Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

7
2441
Ștefan Godei - Gabriela Firea

O nouă dezvăluire devastatoare spulberă definitiv minciunile Gabrielei Firea în cazul „azilele groazei” din Voluntari. Au apărut dovezi implacabile că Ștefan Godei, patronul „lagărelor de exterminare” din Voluntari, nu era „un simpatizant care bagă și el capul în poză”, ci un om de casă al familiei Firea-Pandele.

Duminică, 9 iulie, Gabriela Firea lua distanță cosmică de Ștefan Godei, inculpat arestat în dosarul „azilelor groazei” din județul Ilfov. Într-o lungă postare pe Facebook, senatoarea PSD, care e și ministrul Muncii în Guvernul Ciolacu, scria:

 • „Inculpatul din acest dosar NU A FOST ȘOFERUL MEU. La Primăria Capitalei acest bărbat nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane. Eu am același șofer de 16–17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.”
 • „Inculpatul din acest dosar nu are legătură de rudenie cu familia mea. NU ESTE FINUL nostru, NU ESTE NEPOTUL nostru.”
 • „Inculpatul din acest dosar NU A FOST VREODATĂ membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, NU AVEA CUM SĂ CONDUCĂ filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți.”

Așadar, Ștefan Godei era plasat de Gabriela Firea în categoria „simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii”, care „sunt mulți”.

Senatoarea-ministru a încercat să ascundă totul sub o minciună grosolană, sperând că nimeni nu va descoperi legătura extraordinar de strânsă dintre ea și Ștefan Godei, individul care îi jefuia sălbatic pe bătrânii din „azilele groazei”, făcea milioane de lei din exploatarea lor și ducea o viață de nabab desfrânat pe suferința acestora: cheltuia sume enorme pe prostituate, droguri și lăutari.

Firea l-a luat de la Pandele (FC Voluntari) și l-a purtat cu ea peste tot (Primăria Capitalei, Senat)

Un document oficial consultat de G4Media.ro şi Gândul.ro demonstrează clar că Ștefan Godei a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul său de senator timp de aproape doi ani, în perioada 4 ianuarie 2021 – 1 februarie 2023, încasând 3.000 de lei pe lună ca șofer.

Așadar, Godei a fost angajat la cabinetul parlamentar al Gabrielei Firea imediat după ce fosta primăriță a Capitalei (2016-2020) şi-a preluat mandatul de senator obţinut în urma alegerilor din decembrie 2020.

Exact pe acelaşi sistem, Ștefan Godei fusese angajat ca şofer la Primăria București după ce Gabriela Firea a devenit primărița Capitalei în 2016.

Mai mult: în perioada 2012-2016, înainte de a fi preluat de Gabriela Firea în echipa sa la Primăria Capitalei și apoi la Senatul României, Ștefan Godei fusese angajat la clubul de fotbal FC Voluntari, finanțat de Primăria condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Godei a mai avut un contract cu FC Voluntari și în perioada ianuarie – aprilie 2020.

El mai apare angajat pentru scurt timp la Senat (în 2016), la Societatea de Transport București (tot în 2016) și la Compania Municipală de Consolidări București, deținută de Primăria Capitalei.

În restul perioadelor, Ștefan Godei apare în statele Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz” și la Primăria Municipiului București.

Conform surselor Gândul.ro, Ștefan Godei era folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, deși el nu apare în grila de salarizare a instituției, ci este plătit din banii abinetului senatorial al Gabrielei Firea.

Toate aceste informații arată marea încredere de care se bucura Ștefan Godei în fața Gabrielei Firea. Era șoferul de încredere al acesteia, chiar dacă n-o plimba pe ea. Misiunea lui era să se ocupe de „transporturi speciale”, unele foarte valoroase.

Chiar și concubina lui Ștefan Godei, Ecaterina Adriana Voicu, cu care acesta are doi copii, este angajată în aceeași morișcă alimentată cu bani publici, adică la:

 • Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz”;
 • Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a Municipiul București;
 • Centrul pentru Tineret București.

Godei cheltuia banii pe curve, droguri și lăutari

Aparent, Ştefan Godei ar fi pus la cale afacerea cu azilele de bătrâni, de pe urma cărora a câştigat peste 3,7 milioane de lei. El îşi cheltuia o parte din bani pe droguri, prostituate şi lăutari, potrivit procurorilor DIICOT.

Godei conducea ONG-ul care gestiona azilele groazei din Voluntari, iar co-fondatoarul acestora este Ligia Gheorghe (fostă Enache), prietenă veche – încă din perioada Antena 1 – și consilieră a Gabrielei Firea.

Ştefan Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul „azilelor groazei”, alături de fratele său, Daniel Godei, care avea rol de coordonator în cadrul grupului.

Chiar și după ultimele dezvăluiri, Gabriela Firea a continuat să nege orice legături cu Ștefan Godei. Ea a declarat, mincinos-alunecos:

 • „Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informaţii apărute în presă. Inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov nu a fost vreodată şoferul meu. Eu am acelaşi şofer de 16-17 ani, pe care îl cunosc toate instituţiile, toţi jurnaliştii, toată Primăria, tot Parlamentul etc.”
 • La Primărie, Godei a lucrat ca şofer „la Administrativ şi pentru alte persoane”.
 • „Nici la Senat nu a fost şoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, aşa cum a făcut-o în toate instituţiile unde a activat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

Diversiune murdară a regimului PSD-PNL: încearcă să lipească „azilele groazei” de USR! Controale intense, puternic mediatizate de Mafia TV, în localitățile cu primari USR. La Brașov s-a dat amendă pentru 4 lămâi mucegăite

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

Complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful PNL de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

* De necrezut: Antena 3 „CNN” încearcă să-l paseze la Nicușor Dan pe omul Gabrielei Firea care a condus „azilele groazei”! „Dezvăluiri incendiare” de la propaganda PSD

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Jurnalista de casă a lui Cristoiu, angajată și la televiziunea lui Pandele, îi înjură pe cei indignați de „azilele groazei”: „Marș, ipocriților!”. Ulterior, Cora Muntean și-a șters postarea

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica lui Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

7 COMENTARII

 1. ISI INCHIPUIE CINEVA CA ASTFEL DE INDIVIZI ISI DAU DEMISIA ?

  VARANUL „UMANIST” A AFIRMAT PUBLIC SPRIJINUL POLTIC PENTRU ACEASTA individa.
  DACA O PUNE PRIMAR, individa VA FI UNEALTA VARANULUI. VA EXECUTA ORICE I SE COMANDA.

 2. Hai la pușcărie și cu Fierea și cu Grivei al ei !😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Si totusi cat de disperata sa fi fost Fiara ca sa minta in halul asta?! Chiar isi imaginau ca nu se va afla? Ca nu exista dovezi la primarie sau la Senat ale angajarii lui Godei in famiglia Firea-Pandele? Ca nimeni nu poate face legatura intre ea si acest Godeac? Ca proverbul ala cu „spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti” a fost uitat de toti?

 4. Nu-i stie duamna pe toti suporterii si admiratorii.Probabil cā duamna fierea nu-l cunoaste nici pe pandelicā , nici n-a auzit de el vreodatā, o fi doar unul din multii suporteri si admiratori ai duamnei . Mai bagā si el botul în pozā din când în când.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here