protestatari drept „zombi”, „trei speriați” care „stau cu băsănăul pe asfalt” și „blochează Piața Victoriei”.

„Vreau să-i văd la pușcărie, tată! Au blocat Piața Victoriei de-ai dracu’ ce sunt. La pușcărie!”, spunea Mircea Badea.

„Luați-vă băsănaiele de pe asfalt și marș dracu’! Și dacă instituțiile statului nu-și fac treaba, bă, s-ar putea ca la un moment dat s-o facem noi în locul lor! Că ca mine sunt mulți. (…) Acuma, eu nu vreau să spun ce fac, dar scrie tot în Codul…, deci scrie… că eu n-am o problemă dacă sunt conducător auto și cetățenii traversează prin locu’ nepermis”.

„Doamne ferește!”, zice Gâdea, aparent speriat.

„Doamne ferește, dar hai, totuși, să respectăm legile!”, își continuă Badea ideea de a-i călca pe protestatarii anti-PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

  1. Badea, biet clovn psihopat. Are ce are cu justitia. El chiar se crede un clovn nostim, cand el e un adevarat criminal mediatic. O taratura in slujba unor infractori SINISTRI !!!

  2. Badea (ca de altfel toți cei de la latrina A3 !) – un limbrik pestilențial otrăvit al criminalului bolșevic Voikulesku, al cărui rât este plin de KKtul alterat al șefului lui pușcăriaș și care are cutia de la mansardă plină, de asemenea, cu KKt alterat putinist ! Un vierme hidos insalubru al cărui loc de cazare este în kurul hidoșeniei malefice bolșevice trădătoare Voikulesku !!! 👹👺😱

  3. Cu toata scarba pe care mi-o produce acest handicapat de Mircea Badea, nu va putea fi tras la raspundere – nu a zis nimic cu subiect si predicat, intentia de care se face vorbire a fost doar sugerata extrem de voalat.
    In al doilea rand, nici cu momaile de la Politie nu mi-e rusine…niste lingai si pupincuristi de clasa! Se dau dupa directia de unde vine ciomagul…Trebuie sa facem curatenie exemplara in acea cloaca de asa zisi aparatori ai legii care actioneaza doar la comanda politica si asa au actionat mereu. Poate ca acest dezastru cu COVID sa ne dea oportunitatea de a impune niste legi serioase care sa ne apere de infractori si tradatori de neam!

  4. Antena 3 trebuie urgent desfiinta iar sefii bagati la puscarie pentru 20 de ani. Antena 3 este in mare masura vinovata pentru ca prostii de romani au votat masiv PSD pe baza minciunilor propagate de acest post TV. Acest post TV este vinovat pentru situatia actuala. In plina criza Antena 3 incita la ura intre romani mai ales contra diasporei.

  5. Mirciulica, nu fi trist! Promit sa ma ocup eu de toate nevoile intime ale Carmencitei, odrasla de securist comuist, cat timp tu vei fi „plecat”… stai linistit… din pacate pt noi, nu vei pleca… toti oamenii politici ajunsi la putere au nevoie de pupincuristi, de aia nu inchid haznaua latrina3… poate varanu jegos va schimba iar tabara si atunci tu o sa lingi alte dosuri… sper sa mai traiesc sa te vad pupandu-l in kooor pe Basescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.