miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainIncredibilele fapte “de arme” ale beizadelei Victoraș Micula, cu complicitatea Poliției Bihor:...

Incredibilele fapte “de arme” ale beizadelei Victoraș Micula, cu complicitatea Poliției Bihor: braconaj din elicopter, rafale de mitralieră pe un pod, agresiuni în trafic, răzbunări și golănii mână-n mână cu polițiștii

-

Evenimente halucinante petrecute în Oradea și județul Bihor, cu larga complicitate a Poliției și sub acoperirea liderilor locali PSD, continuă să fie dezvăluite de jurnalista Laura Gal în ebihoreanul.ro. După ce, acum o săptămână, s-a aflat că Victoraș Micula, fiul lui Viorel Micula și moștenitor al imperiului European Drinks, s-a ales cu dosar penal pentru că a căutat ilegal în baza de date a poliției informații despre diverse persoane, numeroase alte amănunte ies la iveală.

Ebihoreanul.ro enumeră câteva dintre faptele “glorioase” ale beizadelei Micula, petrecute sub nasul și cu îngăduința poliției al cărei șef, chestorul Alin Haniș, este prieten cu familia sa. Familia Micula este apropiată de PSD, având relații strânse și cu liderul filialei acestui partid în Bihor, Ioan Mang.

În timp ce frații Micula, care și-au luat cetățenie suedeză, dau în judecată statul român pe bandă rulantă și câștigă, din aceste procese, sute de milioane de euro, fiul face prăpăd în Oradea și nimeni nu îndrăznește să-l oprească.

S-a afișat cu o motocicletă neînmatriculată, a blocat un Drum Național, a circulat prin oraș fără plăcuțe de înmatriculare la mașină

La 16 ani și-a întărâtat bodyguarzii asupra președintelui unui club de fotbal, pe care nu l-a lăsat să stea pe banca de rezerva la un meci, iar poliția n-a intervenit.

- Advertisement -

La 17 ani a blocat, cu două mașini, un marș al șoferilor din Beiuș pe DN76, el însuși afișându-se cu o motocicletă neînmatriculată. Polițiștii l-au văzut și n-au crâcnit.

A făcut curse cu mașini prin oraș.

Și-a scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor.

- Advertisement -

A tras cu mitraliera pe un pod.

A braconat din elicopter.

Defilează prin sediul Poliției Oradea și nimeni nu cutează să-l întrebe de sănătate.

Un polițist i-a dat cagulă și vestă și l-a luat în urmărirea unui infractor. Beizadeaua s-a jucat de-a anchetatorul, percheziționând oameni și mașini și asistând la interogatorii în sediul Poliției!

Procurorii care instrumentează dosarul în care Victoraș Micula e suspect de accesare ilegală a unui sistem informatic, de instigare la accesarea ilegală a unui sistem informatic, de divulgare de informații nepublice și de uzurpare de calități oficiale au trecut acolo fapte neverosimile.

În dosar e urmărit și agentul de poliție Ovidiu Vaida. În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, acesta a luat beizadeaua Micula într-o acțiune de prindere în flagrand a unui interlop. Pontul privindu-l pe interlopul care ar fi condus drogat o mașină a fost furnizat chiar de Victor Micula.
Polițistul Vaida l-a urcat lângă el pe Micula junior în mașina de serviciu, mutându-i pe cei doi polițiști locali cu care patrula pe bancheta din spate. Micula a participat la urmărire, apoi a primit de la agentul Vaida o geacă de polițist și o cagulă. De față cu un echipaj de mascați, Vaida l-a lăsat pe fiul fraților Micula să percheziționeze un pasager din mașina celui urmărit, să-i caute prin portbagaj și să-l însoțească la Medicină Legală, unde i s-a luat sânge. Micula a mers chiar și la sediul Poliției, unde a asistat la completarea actelor, dar și la audieri!

Polițista Camelia Ile i-a dat acces la baza de date MAI de unde a scos date despre familie, prieteni și diverse persoane. Polițiștii l-au ajutat să-l caute pe un alt participant la trafic pe care Micula îl agresase deja

Agentul șef adjunct Camelia Ile l-a băgat pe Micula, în mai multe rânduri, în Biroul Supravegheri Video, zonă cu acces foarte strict și unde intră numai anumite persoane. Din acea cameră se monitorizează, prin camerele de supraveghere, toate zonele orașului, dar se pot verifica în bazele de date ale ministerului tot felul de lucruri despre oameni: unde locuiesc, evidența auto, pașapoartele etc.

Pe 28 martie 2018, Victor Micula s-a șicanat în trafic cu un alt conducător auto, pe ruta Oradea – Băile Felix. Micula l-a atacat pe celălalt în parcarea unei benzinării. Cel agresat a sunat la 112 și a fugit de la mașină, pentru a se ascunde de beizadeaua ieșită din minți. Polițiștii au ascuns cazul, care nu a fost înregistrat și nu figurează în baza de date.

Mai mult decât atât, Micula junior a primit în acea noapte (28/29 martie 2018) datele victimei și a pornit să-l caute împreună cu alt polițist, în autospeciala Poliției!

În mod absolut incredibil, după ce a primit datele de acces de la agentul șef-adjunct Camelia Ile, teribilul fiu al miliardarului Viorel Micula a revenit în numeroase rânduri la sediul Poliției, a intrat ca-n brânză până în camera specială, de unde și-a scos, cu parola și userul furnizate de polițistă, atât datele personale, cât și pe cele ale părinților, ale unor cunoștințe, dar și ale unor VIP-uri, inclusiv celebrul Codin Maticiuc, alias “Poponeț”.

A umblat cu mașina pe o stradă pietonală, iar polițiștii l-au amendat pe cetățeanul care reclamase incidentul la 112!

Multe alte fapte ale lui Victor Micula sunt în dosar.

A umblat cu mașina, într-o noapte din aprilie 2018, pe o stradă pietonală proaspăt reabilitată. Cineva a sunat la 112, la fața locului a venit un echipaj de poliție, dar Micula a pus mâna pe telefon și l-a sunt, în crucea nopții, pe chiar șeful Poliției Bihor, reclamând că subordonații săi au îndrăznit să-l deranjeze.

Ditamai chestorul s-a făcut preș în fața derbedeului, aranjând să-l scape de amendă. Incidentul nici măcar n-a fost înregistrat, în schimb cetățeanul care sunase la 112 pentru a sesiza fapta a fost amendat pentru că a tulburat ordinea publică!

Victor Micula s-a pus la adăpost de anchetă, scrie ebihoreanul.ro, refugiindu-se în Elveția.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Ministerul Educației desființează cele două școli doctorale ale Academiei de Poliție – fabrici de diplome obținute prin corupție și impostură

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Incredibil in ce hal de dezumanizare prin servilism si prin lichelism au ajuns politistii bihoreni. Vela, daca ar fi ministru si nu un pres ar trebui simultan sa ii dea afara pe toti politistii presuri ale acestei beizadele si sa ii dea si in judecata cerand despagubiri de sute de mii de euro pentru ca aceste presuri in uniforma de politisti au adus grave prejudicii de imagine MAI si Romaniei pe banii publici din buzunarul romanilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -