VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

7
4955
Rădulescu"Mitralieră"

Video-jurnalistul Mălin Bot a fost agresat, vineri, în apropierea sediului Ministerului de Interne și a B1 TV, pe Calea Victoriei, de către deputatul Cătălin Rădulescu (PSD), zis „Mitralieră”. Acesta a devenit agresiv când a văzut că este filmat.

Coborât dintr-o limuzină de lux marca Range Rover, „Mitralieră” s-a repezit la Mălin Bot și a încercat să-i acopere telefonul cu care filma, în momentul în jurnalistul l-a întrebat: „Sfidați agenții de Poliție Rutieră?”.

Mălin Bot: Stați așa, domnu’ Rădulescu, unde fugiți? Treceți pe roșu și sfidați agenții de Poliție Rutieră?

C. Rădulescu: Nu mă mai filma, băi! De ce mă filmezi?

Mălin Bot: Pentru că ai pus mâna pe telefonul meu.

C. Rădulescu: Am pus mâna ca să nu mai filmezi.

Mălin Bot: Te filmez, pentru că ești politician. Cum îți permiți să pui mâna pe mine?

C. Rădulescu: Bă, n-ai voie să mă filmezi în viața mea privată!

Mălin Bot: Nu e nicio viață privată, ești politician, dom’le! Cum îți permiți să mă agresezi, nu ți-e rușine?

C. Rădulescu: Du-te, mă, băiatule, de aici!

Mălin Bot: Cum îți permiți să-mi pui mâna pe telefon?

C. Rădulescu: Am pus mâna ca să nu mai filmezi.

Mălin Bot: De ce-ați trecut pe roșu? De ce nu v-ați oprit la indicațiile agentului?

C. Rădulescu: M-am oprit.

Mălin Bot: Nu v-ați oprit, se vede pe imagini.

C. Rădulescu: La revedere!

C. Rădulescu: Nu dau mâna cu PSD-iștii, cu hoții și cu mafioții!

Ulterior, Cătălin Rădulescu a participat la emisiunea lui Tudor Barbu de la B1 TV, unde s-a plâns că el a fost cel agresat. „Mitralieră” a spus că a sunat la 112, ba chiar și că i-a dat mesaj ministrului de Interne, Marcel Vela.

Mălin Bot a așteptat aproape două ore în fața sediului B1 TV, să iasă deputatul „Mitralieră”, dar și să dea un drept la replică, însă a fost refuzat. Mălin Bot a spus că va face sesizare la CNA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

  1. Pai cica politaii erau prietenii lui din Arges (conform spuselor lui mitraliera) si normal ca l-au „curatat” pe om de toate ilegalitatile, ei ziceau ca nu a trecut pe rosu cand toata lumea a vazut ca de fapt trecuse, plus ca mitraliera le spunea ca el nu trebuie sa opreasca ca e in campanie electorala!!! Pai astia ti se urca in cap si zic ca nici vorba de asa ceva!!! Iar mistraliera nu e om, e o jigodie ordinara din toate punctele de vedere, nu degeaba a primit si numele asta care i se potriveste ca o manusa, il vezi ca te-ar manca cu fulgi cu tot daca ar putea. Malin avea dreptate, de cand a intrat in politica, politicianul este cel care ar trebui sa fie in serviciul populatiei si nu cum ar vrea ei, sa fie STAPANII!!!

  2. Nici Mălin Bot nu strigă degeaba. Avem nevoie de aer pur ca să luăm locul PSD. Cei ce nu au murit merită să rămână. E plin satul de votanți din gură la o bere, dar numai promisiuni.

    Din cauză că Iohannis Klaus nu vrea o participare la discuții ca în anul 2009, la Ateneul Român, voi vota PSD de aici încolo, adică Partidul Conservator englez. Liberalii sunt Laburiști. Azi i-am închis în legea masonică a Downing Street no 10. Nu-mi spune mie Florin Cîțu ce nivel de taxare am nevoie în România. Firmele toate plătesc 60%/an taxe din total coș de taxe. Vă luați banii și plecați spre alte zări.

    Führer Sarumanondera Olivian 2005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here