„În apropierea biroului președintelui Zelenski s-au tras 4 focuri de armă. Rușii nu încetează să încerce să-l asasineze”

0
5355
Volodimir Zelenski - Aleksei Arestovici

Într-un mega-interviu acordat postului de televiziune BBC Ucraina, Aleksei Arestovici (46 de ani), consilierul lui Volodimir Zelenski, a recunoscut că puterea de la Kremlin a încercat să-l asasineze de mai multe ori pe președintele Ucrainei de la începutul invaziei. Arestovici a mai făcut o dezvăluire: în topul celor mai vânați 5 politicieni de la Kiev se află și el.

Aleksei Arestovici: „În apropierea biroului președintelui au fost trase patru focuri de armă. Potrivit informațiilor operative, ei (rușii – n. red.) încă nu încetează să încerce să-l asasineze pe președinte sau pe cineva din conducerea militară și politică de vârf. Apropo, umilul vostru slujitor este în primii cinci – asta din datele operaționale”.

Oficialul de la Kiev susține în același timp că operațiunea de lichidare a lui Zelenski va fi întreruptă pe timpul negocierilor cu invadatorii ruși. Mai mult ca oricând, pe ei îi preocupă foarte mult sancțiunile economice impuse de Occident.

Arestovici: „E altceva aici. Pe măsură ce procesul de negociere este în desfășurare, lovirea biroului președintelui, de unde vine acest proces prin link video, înseamnă întreruperea tuturor căilor către negocieri. Și, dacă nu există negocieri – aceasta este o situație complet diferită. Pentru că unul dintre principalele subiecte care-i îngrijorează în timpul negocierilor este ridicarea sancțiunilor economice. Să-ți imaginezi reacția Occidentului și a lumii întregi după lovitură, nici măcar asupra biroului președintelui, ci asupra negociatorilor… Adică, chiar și rușii au niște linii roșii diplomatice internaționale care nu pot fi depășite. Pentru că un ambasador este întotdeauna o persoană inviolabilă. Când ucizi o persoană care negociază cu tine, nimeni nu va mai negocia cu tine după aceea. Trebuie să existe lucruri pe care să te bazezi, chiar și în haosul războiului. Dacă nu se va ține cont de acest lucru, situația va deveni de necontrolat. Prin urmare, nu vor lovi acum. Dar nu am nicio îndoială că nu vor abandona nicio altă încercare de a-l distruge fizic pe Zelenski”. 

„E un bărbat care-și face o manichiură frumoasă, stă la 20 de metri de interlocutor și se teme de orice. Construiește palate și iahturi și-și aduce amantele acolo nu pentru a muri în flăcările războiului nuclear”

Vorbind despre Vladimir Putin, Aleksei Arestovici crede că dictatorul rus va fi ucis chiar de gărzile sale! În opinia lui, planul pentru desfășurarea unui război chimic nu stă în picioare în secolul XXI.

Arestovici: „Acesta (Putin – n. red.) este un bărbat care-și face o manichiură frumoasă, stă la 20 de metri de interlocutor și se teme de orice, care construiește palate și iahturi și-și aduce amantele acolo nu pentru a muri în flăcările războiului nuclear. Oamenii cărora le era frică să declare o mobilizare generală, pentru că situația socială din Rusia s-ar putea schimba în mod imprevizibil, nu vor pune niciodată poporul, căruia s-au temut să-i dea mitralierele, în pericolul unui război nuclear. În acest caz, el va fi împușcat de propriii lui bodyguarzi – o probabilitate foarte mare. În ceea ce privește armele chimice, trebuie înțeles – nu sunt viabile din punct de vedere militar. Au fost eficiente doar în Primul Război Mondial și când au fost folosite brusc pentru prima dată și nimeni nu știa cum să le facă față. De îndată ce au apărut măștile de gaze, acest război a încetat să mai fie folosit. Da, a fost folosit în Siria, au murit 1.300 de oameni. Dar vorbim de populația civilă. În plus, avem o declarație a lui Biden, care a spus că NATO ar interveni dacă s-ar folosi arme chimice”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Durii lui Putin” i-au otrăvit pe negociatorii ucraineni și pe Abramovici! „Nu exista intenţia de a ucide, a fost doar un avertisment”

VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

„Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here