duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsCe rușine: un medic face campanie anti-vaccinare chiar în fața centrului de...

Ce rușine: un medic face campanie anti-vaccinare chiar în fața centrului de vaccinare! „Vino, SARS-CoV-2, la mine!”, se dă viteaz doctorul, în timp ce colegii lui din spitale nu mai fac față fluxului de bolnavi

-

Odată cu etapa a 3-a de vaccinare, pe 15 martie, în județul Galaţi s-au deschis şi primele două centre de vaccinare în mediul rural – în comunele Iveşti şi Corod. O bună ocazie de a descoperi un nou caz de iresponsabilitate profesională: medicul de familie din Iveşti, Adrian Tatu, care a declanșat o campanie anti-vaccinare.

Dr. Tatu din Ivești a lipit afişe anti-vaccinare pe panourile publicitare din comună, inclusiv  în fața centrului de vaccinare! Prin acele afișe, sătenii sunt „informați” că medicii care conduc campania naţională de vaccinare sunt niște corupţi.

Medicul de familie din Ivești are și tupeu: susține că nu-şi îndeamnă pacienţii să nu se vaccineze, ci doar să citească atent prospectul!

„Este o viroză, deci nimeni nu spune că nu există acest virus. Mortalitatea și agresivitatea lui nu sunt chiar atât de mari. El este peste tot. Păi, dacă ești persoană sănătoasă și ai imunitate crescută… vino, SARS-CoV-2, la mine! Se pare că ei fac studiile clinice, inclusiv acum în masă. Dacă intrați pe site-ul ANM (Agenția Națională a Medicamentului – n. red.), vedeți cum medicii sunt sponsorizați; vedeți că Gheorghiță, prin 2017, era sponsorizat de firma Johnson&Johnson”, spune Adrian Tatu, medic de familie.

Acesta se referă la col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, dar insinuarea sa este una jenantă. Nu e clar dacă doctorul Gheorghiță a fost sponsorizat sau nu de Johnson&Johnson, dar e sigur că el n-a făcut nicio favoare gigantului pharma, care deocamdată nici măcar nu e prezent pe piața românească de vaccinuri anti-Covid; iar când va fi, se va supune regulilor europene, inclusiv în privința sistemului de achiziție.

- Advertisement -

Sătenii din Ivești nu prea pun preț pe vorbele doctorului Tatu, dovadă că se îngrămădesc zilnic să fie vaccinați. Centrul proaspăt deschis a fost asaltat, iar locurile libere s-au ocupat în doar cateva minute. Toţi s-au vaccinat cu serul de la Moderna.

Capacitatea de vaccinare, atât în comuna Iveşti, cât şi în Corod, este de 60 de persoane pe zi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

35 COMENTARII

 1. Un CRETINOID-PERFECT (!!!!!!), l-am SUPORTAT, serile-trecute, la „RealitateaTV”: blegomanului de Muzgoci i-a fost (CA… DE-OBICEI!) FRICĂ „să-l-ia-mai-din-scurt”, de ne gândeam ce bine ar fi fost să pice DOBITOCUL ăsta de „medic”…-„DE-GROTĂ” (!!!!!) într-o emisiune cu… GRIGORE CARTIANU!!!

   • O tooooot trăgea cu vaccinurile-Covid, că ar fi (TOATE!)… „GENETICE”!

    Un alt medic încerca să-i explice că cele „CLASICE” (cu virus-tratat, cum ar fi „Astra”-„Zeneca”, despre care se și discuta în acea emisiune, de fapt!) NU pot fi numite astfel, dar ăsta „o-ținea-langa”, cum că toate ar fi așa și că el nu are încredere decât în cele… chinezești și în ăla rusesc!!!
    Q.E.D., nuuuuuuuu?!!!

    • Prin TOATĂ atitudinea și prin ÎNTREGUL discurs de la „RealitateaTV”, din emisiunea de tip „talk-show” de care am amintit mai sus, acest „medic” a JUSTIFICAT/ARGUMENTAT singur fiecare cuvințel din acest articol!

     Și-atunci (DACĂĂĂ… – !!!!! – este, cu-adevărat, persoana care „SE-COCOȘEȘTE” pe-aici, amenințând AIUREA-N-TRAMVAI cu un proces!): CE MAI VREA…, unde s-a scris… ALTCEVA decât ceea ce GÂNDEȘTE, VORBEȘTE și FACE acest (JALNIC!) individ?????!!!

     • Mai bine i-am face noi o… PLÂNGERE la Parchet, pentru INFRACȚIUNEA (!) de ZĂDĂRNICIRE-a-COMBATERII-PANDEMIEI!!!!!
      (Iar faptul că mai este și medic-practicant constituie o… CIRCUMSTANȚĂ-AGRAVANTĂ!)

      Și mai TREBUIE (DA: AVEM CHIAR… DATORIA!) să sesizăm și S.R.I.-ului ACTIVITĂȚILE acestor indivizi, căci este evident că reprezintă un (GRAV!) PERICOL-pentru-SECURITATEA-NAȚIONALĂ!

     • Credem căăă… „îl-mănâncă-ca-pe-Zambilica”, pe individ!!!!!

      Abia-acu’ devenim și noi (FOARTE!) curioși să aflăm cine-o mai fi și ăsta…, de unde-a mai răsărit și el netam-nesam…, ce pregătire (medicală șiii… de-ce-om mai descoperi!) are…, „AL-CUI” este…Ș.A.M.D.!!!

      Acesta este, ÎNTOTDEAUNA (!), PRIMUL rezultat, DE-NEEVITAT (!!!!!), al… AMENINȚĂRILOR-„COCOȘEȘTI” cu procese și alte tâmpenii de felul ăsta, daaaaaaaaaaaa?!!!

   • Are-ooo… „frunte-de-om-deștept” ca a… mardeiașului Ghiță, parlamentaru’ P.S.D.-ist: le crește păru’ de pe „moalele-bostanului” direeeect… din(tre)-sprâncene!

 2. Nu stiu daca el a scris textul agramat de pe afis sau i l-a scris altcineva, dar „omul” se dovedeste un „cunoscator”, atat intr-ale limbii romane, cat si intr-ale medicinii! Oricum ar fi, a dat cu bata-n balta!

   • =acest Militar Corupt Incompetent Colonel Gheorghita care este specialist in Transporturi Militare Sa se SUBORDONEZE Urgent Unui MEDIC CIVIL COMPETENT Cu experienta in EFECTUAREA VACCINARILOR!=deja Campania de Vaccinare a fost compromisa de Acesti Militari Mizerabili, Corupti!!!=CAMPANIA DE VACCINARE Trebuie Coordonata in mod Profesionist de UN MEDIC CIVIL COMPETENT iar Militarii sa se Subordoneze acestui MEDIC EXPERT, Armata fiind utilizata doar in transportul vaccinurilor unde acest Colonel Gheorghita are pregatire!!!#

  • Tu esti doctor? Tu esti un neica nimeni care habar nu ai de biologie, habar nu ai ce-i ala ARN mesager, habar nu ai ce-i ala un vaccin, habar nu ai ce-i ala sistem imunitar. Esti un zero taiat in patru profesional! Minti in direct la televizor si tot tu vii cu tupeu si ameninti ca il dai pe Robert Mateescu in judecata pentru ca a REPETAT ce ai spus tu la televizor?

   Stii de ce sunt atat de pornit impotriva ta? Pentru ca si eu sunt din Ivesti, acolo traieste mama, fratele meu, zecile de matusi si unchi, miile de cunoscuti si de prieteni. Sa nu indraznesti sa faci tu propaganda anti-vaccinista in comuna in care m-am nascut! Astia ca tine ar trebui sa li se suspende licenta pe viata si sa infunde si puscaria. In plina pandemie sa indemni satenii sa nu se vaccineze este fapta penala.

   Ne vedem la vara, tovarasu’ Tatu si cand ne vedem sa te prezinti in fata mea cu un creion si cu un caiet. Am de gand sa-ti predau cateva lectii de biologie, poate te lamuresti si tu ce-i ala un vaccin.

   Costel Atanasiu, doctor in virusologie, Philadelphia, USA

 3. Persoanele SANATOASE NU AU NEVOIE DE VACCIN!=orice organism Sanatos care este expus la SARS-COV2 ori nu are simptome(sau minime simptome ca subfebrilitate,,)ori au simptomele unei simple viroze respiratorii! chiar nu le este indicat administrarea acestor vaccinuri genetice care au riscuri majore inclusiv de aparitie a unor boli autoimune!====si este CRIMINAL sa te gandesti sa Vaccinezi COPIII SANATOSI cu aceste vaccinuri genetice!#Diez===desigur ca persoanele cu probleme de sanatate, cu boli cronice, in varsta ar avea indicatii de Vaccinare,cu toate riscurile asumate!

 4. #Domnule ATANASIU CONSTANDACHE, sunt extrem de uimit sa constat ca un cetatean SUA reactioneaza asa de agresiv catre o persoana care are o alta Opinie privind Vaccinarea! Oare asa se intampla in SUA cand cineva are o alta Opinie in Spirit Democratic?? Poate voi face o adresa Ambasadei SUA in acest caz sa aflu si Opinia celor de la Ambasada SUA cu privire la exprimarea Libera a Opiniilor in SUA. In Romania condusa de o clasa politica corupta, mafiota nu ne miram ca un cetatean care are o alta Opinie este chiar linsat! Oricum va informez ca eu nu incit la incalcarea Legii,deoarece VACCINAREA in special cu Vaccinuri Genetice,NU ESTE OBLIGATORIE in ROMANIA si NU VA FI OBLIGATORIE VREO VACCINARE!!!Poate Dvs.militati pentru Vaccinarea Obligatorie,dar nu aveti vreo sansa in acest demers!
  Dr.Adrian Tatu-medic de familie=Director executiv Patronatul”FAMILIA”

 5. =acest Militar Corupt Incompetent Colonel Gheorghita care este specialist in Transporturi Militare Sa se SUBORDONEZE Urgent Unui MEDIC CIVIL COMPETENT Cu experienta in EFECTUAREA VACCINARILOR!=deja Campania de Vaccinare a fost compromisa de Acesti Militari Mizerabili, Corupti!!!=CAMPANIA DE VACCINARE Trebuie Coordonata in mod Profesionist de UN MEDIC CIVIL COMPETENT iar Militarii sa se Subordoneze acestui MEDIC EXPERT, Armata fiind utilizata doar in transportul vaccinurilor unde acest Colonel Gheorghita are pregatire!!!#

 6. =acest Militar Corupt Incompetent Colonel Gheorghita care este specialist in Transporturi Militare Sa se SUBORDONEZE Urgent Unui MEDIC CIVIL COMPETENT Cu experienta in EFECTUAREA VACCINARILOR!=deja Campania de Vaccinare a fost compromisa de Acesti Militari Mizerabili, Corupti!!!=CAMPANIA DE VACCINARE Trebuie Coordonata in mod Profesionist de UN MEDIC CIVIL COMPETENT iar Militarii sa se Subordoneze acestui MEDIC EXPERT, Armata fiind utilizata doar in transportul vaccinurilor unde acest Colonel Gheorghita are pregatire!!!#
  Ce rușine: un medic face campanie anti-vaccinare chiar în fața centrului de vaccinare! „Vino, SARS-CoV-2, la mine!”, se dă viteaz doctorul, în timp ce colegii lui din spitale nu mai fac față fluxului de bolnavi – Ziariștii
  Informare publica facuta de Dr.TATU ADRIAN-Medic de Familie=Director ex.PATRONATUL”FAMILIA”
  MARS IDIOTULE CORUPT asa-zis MILITAR GHEORGHITA=MARS IN CAZARMA,MIZERABILULE DUPLICITAR!!!=ne intalnim la PARCHETUL MILITAR cu Toata MAFIA DIN ARMATA ce A Distrus TARA!!!
  HONOR ET PATRIA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -