„Viteazul” George Simion a fugit pe furiș de revoluționarul Marian „Ceaușescu”. „Ai adus în Parlament trei criminali din 1989!”, i-a strigat protestatarul. De fapt, unul era „doar” hoț

0
51520
Protestatarul "Ceaușescu"

Revoluționarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”, demască impostura lui George Simion, pe care-l acuză că a adus în Parlament, prin punerea lor pe listele de candidați, „trei criminali din ’89”: colonelul Francisc Tobă și generalii Nicolae Roman și Mircea Chelaru.

Marian „Ceaușescu” îl acuză pe liderul AUR, George Simion că este un un fricos care se se dă în spectacol doar în Parlament, dar fuge când cetățenii vor să-i pună întrebări în mod direct.

„George Simion se dă viteaz prin Parlament, fugărind parlamentari și transmițând live pe Facebook, dar atunci când e așteptat de un cetățean să fie luat la întrebări live pe Facebook, el fuge”, scrie Marian într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„L-am așteptat în această seară atât la sosirea la B1, cât și la plecare. La sosire a fugit de a rupt asfaltul, pentru a intra mai repede în platoul televiziunii, la plecare a ieșit prin spate, să nu dea ochii cu mine”, povestește el.

Cunoscutul protestatar #Rezist spune că dorea să-l întrebe pe Simion de ce aprinde în fiecare an lumânări pentru victimele Revoluției, dar a adus în Parlament, pe listele AUR, „trei criminali din ’89”.

Postarea lui Marian Ceaușescu

„George Simion se dă viteaz prin Parlament, fugărind parlamentari și transmițând live pe Facebook, dar atunci când e așteptat de un cetățean să fie luat la întrebări live pe Facebook, el fuge.

L-am așteptat în această seară atât la sosirea la B1, cât și la plecare. La sosire a fugit de a rupt asfaltul, pentru a intra mai repede în platoul televiziunii, la plecare a ieșit prin spate, să nu dea ochii cu mine. 

Am vrut să-l întreb: George Simion, tu ești un luptător anticomunist. Ai avut asociația «Noii golani». În fiecare an, timp de vreo 15 ani și ceva, în 21 decembrie tu aprinzi lumânări în memoria eroilor Revoluției. Și de 13-15 iunie la fel. Atunci, cum de fix la la 31 de ani de la Revoluție tu ai adus prin vot în Parlament 3 criminali din 1989?

1. Colonel Francisc Tobă.

2. General Nicolae Roman.

3. General Chelaru Mircea, condamnat penal la 3 ani cu suspendare.

De fapt, tu ai jucat teatru când te-ai dat anticomunist?”

Personajele incriminate de Marian „Ceaușescu”

Colonelul Francisc Tobă

Francisc Tobă

Deputatul Francisc Tobă, ales pe listele AUR în Parlamentul României, este unul dintre cei care au fost cercetați în dosarul Revoluției de la Sibiu pentru tentativă de omor deosebit de grav și complicitate la infracțiunea de tratamente neomenoase. El a participat activ la măcelul de la Sibiu, din 22 decembrie 1989, dar și la carnagiul din zilele următoare. La Sibiu au fost 99 de morți și peste 200 de răniți.

Dosarul în care apare Francisc Tobă, alături de colonelul Aurel Dragomir (comandatul UM 01512 Sibiu), a fost închis în 2010. Francisc Tobă a primit neînceperea urmăririi penale pentru că s-a împlinit termenul de prescripție a răspunderii penale. Altfel spus, inculpații nu au apucat să primească o sentință.

Generalul Nicolae Roman

Nicolae Roman
Nicolae Roman

Numele lui Nicolae Roman figurează pe lista ofițerilor din Armată care au reprimat revoltele anticomuniste de la Timișoara în decembrie 1989. Cel în cauză pretinde acum că el n-a tras și n-a ordonat foc, defilând doar prin oraș, fără muniție, în fruntea soldaților săi. Dar tot generalul Nicolae Roman neagă în continuare că ar fi existat victime ucise de Armată la Timișoara, cu excepția câtorva accidente izolate, deși adevărul – demonstrat inclusiv juridic – este altul!

Cifrele oficiale arată că la Timișoara, între 17 și 20 decembrie 1989, au murit 126 de persoane, majoritatea ucise de trupele de represiune, n primul rând de Armată. Iar actualul general Nicolae Roman, deputat AUR, figurează că a acționat în mai multe zone din oraș unde s-au înregistrat morți împușcați de trupele MApN.

Mai multe informații, AICI.

Generalul Mircea Chelaru

Mircea Chelaru
Mircea Chelaru

În cazul lui Mircea Chelaru, problemele penale nu au legătură cu crimele din decembrie 1989, ci cu hoțiile de mai târziu.

„Pe 27 ianuarie 2016, Mircia Chelaru a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul disjuns din cel în care erau inculpaţi fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şi alţi zece generali şi colonei acuzaţi că şi-au cumpărat locuinţele de serviciu ilegal. Judecătorii l-au obligat acum aproape cinci ani pe generalul Mircea Chelaru să plătească aproape 93.000 de lei daune materiale faţă de MApN, precum şi peste 850.000 de lei, ceea ce reprezintă foloasele materiale realizate în urma obţinerii locuinţei. Mircia Chelaru a făcut contestaţie în anulare la sentinţă. Însă pe 14 octombrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia în anulare ca fiind inadmisibilă. Mircea Chelaru a putut candida la alegerile parlamentare deşi are o condamnare definitivă, întrucât dacă nu există o prevedere expresă a instanţei privind interdicţia de a fi aleasă, o astfel de persoană poate candida”, consemnează un articol din Adevărul

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Să mulțumim Cerului, în română și ucraineană, că Putin nu a negociat cu Trump belicoasele-i pretenții!

Un general rus dezvăluie adevăratul motiv pentru care Putin vrea să invadeze Ucraina: să-și păstreze bogăția furată de la popor! „Îi cerem să renunțe la politica criminală de provocare a unui război. Demisia!”

VIDEO. ÎPS Teodosie: „Domnul Putin nu este atât de negru precum îl prezintă toată lumea. Este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim“

Cel mai dur atac al lui Nicușor Dan la adresa Antenei 3: „Minte isteric, pentru a o pune pe Firea din nou primar”; „o mașinărie infernală”, care „manipulează, dezinformează, distorsionează, înveninează”, face „presiuni josnice”

Cine e Drulă, noul lider USR: „Bunicul a fost deținut politic. Tata n-are nicio legătură cu sistemul de putere de dinainte sau de după ‘89. Eu am premii naționale la Olimpiada de Informatică și am scris un manual pentru liceu”

Procurorii dau iama în căpeteniile AUR: dosare penale pentru George Simion, Călin Georgescu și Diana Șoșoacă! Georgică-muștiuc e încadrat la ultraj, Prostul Solemn la cultul fasciștilor, iar Senatoarea Urlătoare are mai multe capete de acuzare

Tatăl lui George Simion, condamnat penal pentru că a bătut 5 polițiști! Ulterior, a lovit și un reporter. „E scandalagiu, îi place băutura. Dacă mergi la el, ai grijă! E foarte violent!”

VIDEO. Amenințări de tip AUR ale șefului deputaților PSD: „Poate te întind pe-aici, pe jos!” / „George, ia-ți maimuța de aici!” / „N-are cum să mă bată pe mine Simion niciodată!”

Pensii speciale de magistrat, date pe furiș de PSD-iști. Propunere de extindere a numărului de beneficiari

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (83) / Ordin de la Bucureşti: împuşcaţi-i pe Ceauşeşti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here