vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMainAroganța beizadelei de baron PSD: Bădălău jr. s-a vaccinat abuziv la 33...

Aroganța beizadelei de baron PSD: Bădălău jr. s-a vaccinat abuziv la 33 de ani, deși nu face parte din categorii prioritare

-

Gabriel Bădălău, beizadeaua lui Niculae Bădălău (vicepreședinte al Curții de Conturi), s-a vaccinat deja cu ambele doze contra Covid-19, în condițiile în care nu se află în niciuna dintre categoriile care au acces la vaccin până acum. La 33 de ani, nu face parte din vreo categorie vulnerabilă, nici din vreuna “esențială” în pandemie.

Bădălău jr. nu este nici profesor, nici personal medical. Își spune “om de afaceri”, dar e o beizadea mondenă căreia tatăl-baron i-a pus în brațe afaceri, relații și sistem de influență, pentru a obține contracte pe bani publici.

Dar Gabriel Bădălău are și un mare deficit de inteligență, din moment ce dezvăluirea propriei vaccinări a făcut-o chiar el, în emisiunea lui Daniel Capatos, “Xtra Night Show”, la Antena Stars.

La televiziunea familiei lui Dan Voiculescu, Bădălău jr. s-a plâns că resimte efecte adverse după ce și-a făcut a doua doză de vaccin. El a spus că are o stare generală mai proastă, fiind slăbit.

Beizadeaua baronului PSD de Giurgiu nu a explicat cum a reușit să se vaccineze înainte de alte milioane de români, aflați în categoriile prioritare stabilite de lege.

- Advertisement -

Gabriel Bădălău (33 de ani) este fiul lui Niculae Bădălău (60 de ani), vicepreședinte al Curții de Conturi, fost ministru, fost senator, fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu, fost vicepreședinte PSD.

Cine se putea vaccina legal până acum

România se află în etapa a doua a campaniei de vaccinare.

Conform Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, în prima etapă au fost imunizați angajații din spitale: medici, asistenți, infirmieri, brancardieri etc.

- Advertisement -

În etapa a doua, care se derulează și în prezent, sunt vaccinate trei mari categorii:

 • persoanele cu vârsta de peste 65 de ani;
 • bolnavii cronici, indiferent de vârstă;
 • angajații din domenii esențiale de activitate.

În conformitate cu dovezile ştiinţifice actuale, în categoria „boli cronice” se încadrează oricare dintre următoarele afecţiuni:

 • diabet zaharat
 • obezitate
 • alte boli metabolice, inclusiv congenitale
 • afecţiuni cardiovasculare
 • afecţiuni renale
 • afecţiuni oncologice
 • afecţiuni pulmonare
 • afecţiuni neurologice, inclusiv sindromul Down
 • afecţiuni hepatice moderate/severe
 • afecţiuni autoimune
 • imunodepresii severe: pacienţi transplantaţi, cu consult medical prealabil, pacienţi care urmează terapii biologice sau terapie de lungă durată cu corticosteroizi, pacienţi infectaţi cu HIV/SIDA.

Lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale:

 • Personal-cheie pentru funcţionarea instituţiilor statului (Administraţia Prezidenţială, Parlament, Guvern, ministere şi instituţii subordonate acestora);
 • Personalul din domeniul apărării, ordinii publice, siguranţei naţionale şi a autorităţii judecătoreşti;
 • Personalul din sectorul economic vital:

– procesare, distribuţie şi comercializare a alimentelor de bază (panificaţie, lactate, carne, fructe şi legume);

– uzine de apă, epurare, transport şi distribuţie apă;

– centrale electrice, producţie, transport şi distribuţie curent electric;

– unităţi de producţie, transport şi distribuţie gaze;

– unităţi de producţie, transport şi distribuţie combustibili lichizi şi solizi;

– unităţi de producţie, transport şi distribuţie medicamente şi materiale sanitare;

– transport de persoane şi mărfuri;

– noduri feroviare, aeroporturi civile şi militare, porturi esenţiale;

– comunicaţii (serviciul de telecomunicaţii speciale, radio şi televiziune naţionale); Personalul din unităţile de învăţământ şi creşe;

– personalul poştal şi din servicii de curierat;

 • Personalul cultelor religioase;
 • Personalul din mass media care desfăşoară activităţi cu risc crescut de expunere la infecţia cu SARS-CoV-2 (ex: reportaje în unităţi medicale);
 • Personalul din domeniul salubrităţii şi deşeurilor.

La aceste categorii, odată cu redeschiderea școlilor, s-a adăugat și personalul didactic (profesori, învățători, educatori etc.).

Ce-o zice Drăgușanca, adepta teoriei că virusul nu există?!

Gabriel Bădălău nu se încadrează în niciuna dintre categoriile enumerate mai sus. Deci, el nu se putea vaccina legal. Pentru a se imuniza „peste rând”, singura soluție era să recurgă la o șmecherie, să facă un abuz, speculând influența tatălui său.

Bădălău-junior se află în centrul unui nesfârșit scandal cu soția sa, cântăreața Claudia Pătrășcanu (41 de ani), cu care-și dispută cei doi copii și o parte de avere, într-un zgomotos proces de divorț. De asemenea, beizadeaua baronului PSD este prezent constant în publicațiile tabloide, prin aventurile sale extraconjugale cu „vedete” precum Bianca Drăgușanu.

Dacă și-ar fi ascultat noua cucerire, Gabriel Bădălău nu s-ar fi vaccinat niciodată, nici măcar când îi venea rândul, pentru că Bianca Drăgușanu nu crede în existența virusului. În octombrie 2020, când s-au închis școlile, ea a spus pe Instagram: „Sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8.00 la 16.00. Ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat?”.

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a făcut alte afirmații iresponsabile, mincinoase. Ea a spus că i-au fost propuse sume de bani pentru a declara că s-a infectat cu Covid-19, dar și că știe alte „vedete” de teapa ei care au primit bani care să facă declarații în același sens. Pseudo-vedeta a refuzat să precizeze nume, sume etc. Altfel spus, a lansat câteva petarde și apoi a fugit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

* Nicușor Dan, PNL și USR-PLUS au găsit cea mai bună formulă pentru București: suspendarea pe un an a PUZ-urilor de sector. Nu pe 2 ani, nu pe 3 luni!

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. Cum adica ”s-a vaccinat”?
  S-a vaccinat el singur? Probabil ca nu. Cine din sistemul medical l-a vaccinat?
  Coruptia nu e asa… ceva vag. Coruptia e formata din oameni cu nume si prenume.
  Sa ne spuna ministrul sanatatii cine l-a bagat in fata. Sa ne spuna ministrul ce sanctiune i-a dat respectivului ce l-a bagat in fata.

 2. Titlul corect este ca autoritatile corupte ale statului roman guvernat de PNL-USR+-UDMR, sustinute financiar de cetatenii cinstiti, l-au vaccinat incalcand legea pe juniorul badalau, beizadeaua pesedista a unui pesedist infractor care a furat saci de porumb de la CAP ajuns acum mare mahar la Curtea de Conturi! Adevaratii vinovati sunt cei care au facilitat vaccinarea acestei beizadele: platforma guvernamentala pentru programarea la vaccin, angajatii centrului de vaccinare, marele coordonator Gheorghita si ministrul Voiculescu!

 3. Eram siguri, oricum, căăă… ȘMECHERII-POTENTAȚI se vor… „BĂGA-ÎN-FAȚĂ” (!) ;i la vaccin(are)!

  NU poate alianța guvernamental-parlamentară de centru-dreapta să… rezolve IMEDIAT (!) ceea ce s-a stricat în cei… 31 de ani post-ceaușiști, mai ales în primii trei ani și jumătate de după alegerile-legislative din 11 decembrie 2016, în care P.S.D. a… DISTRUS (!!!!!!!) țara, pur și simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -