Militar rus dintr-o coloană de tancuri distrusă de ucraineni: „Sunt șocat de această operațiune specială. Totul se duce pe p…ă!”

0
14144

O nouă conversație interceptată de armata ucraineană arată dezastrul înregistrat pe front de ocupanții ruși. Un militar „putinist”, care și-a stins amarul în alcool, îi spune soție sale, într-un limbaj presărat cu vulgarități, că întreaga coloană de vehicule blindate pe care a însoțit-o a fost complet distrusă.

Militarul rus înjură, dar în același timp se roagă la Dumnezeu să supraviețuiască „în noaptea asta”.

La începutul convorbirii telefonice, acesta își întreabă consoarta dacă fiul său îi duce dorul. Femeia îi povestește că băiețelul îi pupă fotografiile și că o roagă să-i sculpteze chipul tatălui din plastilină.

Dialogul a apărut pe canalul de YouTube al lui Anton Gherașcenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, Denis Monastirski.

Ziaristii.com vă prezintă transcrierea integrală a discuției din filmulețul de un minut și 20 de secunde.

„Pur și simplu ne-au aruncat aici pe toți, pe p…ă!”

Militar rus: Fiului meu nu îi este în general dor de mine?

Soția militarului: Cum să nu-i fie dor?! Ți-am spus deja de 100 de ori că el îți pupă fotografiile aici, mă pune să te sculptez din plastilină, te desenează.

Militar rus: Nu mai țipa! Vorbește normal, calm, pe p…ă!

Soția militarului: Ce-i nou acolo?

Militar rus: Dar eu s-o f…, ce noutate să fie? Totul se duce pe p…ă!

Soția militarului: A venit acolo la tine Ebatov?

Militar rus: Mincinoși, pe p…ă! Totul acolo e pe p…ă! Au plecat… Câte pierderi sunt, cățea! Bastard nef…t, care e cățea, acest Kozîrski, pe p…ă! Pur și simplu ne-au aruncat aici, pe p….ă, pe toți, pe p…ă! În spate pe p…ă, ne-a f… pe toți rahatul. Am însoțit noi pe p…ă coloana cu Serioga.

Soția militarului: Și ce s-a întâmplat?

Militar rus: Am însoțit-o numai pe p…ă și pe urmă, pe urmă se presupune ce-a fost!

„Să dea Dumnezeu să supraviețuiesc noaptea asta, pe p…ă!”

Soția militarului: Și de ce?

Militar rus: Întrucât cățeaua, ca de obicei, a fost f…ă!

Soția militarului: Ca și toate celelalte?

Militar rus: Da! Nu știu, pe p…ă, ce pot face aici! Eu… p…a știe! Eu sunt în general șocat de această operațiune specială, s-o f… pe p…ă!

Soția militarului: Și ce fac alții?

Militar rus: Care alții?

Soția militarului: Nu sunteți acolo împreună?

Militar rus: Nu, noi suntem aici trei!

Soția militarului: Nu-i nimeni în general prin apropiere acolo?

Militar rus: Care pe unde s-a dus. Au plecat toți de-aici la „casele” lor.

Soția militarului: Cu cine bei?

Militar rus: Beau cu Stas. Ce-am văzut aici, pe p…ă, să meargă pe p…ă! Nu mă întreba în general dacă beau sau nu beau!

Soția militarului: Dar eu nu-ți spun nimic!

Militar rus: Eu trăiesc asta la doi metri, pe p…ă, acasă (în tranșeu – n. red.). Nu poți trăi altfel! Să dea Dumnezeu să supraviețuiesc noaptea asta, pe p…ă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

* „Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

* „Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here