PSD-ist mort de beat, luat cu Salvarea la Iaşi. Alcoolicii anonomi aduşi să-l susţină pe Dragnea

2
3819

Este deja celebră imaginea de mai sus cu un tovarăş „afumat” rău, ţinând în mână o pancartă cu trei trandafiri şi având pantalonii uzi de la propria urină. Este expresia emblematică a susţinătorului PSD-categoria „NIMIC”: beţiv, ratat, slugă de hoţi.

Nici azi, la Iaşi, marea adunare pregătită de PSD n-a fost lipsită de alcoolicii anonimi ai partidului. Nu ştim câţi au fost, că unii s-or fi pierdut printre ceilalţi susţinători aduşi „cu japca” (expresia lui Liviu Dragnea) de la primăriile din judeţ.

Dar ştim sigur că cel puţin unul dintre ei a fost depistat.

„Unul dintre fanii PSD a fost preluat de o Salvare, fiind mult prea beat pentru a se mai ţine pe picioare.”, relatează Ziarul de Iaşi.

La această oră, beţivii PSD s-au risipit şi odată cu ei şi tovarăşii lor aduşi cu autocarele în Iaşi, de prin judeţ, ca să-l susţină pe Dragnea.

Acesta, alături de Dăncilă şi de alte „exponate ale Ciumei Roşii” se află „baricadaţi” într-o sală de conferinţe şi nu ştiu pe unde vor scăpa de protestatarii tot mai numeroşi.

Azi, multe firme private lucrează în avans pentru zilele de Paşti şi, se ştie, angajaţii lor nu fac parte din votanţii PSD.

Dimpotrivă, abia aşteaptă să le arate PSD-iştilor ce înseamnă să-i jefuieşti pe privaţi de bani pentru a plăti datoriile făcute de România ca să mărească salariile la stat.

2 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea ne demonstrează pe zi ce trece ca este o bruta politica și care prin împrumutul făcut de guvernul DANCILA conform indicațiilor acestui psihopat, care prin acțiunile sale pune sub semnul întrebării însăși dezvoltarea României.
    Acest borfaș numai poate convinge pe nimeni și ma întreb cum plătește acest turneu electoral pe bani publici sau din buzunarul propriu.
    Dacă salariile mărite de la stat sunt mai mari decât cele din privat înseamnă ca RONANIA a luat-o pe o cale straina dezvoltării și acest guvern nu are ce cauta la guvernare.!!!!
    Un asemenea individ pune in pericol toți indicatorii economici dar mai predus de orice se împrumuta de afara cu dobânda mare in loc sa folosească fondurile europene de unde știe borfașul asta ca nu se poate fura! OLAF deja l-a prins cu praduirea unor fonduri europene și a avut acest neisprăvit sa știe cine l-a dat in gât !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here