Vlad Voiculescu către Negoiță, Băluță, Piedone: „Bairamul s-a terminat! Furtul din banul public s-a terminat!”

0
2166
Nicușor Dan și Vlad Voiculescu au colaborat în campania electorală de anul trecut, iar acum sunt la cuțite

Vlad Voiculescu, lider al USR-PLUS anunțat viceprimar al Bucureștiului în mandatul lui Nicușor Dan, a lansat luni o serie de avertismente dure către primarii vechiului sistem rămași în funcție, dar și către oamenii de partid lăsați de PSD în administrație. Voiculescu le-a promis oamenilor, în același timp, că noua administrație nu le va înșela încrederea.

„Celor câțiva primari de la alte partide, domnului Negoiță, domnului Băluță, domnului Piedone – le transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar dacă vor reuși să facă majorități în Consiliul Local, nu vor avea o primărie generală și în general nu vor avea partenerii pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat. La fel, dacă știu că sunt corupți, mai bine să plece singuri“, a atenționat Vlad Voiculescu.

„Celor din spitale le spun că n-au a se teme, din contră. Încurajăm performanța la orice nivel, indiferent de preferințele politice

A existat și un mesaj pentru lucrătorii din sistemul medical și din educație, sectoare pe care Vlad Voiculescu s-a angajat să le preia și să le facă să performeze: “Celor din primărie, mai ales din domeniile sănătate și educație, de care mă voi ocupa direct, le transmit că dacă sunt oameni cinstiți și vor să facă treabă în continuare, n-au nimic a se teme. Dacă sunt corupți, ar trebui să plece acum. Dacă au săvârșit vreun act de corupție în ultimii ani, ar trebui să plece acum. Dacă au colegi corupți, o să trebuiască să spună lucrul ăsta.

Celor din spitale, medicilor care poate au fost mințiți că se intenționează privatizarea spitalelor de stat sau închiderea unor spitale, sau împiedicarea în orice fel a performanței, le spun să nu asculte aceste lucruri, le spun că nu e cazul. N-au nimic a se teme, din contră. O să încurajăm performanța la orice nivel, indiferent de preferințele politice“.

Urmează o transparentizare a cheltuielilor din spitalele finanțate de Primărie: “Bucureștenii ar trebui să știe cum este cheltuit banul public în detaliu. Există un ordin de ministru semnat de mine care spune că orice cheltuială de peste 20.000 de lei într-un spital ar trebui să fie publicată pe site, cu toate documentele aferente – contractele, anexele. O rugăminte pentru managerii de spital și pentru cei de la ASSMB este să pregătească deja aceste documente, astfel încât să le putem face publice cât mai curând. Cam ăsta e nivelul de transparență pe care ni-l dorim de la toate instituțiile, dar pentru spitale aș vrea să o facem imediat“.

„Celor care ne-au votat le spunem că nu ne vom bate joc de încrederea lor și că îi așteptăm alături de noi“

Cetățenilor Bucureștiului, noul viceprimar le promite transparență totală, uși deschise, parteneriat și o mână întinsă. La fel, aliaților de la PNL București: “Celor care ne-au votat le spunem că nu ne vom bate joc de încrederea lor și că îi așteptăm alături de noi. Un partid democratic e atât de bun cum e media membrilor săi. Dacă sunteți oameni buni, oameni cinstiți, care vor să schimbe lucrurile în țară, veniți alături de noi!

Nu o să ne batem joc de voturile dvs, nici în felul în care acționăm, nici în felul în care interacționăm cu celelalte partide. Celor de la PNL București le spun că au în noi un partener loial atât timp cât respectăm principiile despre care am mai discutat și la cre țin cu adevărat“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here