Ziua cea mai neagră pentru Italia: 475 de morți într-o zi, record absolut în lume. În acest ritm, Italia va depăși China, mâine, și la numărul total de decese din cauza coronavirus

1
88037

Italia a înregistrat, miercuri, un nou record al deceselor într-o zi din cauza coronavirus, cu 475 de morți. Este cea mai mare creștere de la izbucnirea epidemiei. Bilanțul a ajuns astfel la 2.978 de morți în Italia, a doua țară din lume ca număr de victime, după China (3.208).

Numărul total de persoane decedate în Italia s-a apropiat de cel din China, care a înregistrat peste 3.200 de decese. Cum China mai înregistrează doar câțiva morți pe zi, e foarte probabil că Italia va deveni tristul lider mondial în această ierarhie neagră.

Serviciile de sănătate din Italia au înregistrat 4.207 noi cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, o cifră care nu a mai fost atinsă până acum.

Și la numărul de morți este ziua cea mai neagră: 475, dintre care 319 doar în Milano, regiunea cea mai afectată de pandemie.

Vechiul record fusese consemnat duminică: 368 de morți în Italia, cifre pe care China nu le-a atins niciodată într-un interval de 24 de ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. E cumplit….dar cum de au infectat atatia batrani? Mi se pare halucinant…
    Chiar sa fi fost atat de mare vanzoleala infectarii? Nu cumva au venit acolo cam multi chinezi infectiosi cu un avion ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here