VIDEO. Din cele 6 tancuri 2K22 Tunguska reparate de ruși, trei n-au pornit, iar trei au încremenit după un marș de 30 de kilometri!

0
18274
Tanc 2K22 Tunguska la parada din Piața Roșie, din 2008

OPERAȚIUNEA „CATASTROFA”. „Operațiunea militară specială” putinistă cu cârpeală se ține, după ce prima tranșă de echipamente sovietice a fost pierdută pe frontul din Ucraina. Neputincioși să mai fabrice suficiente blindate de calitate, „denazificatorii” fac improvizații de tot râsul chiar în așa-zisele uzine de revizie a tehnicii de luptă.

Recent, Ministerul rus al Apărării, condus de Serghei Șoigu, a trimis la revizie/reparație 6 tancuri 2K22 Tunguska, pentru a fi apoi folosite în noua misiune de „denazificare” a „banderoviților” și „neonaziștilor” de către militarii celei de-a „doua armate a lumii”. Numai că, stupoare, toate au devenit inutilizabile!

În urma „reparațiilor” capitale, primele trei vehicule blindate ieșite de pe poarta unei fabrici de profil dădeau semne că sunt pregătite pentru câmpul de bătălie, însă, după ce au parcurs 30 de kilometri, s-au defectat. Deși au revenit la atelierele de reparații, un singur tanc a fost repus în funcțiune.

Vă prezentăm dezvăluirile halucinante despre reabilitarea eșuată a tancurilor 2K22 Tunguska, apărute pe canalul de Telegram „Adevărul soldatului”. Aceste blindate sunt dotate cu arme anti-aeronavă, mitraliere și sisteme de rachete sol-aer concepute pentru protecția regimentelor de infanterie.

VIDEO: Tancurile încremenite

  • „Bateria cere foc, iar rahatul este aspirat în ea. Bateria Tunguska. Am primit 5 vehicule după revizuire. 3 bucăți M1 și 2 bucăți M. Al 6-lea a venit în general în stare inutilizabilă. În loc de o revizie majoră, a fost trimis la noi. Din toate cele 6 vehicule, doar 3 erau pregătite pentru luptă.”
  • „După parcurgerea unui marș de 30 de kilometri, au apărut defecțiuni la toate cele 3 vehicule blindate. Reprezentanții fabricii au sosit, dar timp de două săptămâni doar un blindat a fost pregătit pentru luptă. Alte 4 necesită reparații de diferite grade de complexitate. Al 6-lea trebuie trimis pentru revizie.”
  • „Chiar și pornirea vehiculului este periculoasă. S-a scurs ulei de la două vehicule. Transmisia este defectă, la trei sunt probleme cu suspensiile, la două cu modulele de control ale armelor și sistemelor. Din cele 6 TZM-uri instalate pe baza Kamaz-urilor, niciunul nu funcționează. Rezultatul: bateria este inoperabilă. Și în această stare este trimisă la luptă.”

VIDEO: Alte imagini cu tancurile încremenite

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o „țeapă” a guvernării PSD-PNL: Legea salarizării promisă de Guvern profesorilor în timpul grevei nu e gata nici azi, deși pe 15 iulie ar fi trebuit să intre în vigoare!

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* Gonind pe contrasens cu Mercedesul său, deputatul Gheorghe Șimon (PSD) a băgat în spital două femei și s-a oprit în curtea unui localnic. Șimon a fost ministru al Economiei în regimul Dragnea

* Pandele către Ciutacu, în direct la RTV: „Voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

* Nașul TV, încă o amendă pentru delir conspiraționist. Șoșoacă a spus la postul lui Radu Moraru că orașul Carei e plin de „trupe care atacă românii” după ce Guvernul „l-a predat Ungariei”!

* Umilințe la indigo pentru Hagi, în Europa, la distanță de 6 ani: 1-0 și 0-4 cu campioana Ciprului, 1-0 și 0-3 cu campioana Moldovei. De fiecare dată, echipa sa s-a prăbușit în prima repriză de prelungiri și a primit lovitura de grație în minutul 105+1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here