Acasă News Beizadeaua Micula rămâne în libertate, a decis Tribunalul Bihor. Fiul bogătașului, acum...

Beizadeaua Micula rămâne în libertate, a decis Tribunalul Bihor. Fiul bogătașului, acum fugit în Elveția, s-a deghizat în polițist, participând la percheziții și interogatorii

Beizadeaua Victor Micula, fiul bogătașului Viorel Micula (deținătorul European Food și European Drinks), continuă să le râdă în nas tuturor, cu largul sprijin al judecătorilor. Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a individului care a comis fapte revoltătoare.

Procurorii îl acuză pe Victor Micula că, beneficiind de sprijinul unor polițiști din IJP Bihor, a intrat în camera specială din sediul Poliției și a accesat ilegal baza de date a Ministerului de Interne, scotocind după datele personale ale mai multor oameni. Tot beizadeaua Micula, folosindu-se de relațiile pe care le avea în poliție, s-a deghizat în om al legii, cu cagulă, și a participat alături de polițiști adevărați la urmăriri, percheziții și interogatorii.

În acest dosar au căzut, până acum, doar “pești mici”: 4 subofițeri din Poliția Oradea, dintre care unul s-a pensionat deja.

Micula junior căuta să dea de urma unui șofer pe care-l șicanase în trafic, furios că acesta nu-i făcuse loc. Fiul milionarului l-a urmărit și atacat pe om într-o benzinărie, dar acesta s-a ascuns. Furios, Micula a mers la prietenii din Poliție și l-a căutat în baza de date pe cel pe care-l urmărea.

Victor Micula e cunoscut ca un cal breaz în toată Oradea. S-a prezentat în fața polițiștilor cu o motocicletă neînmatriculată, a făcut braconaj din elicopter, a blocat un Drum Național, a mers prin oraș fără plăcuțe de înmatriculare la mașină și “s-a dat” cu bolidul pe o stradă pietonală. Nimeni n-a zis nimic, pentru că era prieten cu șeful poliției Bihor. Când un cetățean a reclamat la 112 că Micula junior se plimbă pe strada pietonală cu mașina, polițiștii l-au amendat pe cel care sesizase incidentul!

Procurorii i-au cerut acum arestarea în lipsă, pentru că Victor Micula a fugit în Elveția. Se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la nicio audiere din anchetă și sfidează justiția. Dar, conform judecătoarei de caz Veronica Ioniță, purtătoare de cuvânt a Tribunalului Bihor, lucrurile nu sunt chiar așa grave: “S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă”.

Sentința poate fi atacată de procurori cu recurs în 48 de ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările