„Milițianul” mincinos l-a infectat și pe directorul Spitalului Gerota, un cardiolog renumit! Nelu Lupu are pe conștiință 20% dintre infectații României

6
15388

Cetățeanul român care a răspândit cel mai mult coronavirusul în România, până în acest moment, este Nelu Lupu, fost comisar-șef la Poliția Capitalei.

„Milițianul” pensionar, angajat la ADP Sector 4 și întors recent din Israel (dar care a mințit că n-a fos plecat din țară), și-a infectat nu doar toți membrii familiei (soție, fiu, noră, nepot) și doctorița care îi trata problemele respiratorii, ci l-a îmbolnăvit și pe managerul general al Spitalului „Dimitrie Gerota”, care aparține Ministerului de Interne!

Grupul Interministerial de Comunicare Strategică a anunțat vineri că „un bărbat în vârstă de 50 de ani, medic, care este manager al unui spital, a fost infectat cu coronavirus”.

Ulterior, Grupul a confirmat că este vorba despre managerul Spitalului „Dimitrie Gerota”, unde a fost internat „milițianul” Nelu Lupu. Ca de obicei în cazurile de infecție cu coronavirus, nu a fost furnizat numele managerului.

Informația o aflăm de pe site-ul Spitalului „Dimitrie Gerota”: director general este „chestor de poliție medic dr. Dinu Dragomir, medic primar cardiologie”.

Echipa managerială mai cuprinde trei persoane, toate femei.

Se presupune că „milițianul” Nelu Lupu (60 de ani) i-a transmis virusul păcătos medicului-chestor Dinu Dragomir (50 de ani) prin discuție directă, față în față. Fost șef al Poliției Capitalei, pensionat Lupu are încă trecere în anumite instituții ale Ministerului de Interne, cum este Spitalul Gerota.

Vineri la ora 17.00, dintre cele 79 de cazuri de coronavirus din România, 16 erau dintre cele generate de „milițianul” mincinos. Procentual, aportul lui Nelu Lupu este de 20,2%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Da, exact din aceasta cauza cazul acestui nemernic de militian este cel mai rau din toate, pentru ca a infectat personal medical, iata doi medici care-au luat de la el corona, ieri un medic gastroenterolog si astazi acest medic cardiolog. Cine stie cati altii a mai infectat, un spital intreg e in carantina, medici, asistente, infimiere, pacienti. La fel, toti contactii lui, care nu au declarat, pentru ca nici nu stiau de necaz, si ei puteau infecta alte persoane pana sa afle. Sa vedem acum idiotul ala de senator pnlist pe cine a bagat si el in necaz. Astazi, cand l-au dus la spital pe el, nevasta si asistentul personal, nu s-a folosit izoleta, au intrat pe picioare in spital, la fel puteau sa infecteze persoane in spital.

  2. Dle Cartianu, nu cred ca puteti ,,contoriza” pagubele aduse statului roman de catre militianul smintit. Prima lui vina inseamna imblonavirea multor oameni cu care a fost in contact si care poate duce la decesul unora dintre ei daca au alte probleme de sanatate, asadar, ar fi pagube ireparabile si suferinta. A doua vina inseamna anularea posibilitatii spitalului de a acorda tratament pacientilor in conditii normale desi statul plateste miliarde pt acest lucru.Afectarea sanatatii personalului medical care nu poate fi inlocuit cu dorei de la santiere. A treia vina a militianului: a deconspirat un sri-ist prin transmiterea bolii catre el. Asadar, statul a cheltuit degeaba cu pregatirea sri-stului, militianul l-a scos in pensie speciala desi si sri-stul trebuia sa-si anunte superiorii pe unde umbla ta-su.

  3. Da’ de senatorul ajuns amiral fara sa fi condus vreun vas nu comentati?
    Care e diferenta intre militian si senator? Amindoi la fel de fara creier. Si amindoi ar trebui sa aiba dosar penal, indiferent de ce declara senatorul melcilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here