Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica lui Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

7
20951
Jurnalista-precupeață Alexandra Păcuraru îi arată jurnalistului penal Dan Andronic "cât o are de mică"

Abjecția media a atins noi culmi la Realitatea Plus. Foști aliați, care au căpătat în justiție statutul de infractori, se luptă acum cu mijloace murdare, într-o cumplită promiscuitate, pentru a deține controlul publicațiilor online Evz.ro și Capital.ro. În răfuiala lor, apar lovituri sub centură. Alexandra Păcuraru, fiica patronului pușcăriaș de la Realitatea Plus, a „dezvăluit” în direct, la televiziunea familiei sale, că Dan Andronic este „foarte mic, atât de mic, ruşinos de mic” din punct de vedere sexual!

Moderatoarea emisiunii xenofobe „România Suverană”, care încearcă seară de seară să șubrezească statutul european al României, a dat de înțeles că detalii despre mărimea organului sexual al lui Dan Andronic a aflat de la colega sa de televiziune, Anca Alexandrescu, prima soție a jurnalistului de la „Evenimentul zilei”.

VIDEO: Monologul cu irizații sexuale al Alexandrei Păcuraru poate fi urmărit AICI, între minutele 2:05 și 7:25.

Înainte de a plonja în evaluarea capacității sexuale a lui Dan Andronic, Alexandra Păcuraru a livrat (probabil, din prostie) un indiciu-cheie, cu putere de autodenunț ce privește sursa „informației”: „Fostele neveste se plâng cum că au suferit experienţe de neimaginat provocate de Dan Andronic. Dezvăluiri dezgustătoare din viaţa acestui individ”.

E greu de aflat cu câte „foste neveste” ale lui Dan Andronic a stat „la o bârfă” Alexandra Păcuraru. Dar una sigur îi este la îndemână: Anca Alexandrescu, angajata sa și colega sa de televiziune. Beizadeaua lui Maricel Păcuraru dă de înțeles că de la aceasta își ia informațiile despre Andronic, incluiv cele despre dotarea sexuală a directorului publicațiilor „Evenimentul zilei” și „Capital”.

Abjecție absolută de genul feminin

Miza scandalului o reprezintă proprietatea asupra publicațiilor deținute de SC Editura Evenimentul și Capital SRL. S-au formt două tabere care revendică societatea: pe de o parte, familia lui Maricel Păcuraru, condamnat și întemnițt pentru devalizarea Poștei Române; de cealaltă parte, jurnalistul Dan Andronic, condamnat la închisoare cu suspendare pentru mărturi mincinoasă într-un dosar de corupție, cercetat în altele.

„Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”, a plonjat în abjecție Alexandră Păcuraru, care în emisiunea sa se prezintă deseori „mamă de 5 copii – 4 naturali și unul înfiat”.

„Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu’ a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei – zic”, a a continuat beizadeaua lui Păcuraru să-și deverseze mizeriile, în cel mai scârbos mod posibil pentru o femeie.

Monologul cu accente sexuale al Alexandrei Păcuraru

„Am fost surprinsă în acest weekend să primesc săgeţi veninoase, culmea, din partea unor oameni pe care i-am ajutat cu inima deschisă, atunci când erau disperaţi.

Am văzut atacurile din presă la adresa tatălui meu. Atacuri din partea celui care a dat buzna, neinvitat, la mine acasă. Cel care stătea ca un căţel flămând la poarta noastră, să implore să-şi facă tata timp să-l primească. Fie şi cinci minute. Atât voia.

Și din timpul nostru, tata a fost om şi l-a lăsat pe acest Dan Adronic să intre în casa noastră. Omul a intrat, a început să plângă, a început să implore, să se roage, să-şi facă cruce, că el îşi mai doreşte să conducă «Evenimentul zilei». Şi ce credeţi că a făcut? A început să pupe toate icoanele din casă. Stătea în genunci şi implora. 

Acesta este Dan Andronic, dragi români. Un caracter infect ce vine neinvitat la tine acasă, începe să plângă, să ceară susţinere şi mai târziu vine şi împroşcă cu mizerii, gratuit.

Atunci plângea că vrea să mai rămână şef la o instituţie de presă ce nu îi aparţine. Tata i-a dat o şansă. El a folosit-o cum l-a dus capul şi îmi pare rău că nu pot spune mai multe, pentru că nu am binecuvântarea tatălui să vorbesc despre acest individ, Andronic. Şi aşa am trecut peste cuvântul tatălui şi am dat această replică în faţa naţiunii. Nu am putut răbda această nedreptate, această răutate.

Nu ar trebui să fiu surprinsă, mai ales că fostele neveste se plâng cum că au suferit experienţe de neimaginat provocate de Dan Andronic. Dezvăluiri dezgustătoare din viaţa acestui individ, ce crede că şi astăzi poţi face un astfel de jurnalism.

El se înșală. Nu ştie că va veni vremea când cititorii lui îşi vor da seama de adevărata lui valoare.

Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic.

Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu’ a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei? – zic. 

Iar cei ce astăzi sar în apărarea lui nu sunt decât fripturişti deghizaţi în jurnalişti, care pentru un decont în plus – că e benzină, că e o masă prin oraş, o cazare – trag din acele trompete ruginite, să se audă cât mai tare.

Trec peste această replică. Nu puteam să nu transmit acest mesaj public către Dan Andronic, ca toată naţiunea să ştie cine e acest individ. 

Și înainte de a vorbi despre tatăl meu că este puşcăriaş, pentru o faptă ce nu a existat, deci a fost închis pe nedrept… motiv pentru care eu, Alexandra Păcuraru, fiica lui cea mare, voi da statul în judecată, să cer să se facă dreptate şi voi cere despăgubiri pentru tot ce a pătimit familia mea.

Andronic însă nu a făcut puşcărie, deocamdată, deşi colcăie de corupţie. Mai bine să te uiţi în curtea ta, să vezi câte sunt în curs de anchetare, că nu toate nenorocirile făcute de tine, Dan Andronic, vor rămâne veşnic la sertare. 

E momentul resetării. Jurnaliştii ca tine, ca Turcescu, trebuie să fie puțin chemaţi la DNA, la DIICOT, chemați săptămânal la Poliţie, iar familia ta trebuie şi ea să fie puţin verificată şi apoi să îndrăzneşti tu să vorbeşti despre familia mea.

Este valabil pentru toate trompetele Statului Paralel, complici ai sărăciei naţionale, cei care au minţit poporul cu televizorul și cu presa scrisă, că este bineeeee, că ne merge bineeeee… Ei au creat subiecte false, ca să se meargă pe piste false…”

Dan Andronic

Dan Andronic: „Fata lui Tata a aflat că am p… mică. Rușinos de mică. De fapt, nici nu pare să existe… Poate că de aici vine faptul că nu vreau să cedez EVZ unui grup de presiune și șantaj”

„Alexandra Păcuraru, fata lui Tata de la Realitatea Plus, a livrat aseară încă un editorial video care poate câștiga unul din marile premii ale planetei. O mostră de inteligență jurnalistică cum rar am văzut.

Fata lui Tata a vorbit. Și a spus ce știa mai bine, ce a învățat ea la «Școala de jurnalism Păcuraru & Gușă». Ceva scârbos, cu tentă sexuală. A aflat că am p… mică. Rușinos de mică. De fapt, nici nu pare să existe… Poate că de aici vine faptul că nu vreau să cedez EVZ unui grup de presiune și șantaj.

Alexandra Păcuraru, jurnalistă, aseară, în direct, în prime-time, la Realitatea Plus: «Nu sunt eu consumatoare de picanterii, nu mă intereseză intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este mic… nu e dotat, chiar rușinos de jos».

Și ceilalți jurnaliști care și-au manifestat solidaritatea cu noi au probleme, în opinia Clanului Păcuraru. Sunt fripturiștii, cu trompeta ruginită…

Trecând peste agramatismele inerente, imediat apar întrebările: De unde știe? Nu a invocat nici o sursă. A cerut și opinia preopinentului? Nu. Păi, asta-i anchetă jurnalistică corectă?

Ați primit o observație fină, de analistă atentă, ușor incomodată că trebuie să facă o asemenea dezvăluire la un post de televiziune serios, cum e Realitatea Plus. Un post la care vin analiști de seamă. Dar care nu poate ceda principiilor care au adus-o în această postură, de dezvăluitoare a marilor probleme ale planetei.

Oare i-a întrebat și pe invitați cum stau cu dotarea sexuală înainte să-i accepte în studiou? Sau dacă faci parte din gașcă, treci examenul automat?

Măi, oameni buni, chiar nu vă este jenă să vă duceți/uitați la o asemenea mizerie?

Un post de televiziune transformat într-o bâtă, numai bună să-i amenințe, șantajeze, înspăimânte pe toți cei care nu cedează dorințelor Clanului Păcuraru. Așa au procedat în cazul Romprest, așa au acționat în cazul B1 TV, așa fac acum, cu EVZ.

O ultimă nedumerire: Păcuraru, cam care este standardul jurnalistic pe care-l aplicați în minunata voastră televiziune, în centimetri sau metri, de la care un bărbat poate fi considerat dotat sexual într-un mod în care să nu se simtă rușinat, abuzat, făcut de rușine, în direct și la oră de vârf, chiar de patroana postului TV?

Dacă e femeie, ce măsurați?

Nu de alta, dar poate vrea și CNA să aplice noul cod de la Realitatea Plus.

Captură foto cu standardele de profesionalism de la Realitatea Plus.”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, televizor şi redacţie

Andronic și Păcuraru se bat pe ziarul primit șpagă de Elena Udrea de la Buzăianu, prin intermediul lui Budeanu

Familia lui Maricel Păcuraru controlează televiziunea Realitatea Plus și 42,69% din societatea de salubrizare Romprest. În noiembrie 2014, Păcuraru-tatăl a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar privind prejudicierea Poștei Române cu aproape 3 milioane de euro.

Dan Andronic a fost și el condamnat definitiv, în 2020, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru aderare la grup infracțional organizat în „dosarul Ferma Băneasa”.

Începând de anul trecut, Evz.ro și Capital.ro sunt ținta unei operațiuni de preluare ostilă, potrivit unei investigații CapturaMiza este pachetul de control în compania de presă Editura Evenimentul și Capital SRL, condusă oficial în ultimul deceniu de Dan Andronic.

Maricel Păcuraru revendică 50% din acțiunile publisherului după preluarea unei creanțe controversate de 900.000 de dolari: cea prin care Elena Udrea a primit efectiv ziarul „Evenimentul Zilei” și revista „Capital”, de la afaceristul în energie Bogdan Buzăianu, prin intermediul patronului media Radu Budeanu, în cadrul unei șpăgi mai ample.

Artizanul preluării ostile este Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus. El e și finanțatorul așa-numitului Club de Presă, o organizație care adună la un loc conspiraționiști notorii, condamnați penal și vectori ai propagandei ruse. Printre personajele aflate în prima linie a acestei organizații abjecte a familiei Păcuraru: Cozmin Gușă, Sorin Roșca Stănescu, Răzvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Iosefina Pascal, Sarmiza Andronic…

Telenovelă cu trei beizadele

Dan Andronic este fiul răposatului caricaturist Adrian Andronic, cel care în anii ’90 susținea rubrica de caricatură de pe prim pagină a cotidianului „Evenimentul zilei”.

Anca Alexandrescu este fiica răposatului jurnalist Horia Alexandrescu, cel care în anii ’90 a înființat mai multe ziare FSN-ist, cu banii unor afaceriști din preajma lui Ion Ilescu. De altfel, Horia Alexandrescu era nelipsit din avionul prezidențial, la deplasările în străinătate ale lui Ion Iliescu.

Alexandra Păcuraru este fiica lui Maricel Păcuraru, patronul televiziunii Realitatea Plus, cel care încearcă să pună mâna și pe „Evenimentul zilei”.

Anca Nicoleta Alexandrescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fotografiile care o distrug pe Firea: monstrul Godei a participat la botezul unuia dintre copiii ei, dar au fost împreună și în acțiuni electorale! Nevasta lui Pandele tocmai scrisese că Godei nu era membru PSD și că ea nu avea nicio treabă cu el

* Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful PNL de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

* Operațiunea de spălare a clanului Firea-Pandele. Cum prezintă televiziunile oligarhilor scandalul „azilelor groazei” din Voluntari

* Jurnalista de casă a lui Cristoiu, angajată și la televiziunea lui Pandele, îi înjură pe cei indignați de „azilele groazei”: „Marș, ipocriților!”. Ulterior, Cora Muntean și-a șters postarea

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

7 COMENTARII

 1. Astea sunt niste vesti bune.
  1-Se ciomagesc ticalosii intre ei. Foarte bine, ca e greu sa lupti cu atitia ticalosi. De aia, cind isi mai fac cucuie reciproc, mai avem cite o pauza de respiro.
  2-Aflu ca si Vintu a patit-o. Foarte bine.
  3-Vazind cite lupte grele se dau pentru cite un ziar imi dau seama ca presa nu e pe moarte ci din contra. Asta e bine.

 2. România e condusă de canapelele de partid 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😂😂😂😂😂😂😂

  • El este antipatic fiindca nu prea are caracter. Dar cele doua Joi-mărițe sint respingatoare.
   Joi-mărița patroana alterneaza crucile si inchinaciunile cu rautatile diabolice la adresa adversarilor din afacerea cu gunoi sau din cea cu presa. Topaie pe toace stropind cu agheazama, afurisindu-si adversarii.Cealalta, macar nu o face pe pioasa.
   PS In folclorul din zona mea, Joi-mărițele sunt niste duhuri foarte rele, cu aspect de femei avand picioare de capra.

 3. Pai daca are puta mica de ce l-a mai luat madam Alexandrescu de sot? Sa stai asa ca fraiera pe gratis sa te intepe un castravecior? Mai bine ne spunea Pacurara cam cat intra la dansa sa stim si noi o treaba unde ne incadram la ochiul maro, la cioculet sau la pasarica.

  • Poate ca nu o are el mica ci ea o are prea mare. Chestie de punct de vedere. Poate mai da detalii metrice ca sa inteleaga lumea, daca tot a pus problema in discutie.

   • Daca curvistinele sunt din categoria „La pizdoiul cat galeata” atunci este firesc sa faca emisiune despre dimensiunea putzelor. Asa mahnite cum sunt spera si ele saracele ca printr-o emisiune cu laaaarga … audienta ar putea sari o maciuca sa le sature poftele. Alexandreasca a lustruit vibratorul pana i s-au vazut firele electrice cat a fost Draknea in puscarie, facea emisiuni paravan doar, doar, sa ajunga langa mustacios si sa-i arate cat a dat la manivela in lipsa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here