Așa arată o sociopată: s-a lăudat pe Facebook cu girafa împușcată, căreia i-a scos inima și s-a pozat cu ea

1
3709
Merelize și girafa împușcată

Un caz insuportabil de cruzime și cinism a fost oferit de Merelize, o sud-africană care pretinde că salvează speciile pe cale de dispariție împușcându-le! Individa i-a șocat pe iubitorii de animale lăudându-se că „minunatul” ei soț a plătit 1.500 de lire sterline (1.725 de euro) pentru ca ea să omoare o girafă bătrână la un parc zoo.

Sociopata a împușcat girafa, apoi i-a scos inima și s-a fotografiat fericită cu ea, scriind sub poză: „Te-ai întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe? Sunt fericită până la lună cu marele meu cadou de Sf. Valentin!!!”

Întâmplarea a stârnit indignare în rândul activiștilor pentru drepturile animalelor, care au spus că Merelize este în mod clar „crudă” și „sociopată”.

Femeie îi sfidează însă pe toți și susține că uciderea girafei ajută la salvarea speciilor amenințate din Africa de Sud.

Ea a declarat sfidătoare, pe profilul său de Facebook, dar și pentru „The Mirror”, că grupurile pentru drepturile animalelor sunt „mafia”, de aceea „nu le respectă”.

Cuplul plănuise o călătorie de Valentine’s Day în stațiunea Sun City, dar „repede” și-au schimbat planurile când a apărut ocazia de a împușca o girafă în vârstă de 17 ani.

„Îmi place pielea ei și faptul că este un animal atât de reprezentativ pentru Africa. Planurile noastre s-au schimbat rapid. Minunatul meu soț Gerhardt știa că acesta este visul meu. Am fost ca un copil timp de două săptămâni, numărând zilele. Ulterior am fost inundată de emoții”, a declarat Merelize.

Aceasta spune că intenționează să folosească pielea girafei ca un covor.

Merelize și inima girafei

Vânează de la 5 ani. A împușcat lei, leoparzi, elefanți

Merelize, care administrează o fermă de citrice în nordul Africii de Sud, a afirmat că a creat „locuri de muncă pentru 11 persoane în acea zi” și a făcut rost de „multă carne pentru localnici”, potrivit The Sun.

Ea a mai spus că moartea animalului va crea o oportunitate pentru un nou exemplat tânăr ca „să-i preia locul și să ofere o genetică mai puternică pentru turmă”.

Merelize a început să vâneze la vârstă de 5 ani și a ucis în jur de 500 de animale, inclusiv lei, leoparzi și elefanți.

Femeia spune că și-a postat „isprava” pe Facebook pentru a-i enerva pe activiști.

„Dacă vânătoarea ar fi interzisă, animalele vor deveni inutile și vor dispărea. Vânătoarea a contribuit la revenirea multor specii aflate în pragul dispariției. Singurii oameni care protejează aceste animale sunt vânători de trofee”, spune ea, cu un cinism înfiorător.

„Acest monstru postează e imagini cu speciile pe care le masacrează”

Dr. Mark Jones, de la fundația internațională Born Free Foundation, are o părere contrară: „Afirmațiile vânătorilor de trofee, cum că sunt preocupați de conservarea faunei sălbatice, sunt foarte înșelătoare. Vânătoarea de trofee nu este un instrument de conservare și nici nu contribuie la fonduri semnificative pentru comunitățile locale”.

Iar Elisa Allen, de la asociația „Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor”, completează: „Cineva care ucide o altă ființă simțitoare, îi tăie inima și se laudă cu asta, se potrivește definiției unui sociopat. Într-o zi, vânătoarea de trofee va fi listată ca semn al unei tulburări psihiatrice, așa cum ar trebui să fie astăzi”.

A fost lansată o petițe către Facebook, prin care multe grupuri de protecție a animalelor cer blocarea contului crudei Merelize.

„Pe pagina sa de «figură publică», acest monstru postează imagini cu speciile pe cale de dispariție pe care le masacrează. Printre acestea se numără girafele, elefanții și leoparzii”, argumentează inițiatorii petiției.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. O mizerabila! Asemenea exemplare ar trebui excluse din specia umana.
    In timp ce citeam acest articol m-am gandit ca, indiferent de regimuri politice si ambitii, statele lumii ar trebui sa adopte un sistem unic de reguli obligatorii si de pedepse pentru asemenea gesturi oribile impotriva oamenilor si altor fiinte, sau impotriva mediului.
    Ar trebui sa exoste pentru fiecare individ care pretinde ca apartine acestei specii un CERTIFICAT DE OM, care sa-i confere drepturi si de care sa nu beneficieze indivizi precum criminala asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here