De Ziua Îndrăgostiților, un BMW a forțat trecerea peste calea ferată. Rezultatul: doi morți – un băiat de 23 de ani și o fată de 25

1
2427
Pompierii au muncit aproape două ore ca să taie BMW-ul lovit de tren și să scoată corpurile victimelor din mașină. FOTO: Ziarul de Iași

Un BMW a fost făcut praf de tren lângă Iași, duminică după prânz, accidentul soldându-se cu moartea a doi tineri: un băiat de 23 de ani și o fată de 25, scrie Ziarul de Iași. Șoferul mașinii cu numere de Suceava a forțat trecerea peste calea ferată după lăsarea barierei, dar BMW-ul a fost lovit în plin de trenul care venea cu o viteză de peste 100 de kilometri la oră.

Accidentul a fost absolut cumplit. Trenul rapid R16520, de pe ruta Iași-Dorohoi, a târât mașina pe șine peste 150 de metri. Pompierii de la echipele de descarcerare au fost nevoiți să taie plafonul BMW-ului ca să ajungă la resturile celor doi pasageri. Băiatul n-a putut fi recunoscut decât după acte. Și fata, strivită între portieră și tamponul locomotivei, a fost foarte greu identificată.

Salvatorii sosiți la fața locului au asistat la momente teribile. În timp ce se luptau să descarcereze victimele, telefoanele acestora sunau încontinuu.

Nu există niciun motiv să se bănuiască vreo confuzie. Accidentul s-a petrecut la ora 15.20, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea dinspre Iași în comuna Vlădeni. Era încă lumină afară, vizibilitate bună, iar bariera era lăsată.

Șoferul, care scosese fata la o plimbare de Ziua Îndrăgostiților, a vrut, probabil, să-i demonstreze că este viteaz și nu se teme de nimic. A urmat o tragedie care i-a costa viața pe amândoi.

Tânăra era din Bârlad.

Trenul a fost oprit vreme de câteva ore, iar pasagerii au coborât și au asistat îngroziți la operațiunea de descarcerare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here