sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainCel mai dur atac al lui Nicușor Dan la adresa Antenei 3:...

Cel mai dur atac al lui Nicușor Dan la adresa Antenei 3: „Minte isteric, pentru a o pune pe Firea din nou primar”; „o mașinărie infernală”, care „manipulează, dezinformează, distorsionează, înveninează”, face „presiuni josnice”

-

Cel mai dur mesaj transmis de Nicușor Dan de un an și 4 luni, de când e primar general al Capitalei. S-a întâmplat marți, 8 februarie, pe Facebook, iar ora postării e 16.38. Ținta vizibilă: Antena 3. Ținta camuflată: Gabriela Firea.

În apelul adresat bucureștenilor, Nicușor Dan folosește 15 ori cuvinte precum „minciună”, „manipulare”, „dezinformare”, „știri false”, „presiuni josnice”, „mașinărie infernală”, „distorsionează”, „înveninează”.

Nicușor Dan dă și două exemple concrete, cu doi colaboratori ai săi despre care Antena 3 difuza minciuni flagrante.

Primarul Capitalei spune și ce se află în spatele ofensivei diversioniste a televiziunii controlate de mega-coruptul Dan Voiculescu: „Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar”. Căci Firea, ca primăriță, a drenat milioane de euro, din bani publici, spre trustul de presă al lui Dan Voiculescu, căruia Nicușor Dan i-a tăiat această uriașă sursă de finanțare.

- Advertisement -

„Același post TV a mințit isteric despre mine luni în șir, în vara și toamna lui 2020, doar-doar va reuși s-o mențină primar general pe Gabriela Firea. N-a reușit și asta îi enervează în continuare, după cum și pe G. Firea o enervează și o înveninează în continuare pierderea acelor alegeri”, mai scrie Nicușor Dan.

Primarul face un apel către bucureșteni: „Nu credeți nicio iotă din ce auziți la Antena 3 despre mine sau despre Primăria Capitalei! Orice aș face sau orice ar face PMB, puteți fi siguri că Antena 3 va găsi o cale să distorsioneze, să manipuleze sau să dezinformeze”.

Nicușor Dan definește Antena 3 „o mașinărie infernală de produs ură”.

- Advertisement -

Apelul lui Nicușor Dan către bucureșteni

„Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou bucureștenilor și CNA ce înseamnă știrile false Antena 3 și de ce ele continuă să apară.

Să luăm doar ziua de azi.

Despre Matei Damian, director executiv al Direcției Urbanism din primărie, Antena 3 a spus azi, la ora 12.17, că ar fi audiat «în aceste momente» la DNA.

Minciună. La ora respectivă, Matei Damian era în sediul PMB și lucra la niște documentații, nu era la DNA. Am verificat personal. (Trecem peste altă minciună, voită sau nu, că Matei Damian ar fi «arhitectul Primăriei Generale». Nu e. Arhitectul-șef al Primăriei Capitalei se numește Adrian Bold).

Despre Diana Punga, administratorul public al Capitalei, Antena 3 a afirmat, în același material în care a livrat minciuna de mai sus, că și-ar fi dat azi demisia din funcție. Din nou – Minciună. Diana Punga lucrează în continuare, nu a depus nicio demisie. (Trecem iar peste minciuna că ea ar fi în același timp și unul dintre consilierii mei personali).

Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei. Nu. Minciuna și manipularea au un scop clar: Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar. Mai mult, pentru asta atacă angajați din PMB, încercând să-i demoralizeze indirect pe toți oamenii din primărie care încearcă să facă ceva pentru București.

Eu am încredere în echipa mea și îi voi susține fără rezerve în fața acestor presiuni josnice.

Vorbim, de altfel, de același post TV care a mințit isteric despre mine luni în șir, în vara și toamna lui 2020, doar-doar va reuși s-o mențină primar general pe Gabriela Firea. N-a reușit și asta îi enervează în continuare, după cum și pe G. Firea o enervează și o înveninează în continuare pierderea acelor alegeri. Nu știe să piardă, cum nu știe să câștige respectul oamenilor, cinstit.

Tuturor bucureștenilor de bună-credință, indiferent dacă mă susțineți sau nu, vă spun doar un lucru: nu credeți nicio iotă din ce auziți la Antena 3 despre mine sau despre Primăria Capitalei! Orice aș face sau orice ar face PMB, puteți fi siguri că Antena 3 va găsi o cale să distorsioneze, să manipuleze sau să dezinformeze. Antena 3 nu are nicio credibilitate și niciun bucureștean cinstit n-ar trebui să-i acorde vreuna. Aviz CNN cu ce își asociază prestigioasa siglă. O mașinărie infernală de produs ură merită un singur tratament: o distanță sănătoasă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cine e Drulă, noul lider USR: „Bunicul a fost deținut politic. Tata n-are nicio legătură cu sistemul de putere de dinainte sau de după ‘89. Eu am premii naționale la Olimpiada de Informatică și am scris un manual pentru liceu”

* Procurorii dau iama în căpeteniile AUR: dosare penale pentru George Simion, Călin Georgescu și Diana Șoșoacă! Georgică-muștiuc e încadrat la ultraj, Prostul Solemn la cultul fasciștilor, iar Senatoarea Urlătoare are mai multe capete de acuzare

* Tatăl lui George Simion, condamnat penal pentru că a bătut 5 polițiști! Ulterior, a lovit și un reporter. „E scandalagiu, îi place băutura. Dacă mergi la el, ai grijă! E foarte violent!”

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

* Scandal la TV între George Simion şi Gelu Vişan: “Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură”

* VIDEO. Amenințări de tip AUR ale șefului deputaților PSD: „Poate te întind pe-aici, pe jos!” / „George, ia-ți maimuța de aici!” / „N-are cum să mă bată pe mine Simion niciodată!”

* VIDEO. ÎPS Teodosie: „Domnul Putin nu este atât de negru precum îl prezintă toată lumea. Este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim“

* Viorel Lis a rămas fără super-pensia de revoluționar, chiar dacă s-a milogit în instanță să i-o lase. S-a plâns că și-a tot pierdut cunoștința timp de trei luni

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (82) / Atac terorist până unde a ajuns scara zugravului

* Un general rus dezvăluie adevăratul motiv pentru care Putin vrea să invadeze Ucraina: să-și păstreze bogăția furată de la popor! „Îi cerem să renunțe la politica criminală de provocare a unui război. Demisia!”

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. În opinia mea, contraatacul lui Nicușor Dan, deși pe deplin justificat, este tardiv. Ar fi trebuit să reacționeze cu argumente de fiecare dată când a fost denigrat, ar fi trebuit să-i acționeze în judecată pe „jurnaliștii” părtinitori și corupți.
  La fel ar trebui să reacționeze oricine, când este ținta unor atacuri mârșave, bazate pe trunchieri de adevăr, pe minciună și pe interese obscure.
  În România de azi, a zâmbi și a rămâne pasiv în fața atacurilor bazate pe minciună, echivalează cu renunțarea la luptă.
  Iar șobolanilor din presă le urez să se bucure de banii murdari pe care îi primesc de la stăpânii lor și mai murdari, și să-și cumpere de acei bani doar lumânări și pastile.

  • Foarte adevarat si frumos spus. Nicusor Dan este un om modest si decent. In consecinta ii este aproape imposibil sa inteleaga mizeria morala in care se balaceste mare parte a presei si nici prostia monstruoasa a unora dintre cetatenii romani.

  • E adevarat ca nu a reactionat pana acum, daru e tarziu. Sper ca s-au strans dovezi si ca se va adresa justitiei si ca hoatza care mituieste A3 va fi demascata, televiziunile ticaloase pedepsite, cei de la CNA arsi la punga pentru ca nu si-au indeplinit datoriile de serviciu..
   Iar partidele sa nu mai primeasca nici un leu din banii publici, cu care sa cumpere presa mincinoasa.

 2. CNA pare un parazit care mananca din acelas blid cu cei pe care ar trebui sa-i supravegheze.
  Poate ca legile nu sunt destul de limpezi si destul de descurajante pentru ticalosiile din domeniu. dar, de cati ani sunt platiti bine din banii publici, de ce acesti indivizi nu au avut ofarama de constiinta care sa-i faca sa ceara parlamentului legi adecvate realitatii?
  Nicusor Dan este o tinta, dar adevarata victima este poporul roman care e sistematic otravit, dus in directia pentru care sunt mituite televiziunile ticaloase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -