„Aici nu este ca-n Siria! Aici este un război în natură, unul concret! Aici, la dracu’, zbori afară: fie capul cuiva e întins pe jos, fie piciorul cuiva e întins pe jos”

0
4371

Serviciile speciale ucrainene au interceptat o nouă conversație telefonică dintre un invadator „putinist” și consoarta sa. Filmulețul a fost postat pe YouTube de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne din Ucraina (Denis Monastirski), și preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Militarul ocupant se plânge de condițiile grele de pe front, spunând că a văzut numai cadavre spulberate pe câmp și că ucrainenii au distrus atât trupele OMON, cât și pe cele ale Gărzii Naționale Ruse.

Acesta și-a avertizat camarazii rămași dincolo de frontieră să nu intre în război, fiindcă „aici nu este ca în Siria!”.

AUDIO: Convorbirea dintre militarul rus și consoarta sa

„Au traversat o câmpie, erau 30 de oameni! I-au făcut pe toți bucăți împrăștiate pe întreaga câmpie”

Militarul rus: Așteptăm de asemenea să ne tracteze KAMAZ-ul (camion militar – n. red.), la dracu…trebuie să ne tragă pe toți.

Soția militarului: Și unde?

Militarul rus: Ei bine, aici, la 10 kilometri, unde se află regimentul nostru. Acolo trebuie să fie reparat. Eu nu știu, eu m-am f… deja cu mașinile astea. Am vorbit cu Serioga.

Soția militarului: Ce spune?

Militarul rus: Nimic. Îi spun: Nu aduce p…ăii aici! Pe p…ă vei veni aici? Ți s-a urât cu viața, ce este? După aia, cui vor mai fi folositori copiii tăi? Mama, soția, 2 copii! Îi spun: Te vor copleși aici, îți spun direct! Aici nu este ca-n Siria! Aici este un război în natură, să-l f…, unul concret! Aici, la dracu, zbori afară, pe p…ă: fie capul cuiva e întins pe jos, fie piciorul cuiva e întins pe jos… Au traversat o câmpie, să f…i, acolo erau cu adevărat 30 de oameni, cu adevărat! I-au făcut pe toți bucăți împrăștiate pe întreaga câmpie.

Soția militarului: Iar apoi cine-i adună pe toți?

Militarul rus: Cine să-i adune? Când am urcat pur și simplu pe munte, au fost, p…a mea, și mai mulți morți. Poate îi transferă cumva.

Soția militarului: Poate. Iar pe cei de la OMON și de la Rosgvardia se spune că i-au trimis.

Militarul rus: OMON? OMON a fost deja aici. Au trimis OMON-ul din Astrahan. Rosgvardia a fost în general f…ă: Rosgvardia Kabardiană, Rosgvardia Ingușă au fost în general doborâte cu duritate!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fost comandant NATO: „Cât timp Putin se află la Kremlin, nu poate exista pace în Europa“. Generalul britanic consideră retragerea rușilor de lângă Kiev “o recunoaștere a eșecului”

* „În apropierea biroului președintelui Zelenski s-au tras 4 focuri de armă. Rușii nu încetează să încerce să-l asasineze”

* „Durii lui Putin” i-au otrăvit pe negociatorii ucraineni și pe Abramovici! „Nu exista intenţia de a ucide, a fost doar un avertisment”

VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

„Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Radu Banciu, declaraţii scandaloase despre naţionala feminină a României: “În Iran cred că primeau 225 de lovituri de bici, de căciulă. Aici au fost primite cu îmbrățișări”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here