VIDEO. Un individ cu BMW a urmărit kilometri întregi un alt șofer, a blocat strada și l-a amenințat cu pistolul, enervat că nu i se făcuse loc, deși mergea pe contrasens

0
2640

Incident deosebit de grav în trafic, în județul Dolj, unde un individ de 22 de ani, aflat la volanul unui BMW, a urmărit kilometri întregi un alt participant la trafic, a blocat strada și a amenințat de mai multe ori cu pistolul. Poliția a deschis dosar penal, dar pretinde că n-ar fi găsit arma, la percheziție, asupra nemernicului.

Golanul era furios că, pe un drum în lucru, celălalt șofer (Ionuț Rotaru, din București) n-a ieșit de pe șosea ca să-i facă lui loc. Cel agresat circula regulamentar, pe banda sa (care era mai bună), iar BMW-ul cu numărul DJ-68-AWR venea din sens invers, pe contrasens.

Bucureșteanul s-a făcut “vinovat” că nu s-a dat la o parte, deși el era cel cu prioritate. Celălalt a pornit în urmărire și, după kilometri întregi, l-a ajuns pe un alt drum, a ieșit pe jumătate din mașină, în timp ce conducea, și a început să-l amenințe cu pistolul. Ulterior, el a blocat traficul și a coborât cu arma, dar cel atacat a dat în marșarier.

Poliția pretinde că n-a găsit niciun pistol!

Doljeanul nu s-a lăsat și l-a urmărit iar, blocând cealaltă mașină. La a treia tentativă de a trage asupra bucureșteanului, “șmecherului” cu BMW i-a căzut încărcătorul din pistol.

Cel atacat a sunat la poliție. După ce cazul a ajuns public și a fost preluat de presă, IPJ Dolj a dat un comunicat în care se spune că agresorul a fost identificat, dar că polițiștii n-au găsit niciun pistol!

Mihale Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, spune că s-a deschis dosar penal: “Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului de 22 de ani, precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit pistolul. (…) A fost deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Sunt în desfășurare acțiunile necesare în cadrul acestei anchete“.

Posesorii de BMW-uri par să aibă lipici la incidente care mai de care mai neplăcute în trafic. Sunt celebre cazurile celui care a blocat tramvaiul și apoi i-a reproșat vatmanului că nu s-a dat la o parte, dar și al celui care a blocat ușile ambulanței venită la o urgență, spunându-le cadrelor medicale să aibă răbdare, că nu stă mult.

Cazul șoferului de BMW care a blocat o pârtie de schi parcându-și mașina pe ea e tragicomic, în schimb al celui care a traversat calea ferată când era bariera lăsată s-a sfârșit dramatic, trenul spulberându-l atât pe el, cât și pe fata pe care o luase la o plimbare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here