Blasfemia „ciumei roșii”: PSD vrea să-și schimbe numele în PNȚCD, cu ajutorul lui Pavelescu

2
7527
Corneliu Coposu, Aurelian Pavelescu, PNT-CD
PNȚ-CD a ajuns de la valorile morale cultivate de Corneliu Coposu la "mizeriile" lui Aurelian Pavelescu care a pus partidul în brațele baronilor PSD

Conform unor surse din PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu se pregătesc să propună în CEX ca temă pentru viitorul congres schimbarea numelui PSD.

Aceștia vor să realizeze o formulă de asociere cu Aurelian Pavelescu, omul cu ștampila la PNȚ-CD, și să preia numele partidului istoric care după 1990 a fost condus de Corneliu Coposu.

Ciolacu și Stănescu se gândesc că astfel PSD scapă de toată încărcătura negativă a guvernăriilor toxice și acuzațiile de corupție, scapă de asocierea cu comunismul, dar realizează o legătură și cu votanții săi din mediul rural prin termenul de „țărănesc”.

Aurelian Pavelescu, cel care deține marca și documentele oficiale ale PNȚ-CD, este un apropiat al PSD. Liviu Dragnea l-a cultivat pe acesta multă vreme, un indiciu că avea de gând ca la un moment dat să propună și el această mișcare.

Pavelescu se comportă ca un propagandist PSD și nu va fi decât o problemă de contractuală predarea către Ciolacu și Stănescu a numelui gloriosului partid istoric.

„Klaus Iohannis a câștigat și el alegerile la un scor astronomic, 65%, dar tot ca Ion Iliescu. Dacă Ion Iliescu a câștigat cu mesajul că țărăniștii sunt moșierii care vin și iau pământurile la săraci, iar PNȚCD a tras în țărani la 1907 – deși PNȚ nici nu exista atunci, s-a înființat în 1926 -, DECI TOT PE DISCURSUL MANIPULĂRII ȘI URII, Klaus Iohannis a câștigat aruncând în spinarea PSD tot răul guvernărilor din ultimii 30 de ani, din care 20 de ani au fost la putere Președinți ai dreptei! Timp în care guverne de dreapta, de la CDR, Alianța DA, PNL, PDL, USL, Cioloș au avut responsabilități la fel de mari ca și guvernele PSD-iste, dar care, dintr-o dată, au fost exonerate printr-o propagandă de tip fascist! Nimeni nu poate contesta astăzi că PSD este un partid democratic, prin cele făcute în timpul guvernării!”, scria Aurelian Pavelescu într-o postare făcută luni, 25 noiembrie, după victoria lui Klaus Iohannis din alegerile prezidențiale.

Despre această posibilitate ca PSD să devină PNȚ a scris și sociologul Barbu Mateescu într-o postare pe Facebook.

Dacă această dorință a liderilor PSD se confirmă, ea va stârni un scandal monstru în societatea românească. PNȚ a fost o forță politică în perioada interbelică, avându-l ca lider pe Iuliu Maniu, părinte al Marii Uniri, mort la Sighet, în 1953, fiind aruncat în închisoare de comuniști.

De asemenea, Corneliu Coposu, președintele PNȚ-CD de după 1990, a fost cea mai importantă figură a opoziției democratice în confruntarea cu Ion Iliescu, profitorul Revoluției din 1989.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

* VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

* VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

* El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea

* La pușcărie, găzarilor! Documentele din 10 august, ferecate de Carmen Dan, au fost desecretizate şi trimise la DIICOT

* PSD și-a ucis candidatul și de data asta: fake news-uri scandaloase, care înfurie și mobilizează electoratul PNL/USR

* Rezultate finale pentru primul tur: câte voturi și ce procente au obținut cei 14 candidați. Top 3 în fiecare județ

* Nu scapă nici sluga borfașilor! Guvernul Orban îl „ievaluează” pe Tudorel Toader și-l retrage din Comisia de la Veneția

* Birchall are dovada: Dăncilă a vrut Ordonanța 13, conform mesajelor schimbate de cele două în februarie 2017

* Jaful României prin metoda „Al Capone” şi buget „dublu”. Iese la iveală falimentul de ţară după PSD

* Un nou „caz Sorina”, în Caraş Severin! Încă o asistentă maternală blochează, în faţa casei, o sentinţă definitivă de adopţie

* Guvernul PNL distruge conspirația construită de Dragnea la CEDO împotriva statului român

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.