VIDEO. Ciolacu transformă episodul penibil „Cu banii la vedere” într-un act de bravură: „Transparență! Susținem capitalul românesc!”

3
741

Marcel Ciolacu a produs joi imagini hilare, în timpul unei conferințe de presă. Șeful PSD a scos o hârtie din buzunarul de la piept, din interiorul hainei, și, odată cu ea, au ieșit la vedere mai multe bancnote de 100 și 200 de lei.

Ciolacu nu a sesizat ieșirea bancnotelor și a continuat să le vorbească jurnaliștilor, cu banii la vedere, aproape un minut și jumătate.

VIDEO: Momentul în care lui Ciolacu îi ies banii din buzunar (minutul 5.00)

Ulterior, după ce a văzut că imaginile au devenit virale pe internet și și-au făcut loc în jurnalele de știei ale televiziunilor, Marcel Ciolacu a încercat să întoarcă în favoarea sa penibilul incident.

Șeful PSD a căutat să transforme totul într-o glumă. El a postat pe propria-i pagină de Facebook o captură cu banii la vedere, plus un focus pe fișicul de bancnote și două mențiuni scurte: „Uite, asta înseamnă transparență!” și „Susținem capitalul românesc!”.

Dacă primul mesaj poate avea o urmă de autoironie, cel de-al doilea e o prostie. Banii de buzunar ai lui Ciolacu (destul de mulți, e drept) înseamnă „capitalul românesc”?!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Erau banii lui… „de-buzunar”, de-un suc…, de-o bere…, de-țigări…!

    Noi, amărâții „DE-RÂND” (Sic!)…, nu știm cum să maiii… ascundem banii/bancnotele-mari (CÂND… ÎI/LE AVEM!!!) la bănci, prin saltele sau în șifoniere și dulapuri, să nu ni-i fure, Doamne-fereșteee…, vreun hoț; dar ăștia, politicienii, n-auuu… astfel de griji, căăă… se șterg cu banii și la popou: de mulți ce au, nici nu știu ce să mai facă cu ei, SCÂRBELE-NAIBII!!!!!!!!

    ASTA-i încă o… („probă”-de) SFIDARE (de data aceasta… involuntară, e drept!) din partea ESCROCILOR de P.S.D.-iști!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here