miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsBeizadeaua Micula rămâne în libertate, a decis Tribunalul Bihor. Fiul bogătașului, acum...

Beizadeaua Micula rămâne în libertate, a decis Tribunalul Bihor. Fiul bogătașului, acum fugit în Elveția, s-a deghizat în polițist, participând la percheziții și interogatorii

-

Beizadeaua Victor Micula, fiul bogătașului Viorel Micula (deținătorul European Food și European Drinks), continuă să le râdă în nas tuturor, cu largul sprijin al judecătorilor. Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a individului care a comis fapte revoltătoare.

Procurorii îl acuză pe Victor Micula că, beneficiind de sprijinul unor polițiști din IJP Bihor, a intrat în camera specială din sediul Poliției și a accesat ilegal baza de date a Ministerului de Interne, scotocind după datele personale ale mai multor oameni. Tot beizadeaua Micula, folosindu-se de relațiile pe care le avea în poliție, s-a deghizat în om al legii, cu cagulă, și a participat alături de polițiști adevărați la urmăriri, percheziții și interogatorii.

În acest dosar au căzut, până acum, doar “pești mici”: 4 subofițeri din Poliția Oradea, dintre care unul s-a pensionat deja.

Micula junior căuta să dea de urma unui șofer pe care-l șicanase în trafic, furios că acesta nu-i făcuse loc. Fiul milionarului l-a urmărit și atacat pe om într-o benzinărie, dar acesta s-a ascuns. Furios, Micula a mers la prietenii din Poliție și l-a căutat în baza de date pe cel pe care-l urmărea.

- Advertisement -

Victor Micula e cunoscut ca un cal breaz în toată Oradea. S-a prezentat în fața polițiștilor cu o motocicletă neînmatriculată, a făcut braconaj din elicopter, a blocat un Drum Național, a mers prin oraș fără plăcuțe de înmatriculare la mașină și “s-a dat” cu bolidul pe o stradă pietonală. Nimeni n-a zis nimic, pentru că era prieten cu șeful poliției Bihor. Când un cetățean a reclamat la 112 că Micula junior se plimbă pe strada pietonală cu mașina, polițiștii l-au amendat pe cel care sesizase incidentul!

Procurorii i-au cerut acum arestarea în lipsă, pentru că Victor Micula a fugit în Elveția. Se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la nicio audiere din anchetă și sfidează justiția. Dar, conform judecătoarei de caz Veronica Ioniță, purtătoare de cuvânt a Tribunalului Bihor, lucrurile nu sunt chiar așa grave: “S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă”.

Sentința poate fi atacată de procurori cu recurs în 48 de ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -