Șoferul unui BMW a blocat ușa ambulanței care venise la un pacient în comă. Individul le-a zis cadrelor medicale să aibă răbdare, că nu stă mult!

1
8086

Un nou incident care ridică semne de întrebare în privința capacității mintale a unora dintre oameni s-a produs luni, de data aceasta la Arad. Un echipaj SMURD, venit cu ambulanța la un pacient aflat în comă, nu a putut să scoată targa pentru că șoferul unui BMW a blocat ușa autospecialei!

Cazul a fost relatat pe pagina de Facebook a ISU Arad, administratorii contului ridicând și o întrebare retorică: “Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează «doar câteva secunde» în ușa SMURD-ului?“.

Respectivul șofer le-a spus cadrelor medicale, venite la omul în comă, să aibă puțină răbdare, „că nu stă mult”.

Cu numai o zi în urmă – duminică, 17 ianuarie –, pe pârtia Kalinderu, din Bușteni, mai mulți turiști au blocat accesul unei ambulanțe care trebuia să ajungă la un copil accidentat. Persoanele respective – ele însele cu copii de mână! – s-au arătat nepăsătoare la problema “altuia”, adică a copilului care avea nevoie de ajutor, fiind nemulțumite de deranjul provocat de ambulanță. Mai mult, turiștii l-au încolțit pe un lucrător la Salvamont care încerca să le explice situația, iar unul dintre nemulțumiți a aruncat cu vin fiert pe parbrizul mașinii, iritat că pornise sirena!

După ce jandarmii i-au amendat pe recalcitranți, soția individului care a azvârlit cu vin fiert pe ambulanță a sunat la 112, ca să reclame “abuzul” și să ceară anularea sancțiunii! A primit o amendă de 2.000 de lei, de 10 ori mai mare decât cea încasată de soțul ei, pe care încerca s-o anuleze.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here