VIDEO. Clotilde Armand acuză o gravă tentativă de fraudare a alegerilor: primarul Tudorache ar fi încercat să falsifice procesele-verbale cu rezultatele votării pentru Primăria Sectorului 1! Treaba murdară ar fi făcut-o un consilier local al PSD

3
3210
Clotilde Armand și presupusele dovezi ale fraudei

Clotilde Armand (USR) acuză o tentativă de fraudare a alegerilor pentru Primăria Sectorului 1. Poliția a intervenit: a dus o persoană la audieri și a sigilat o încăpere din sediul Primăriei Sectorului 1. Clotilde Armand a sesizat că un consilier local al PSD a dus în clădirea respectivă, de la Biroul Electoral de Sector, mai multe procese-verbale cu rezultatele alegerilor de duminică.

În două postări succesive pe Facebook, Clotilde Armand a transmis imagini din sediul Primăriei Sectorului 1, cu polițiști și jandarmi sosiți la fața locului, în care se vede un teanc de documente pe un scaun.

Daniel Tudorache, primarul bănuit că a pus la cale frauda

Persoanele implicate în presupusa tentativă de fraudă electorală au fost duse la Secţia 4 de Poliţie „pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a anunţat poliţia într-un comunicat preluat de  Mediafax.

„În jurul orei 15.45, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut ieșind din clădirea unde a funcţionat un Birou Electoral al Sectorului 1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale. Persoanele în cauză au fost identificate şi sunt conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat Poliţia Capitalei.

Pe parcursul zilei de luni, primarul Dan Tudorache (PSD) a șocat prin anunțul că, potrivit numărătorii paralele făcute de PSD, el a câștigat alegerile la Sectorul 1, cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand (USR).

Candidata USR și Claudiu Năsui, președintele filialei București a partidului, l-au contrazis pe Tudorache. Ei au anunțat că, potrivit numărătorii paralele făcute de USR, Clotilde Armand a câștigat cu o diferență de peste 1.000 de voturi.

Prima postare a lui Clotilde Armand

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din Piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese Verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția.”

A doua postare a lui Clotilde Armand

„Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției. #VăVedem

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Până când nu se pune la punct justiția ca acești derbedei hoți să ajungă la pușcărie dar repede nu peste 10 ani dar să primească condamnări să usture peste 10 ani, nu se nu se va lecui psd de furat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here