VIDEO. „RTV stă de 3-4 zile pe la noi pe-acasă și pe la Primăria Voluntari, ca să ne facă de c…t! Au comandă!” Pandele acuză liderii PSD că au ordonat televiziunii lui Ghiță s-o distrugă pe Firea

3
1861
Pandele i-a făcut cu ou și cu oțet pe colegul de partid Rusu și pe moderatorul Schnecker, în direct, la România TV

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, a făcut marți o criză de nervi în direct la România TV, acuzând postul lui Sebastian Ghiță că a primit comandă de la PSD și de la patron „să ne facă de c…t”, scopul fiind eliminarea nevestei sale din viața politică. Pandele a reproșat PSD-ului că a tăcut în timpul scandalului „azilelor groazei” și că a început să-i ia apărarea Gabrielei Firea abia când a văzut în sondaje că întreaga poveste afectează și procentele partidului.

În mod surprinzător, acuzațiile repetate la adresa România TV au venit în timpul unei emisiuni de două ore (!), între 16.00 și 18.00, în care Pandele a fost în direct și lăsat să-și prezinte toate conspirațiile. Pentru aceasta, o echipă de transmisie de la România TV s-a dus special la biroul lui Pandele.

Câteva ore mai târziu, într-o nouă intervenție – de data asta telefonică – la România TV, Pandele avea să dea, aparent, un indiciu pentru pasivitatea moderatorului Niels Scnhecker, al emisiunii dintre orele 16-18, informându-l pe Victor Ciutacu că care să-i plătească foarte mulți bani lui Sebastian Ghiță pentru acest spațiu primit la televiziunea sa.

Înfuriat de faptul că Daniel Savu (colonel SRI în rezervă), fost senator PSD, îl tot sfătuia să tacă din gură, pentru că-i face rău Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele a făcut o criză de nervi și a acuzat conducerea partidului său că a dat ordin ca nevasta sa să fie terminată politic.

Florentin Pandele: „Prin ieșirile mele fac bine PSD-ului! O încărcați negativ pe Gabriela Firea! Domn’e, terminați cu fentele astea, că o salvați pe Gabriela Firea! Ați scos-o pe Gabriela Firea (din politică – n. red.)! Ați scos-o! Nu se mai vorbește nimic! Nici de guvernare, nici de război, nici de sărăcie! România TV stă de 3 zile, 4 zile pe la noi pe-acasă și pe la Primăria Voluntari! De ce stă? Ca s-o salveze pe Gabriela Firea? Stă ca să ne facă de c..t! Stă aici pentru că au co-man-dă! Nu pot să mă bucur pentru angajați… Îi trimite Sebi (Sebastian Ghiță – n. red.) și cu știu eu cine îi trimite! Terminați odată! Mă luați cu directorii de la televiziune! Și Kelemen (Eugen Kelemen, redactor-șef la România TV – n. red.), care pune acolo, pe bandă, că urmează să fim arestați! Faceți voi justiție la televizor? Nu vă e rușine? Terminați odată, că ați mințit poporul destul! În aceste zile… (…) Ați nenorocit-o pe Gabriela Firea!”.

La un moment dat, Pandele – care părea foarte nervos – i-a strigat lui Savu că e o rușine pentru Armata română și că PSD s-a apucat s-o apere pe Firea abia de 2-3 zile, când a descoperit că scandalul „azilelor groazei” afectează și partidul în sondaje. „Rămâneți cu Ciolacu!”, i-a strigat primarul din Voluntari fostului senator PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

OPINIE. Madam, pentru atâtea „fapte bune” ar trebui să candidezi la „Primăria” Târgșor! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

3 COMENTARII

  1. Asta nu este sanatos. Prostul s-a dat rau de tot in stamba. A aflat o tara intreaga ca este o panarama de om. Nevasta-sa pare mai inteligenta ca el. Marele primar smenar din Voluntari este de fapt un papagal parvenit pupator de moaste si lingator de clante la P$D.

  2. Un tăciune și-un cărbune, spune Pandelică, spune ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here