FOTO. După „melteanul cu BMW”, apare „cocalarul cu BMW”. Ăsta n-a blocat tramvaiul, ci pârtia de schi!

0
4138

Un alt posesor de BMW își folosește mașina ca un mod tembel. Mark Simion, bucureșteanul care a blocat linia tramvaiului 32 în Piața George Coșbuc din Capitală, are un „frate” care s-a dat în stambă pe pîrtia de schi de la Oncești, județul Sibiu.

Un șofer a fost amendat de jandarmii sibieni după ce a încercat să traverseze cu mașina sa, marca BMW, pârtia de la Oncești. Ghinionul șoferului teribilist a fost că a rămas blocat pe pârtie.

Alți doi bărbați au primit avertismente scrise după ce au urcat în același loc cu mașinile lor, pentru a-l ajuta – prin tractare – pe șoferul amendat.

Potrivit jandarmilor sibieni, bărbatul s-ar fi blocat cu mașina la miezul nopții de luni spre marți (6/7 ianuarie). Șoferul și-a chemat doi prieteni care să-l scoată din zăpadă, dar aceștia n-au reușit. Șoferul blocat a fost amendat cu 2.000 de lei, iar ceilalți doi au primit avertismente scrise.

Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, a declarat marți pentru TurnulSfatului.ro: „Azi-noapte, în jurul orei 0.00, un bărbat a rămas blocat cu autoturismul pe pârtia Oncești, zona montană Păltiniș. Întrucât nu a avut posibilitatea de a tracta mașina, în această dimineață au venit în sprijinul său încă doi bărbați. Pentru fapta sa, sibianul a fost sancționat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement. De asemenea, cei doi bărbați veniți în ajutor au fost sancționați cu avertisment scris”.

Cele două mașini au fost observate de primii schiori sosiți pe pârtie marți dimineață. Pârtia fusese deschisă publicului, cu toate că cele trei automobile puneau în pericol schiorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here