Fericirea obscenă a lui Mircea Badea: un condamnat la 8 ani și 6 luni, omul Varanului, va fi primar. În ce a transformat măscăriciul „plăcuța suedeză”

4
6626
O fi înghițit plăcuța suedeză?!

Frustrarea pierderii alegerilor de către majoritatea candidaților PSD, ALDE și PPU-SL l-a făcut pe propagandistul varanist Mircea Badea să explodeze de bucurie când s-a anunțat că penalul Cristian Popescu Piedone, din partidulețul lui Dan Voiculescu (PPU-SL), a câștigat Primăria Sectorului 5.

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a avut o ieșire caraghioasă și obscenă, într-o postare pe Facebook.

„Felul în care ghiorlăie slugile lui Vințan și ale lui Rareș Kakat la știrea asta… luati niște pulacută suedeză”, a scris Mircea Badea, distribuind o știre care anunța victoria lui Piedone la Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și jumătate de închisoare, în dosarul „Colectiv”.

Tragedia din clubul bucureștean (de la fosta fabbrică „Pionierul”) a avut loc în timpul mandatului de primar la Sectorul 4 al lui Piedone. Acum e primar la 5.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Nu o sa stea mult pe functie ca vine condamnarea definitiva. Ii va fi si mai rau stiind ce a pierdut (si functia si libertatea). Cu cit va cadea de mai de sus cu atit se va lovi mai tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here