„Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

1
2929
Gabriela Firea - rea și răzbunătoare

Felul în care a ales să plece Gabriela Firea din Guvern, cu mare întârziere și cu o insuportabilă țesătură de minciuni, împinsă de la spate, dându-i-se chiar brânci, deși rolul său în rețeaua mafiotă care a produs „azilele groazei” din Voluntari impunea demisia imediată încă din prima zi a izbucnirii scandalului, a generat comentarii dintre cele mai diverse. S-au pronunțat nu doar jurnaliști sau politicieni, ci și cetățeni dotați cu spirit civic, atenți la agitația de pe scena politică. Un român din Spania a făcut o analiză remarcabilă.

Se numește Constantin Stoica și, conform propriei descrieri de pe Facebook, s-a stabilit la Zaragoza, în nord-estul Spaniei. Este foarte activ pe subiectele care ne frământă și pe noi, aici, în România. Cazul „azilelor groazei” l-a oripilat până la revoltă, iar revolta sa s-a manifestat prin intermediul unor postări tranșante și oneste pe Facebook.

La scurt timp după demisia forțată a Gabrielei Firea, a scris un text care ar fi onorat, ca editorial, orice publicație serioasă din România. O analiză lucidă și tăioasă, care spulberă lacrimile de crocodil ale Vrăjitoarei din Voluntari, ridiculizând încercarea de victimizare a acesteia.

Comentariul de excepție al lui Constantin Stoica

„Vrăjitoarea nu se lasă așa ușor. Firea, fii bună și lasă-ne pentru totdeauna!”

„Dacă vi se pare cumva că apa Dâmboviței, la trecerea prin București, s-a umflat nițel în ultimele ore, să știți că nu de la ploaia de azi-dimineață e, ci de la lacrimile cohortelor de șoferi, consiliere, frecătoare de mentă, nășici, finuțe, mătuși, surioare și alte rubedenii ale Gabrielei Firea. Pentru că azi, a doua zi după ziua ei de naștere, Gabriela Firea le-a făcut românilor cel mai frumos cadou pe care li-l putea face: și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei și a filialei PSD București.

Evident, ea rămâne ministresa acasă la ea, în famiglia din Voluntari, dar și acolo, dacă s-apucă Godei să ciripească procurorilor tot ce știe, s-ar putea să nu mai stăpânească mult timp clanul Pandele. După ce ani de zile au tăiat și spânzurat în București și Ilfov, de le-au dat cu rușine unor clanuri cu renume, gen sportivii, sadovenii, cordunenii etc., clanul pandelienilor e în sfarșit decapitat – deocamdată doar de-un cap, deși nici căpuțul domnului Pandele nu se simte prea bine pe umeri.

Culmea este că un individ precum Ciolacu a reușit să facă un lucru pe care nu-l reușiseră nici Ponta, nici Dragnea, nici alții mai șmecheri ca el, și anume s-o scoată pe tușă pe Firea. Căci oricât ar încerca să se îmbete cu apă rece Varanul și gașca de lingăi de la Antene, hienele de prin companii, care i-au păpat din palmă Duamnei cu sârma ori gospodinele cu pensii mici care-i trimit trandafiri virtuali pe Facebook, Gabriela-Vrânceanu-Firea-Pandele-etc. este de acum istorie. Niciodata n-o s-o mai pună PSD pe liste, niciodată n-o s-o mai propuna la Primăria Capitalei și cel mult Firea va ajunge să evolueze prin Divizia (Dez)Onoare a politicii mioritice, împinsă în față de partidul lui Voiculescu, care are procentele cât marja de eroare a sondajelor.

Dar Firea n-a demisionat pentru că i-ar fi strâns Ciolacu mâna la ușa de la baie, nici fiindcă și-a dat seama că nu mai are loc de întors ori că s-a sacrificat de bunăvoie «pentru Partid». Firea a pierdut fiindcă s-a nărăvit la cașcaval mai mult decât ar fi trebuit, vrând să fie un fel de «șefa la bani» în toată politichia românească, fostă primăreasă, actual ministresă și viitoare președintă de țară. Nu Firea a demisionat, ci Sistemul a lepădat-o ca pe o șosetă ruptă-n călcâi, când și-a dat seama că prin gaura aia ar fi putut veni, ca la peleianul Achile, o rană mortală, capabilă să-l distrugă.

Aduceți-vă aminte: ori de câte ori furia populară împotriva unui politruc decembrist a amenințat să se transforme într-o revoltă violentă, Sistemul l-a sacrificat pe acel politruc: așa a pățit Năstase, așa a pățit Ponta, așa a pățit Dragnea, așa a fost scos pe tușă Băsescu. Și acum a venit rândul Firei să fie sacrificată, înainte să apuce să scadă procentele Partidului prea mult și să ajungă PSD în situația să cerșească o alianță în fața unui AUR scăpat de sub control.

Așa că Firea pleacă azi din politica mare, lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor. Frumos din partea ei ar fi să se retragă la viluța din Voluntari, să-și crească copiii ca o mămică ortodoxă ce se laudă a fi și să mulțumească Sistemului că nu bate cu ciomagul, ci doar așa, cu demisia. Dar tare mi-e teamă că acum, când e căzută la pământ și nu mai are nicio putere, tocmai haitele din subordine, cărora le-a fost lupoaică-alfa atâția ani, se vor repezi s-o sfâșie cu acuzații, de-o s-o vedem mâine-poimâine la Târgșor, făcând schimb de rețete de croșetat și dându-și cu dușul pe spate cu Nuți Udrea.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02ZmYqfk6DsUqLJ8aSRHtuo8ywNpuyYDvzjnSd9aJrXzLaQBQggq9GNmu5ykjt8bT1l&id=100012846006340

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.