Madam, pentru atâtea „fapte bune” te califici să candidezi la „Primăria” Târgșor, nu la București! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

6
2876
Patrioată cu cașchetă

Madam Firea, nu te mai văicări că ai făcut „fapte bune”! Că n-ai făcut nicio „faptă bună” fără vreun interes personal sau de partid. Recunoaște și nu juca teatru! Sub așa-zisa mască a „faptelor bune” se ascundeau întotdeauna planuri diabolice, cu un scop precis și nu tocmai onorabil.

N-ai realizat nimic doar de dragul bucureștenilor, ci de dragul capitalului tău electoral și al PSD. De fapt, n-ai realizat nimic, pentru că faptele tale numai realizări nu sunt. Dezmăț pe banii cetățenilor Capitalei, la care ai adăugat datorii nenorocite, pentru a da „tunuri” și vouchere, pentru a-ți îndestula clientela.

Ca o „evlavioasă” ce ești, pupătoare de icoane cu camera TV după tine, „credincioasă” destoinică, purtătoare exclusivă de Brâul Maicii Domnului, zi-le acum bucureștenilor cum i-ai acordat, pe final de mandat la PMB, beizadelei PSD-iste Alexandru Nanu un contract de 18,3 milioane de euro la ora 1.41, noaptea ca hoții, fără vreo licitație! Și se întâmpla chiar cu o zi înainte de duminica Floriilor catolice! Apropo de credință, asta a fost una dintre faptele tale „bune”!

Din prea mult „patriotism economic” PSD-ist, cu alte „fapte bune” le-ai umplut portofelele turcilor lui Ponta, nu românilor tăi, când ai dat „tunurile” alea cu autobuze și troleibuze de la Erdogan. Unele, în loc să transporte călători, luau foc. Altele, cele mai multe, circulau fără aer condiționat, sufocându-i pe cetățenii Capitalei. Ai vrut să aduci și tramvaie tot din Turcia, că ale noastre, cele fabricate la Arad, nu se încadrau la „fapte bune”, fiindcă nu scoteau bacșiș-ciubuc-peșcheș pe țeava de eșapament. Ghinion: a venit Nicușir Dan și ți-a stricat combinația. Uite că el a luat tramvaie de la Arad și merg foarte bine, sunt mult mai bune decât autobuzele tale turcești!

„Fapte bune” au fost și alea legate de „inaugurarea” pasajului Ciurel, cu costuri de peste 60 de milioane de euro „pentru un viraj la stânga fără semafor”, așa cum scriau cei de la autolatest.ro, după 13 ani de șantier PSD-ist moștenit de la infractorul Oprescu și pierderi de 10 milioane de euro.

Avem cașchetă, avem valoare / Nici în Pandele nu ne doare!

Dar și cele privind termoizolația blocurilor. Lucrări făcute de mântuială, balcoane „izolate” neconform cu standardele de calitate, bani șmenuiți de firmele de casă ale PSD.

Iar la plecare, madam Firea, dacă îți mai amintești ce „fapte bune” ai făcut, ai lăsat Primăria Capitalei cu numai 0,1% din bugetul anual. Adică, din 10 miliarde de lei mai rămăseseră în conturi 10,8 milioane, la sfârșitul lunii septembrie!

Pentru aceste „fapte bune”, ai primit drept cadou ministerul-fantomă al Familiei, inventat special pentru tine, că nu puteai trăi fără minister. Și ai mai făcut o „faptă bună”: în loc să dai 500.000 de euro familiilor nevoiașe, i-ai virat către World Trade Center pentru închirierea unui întreg etaj pentru camarila ta, că nu vă mai plăcea clădirea statului! Nu era de lux, deci din interiorul ei n-aveai cum să faci „fapte bune”.

Așa ai înțeles, madam Firea, să te ocupi de Familia Românească? Și mai vrei să candidezi pentru un nou mandat la PMB? Și mai spui, jelindu-te, că, prin scandalul „azilelor groazei”, se dorește o stopare a candidaturii tale la PMB?

La PMB ai stat 4 ani și ai fost o catastrofă, cu toate primăriile de sector conduse de PSD. Caz unic în cei 33 de ani trecuți de la Revoluție. Și atunci ai știut doar să dai vina pe infractorul Dragnea pentru eșecurile tale.

La „Primăria” Târgșor (știi tu care!) n-ai ajuns deocamdată. Dar ai destule șanse să fii promovată acolo, conform meritelor tale, cu atâtea „fapte bune” la activ.

Dar ai grijă, că e e concurență mare, „alegerile” vor fi dure! Elena Udrea e deja acolo și se află în campanie electorală. Căci cu Elena Udrea vei concura, nu cu Nicușor Dan. Ăla-i un pârlit de matematician olimpic, care cumpără tramvaie de la Arad, adică din România, în loc să le ia de la turci, la preț umflat, cum faceți voi, PSD-iștii, din „patriotism economic”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

6 COMENTARII

  1. Pierdem timpul luând tot câte unul in loc sa băgăm la pușcărie toata gașca de bandiți PCR-USL, deodată !
    In plus dacă-i băgăm pe toți deodată nu va mai avea cine să-i scoată cu tot felul de trucaje legislative 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.