Gușă inventează sondaje în favoarea PSD. Manipulare grosolană împotriva PNL și a USR-PLUS

3
5080
Gușă: PSD are 35% în sondaje

Aseară, Cozmin Gușă, co-patronul postului Realitatea TV, și-a pus cortul manipulărilor la Slatina, în generoasa găzduire a baronului Paul Stănescu (PSD), care i-a asigurat inclusiv folcloriste.

Într-un județ roșu, majoritatea invitaților săi au fost PSD-iști, iar partidului-mafie i-a fost făcută o propagandă deșănțată.

Apogeul dezinformării a fost anunțul lui Gușă privind un așa-zis sondaj făcut „de nemți și de francezi”, potrivuit căruia PSD ar avea 35%, PNL „în jur de 20%”, iar USR-PLUS sub 15%.

Ca să crească efectul manipulării, Gușă a dat ordin echipei din regie să ruleze pe ecran – și pe banda de jos, dar și pe cea de sus – titluri de genul „Gușă: PSD are 35% în sondaje” și „Gușă: PNL are în jur de 20% în sondaje”. De observat că un sondaj-fantomă, neatribuit cuiva concret, devine „sondaje”, la plural, insinuând parșiv că mai multe sondaje,ba chiar toate sondajeledau cifrele astea.

În realitate, există un singur sondaj asumat la nivel european, deci și de „nemți și francezi” – vorbalui Gușă. Chiar în această săptămână, un sondaj realizat de Kantar, în toată UE, pentru Parlamentul European a dat următoarele rezultate: PNL 25,2%, PSD, 21,5%, USR-PLUS 17,7%.

Față de aceste rezultate, Gușă a scos din burtă +13,5% pentru PSD, – 5,2% pentru PNL, minus câteva procente și pentru USR-PLUS.

Gușă: PNL are în jur de 20% în sondaje

Gușă a repetat de câteva ori cifrele mincinoase, fără a preciza clar – așa cum cere legea – cine a făcut sondajul (ce instituție, nu „nemții și francezii”), în ce perioadă, prin ce metodă, câți cetățeni au participat la sondaj, care a fost întrebarea și care e marja de eroare.

Propagandist PSD sub acoperire (slabă acoperire!), Gușă n-a respectat niciuna din aceste reguli de comunicare în audiovizual a rezultatelor unui sondaj. Dacă sesizează cineva CNA, Gușă TV va încasa încă o amendă pe care n-o va plăti, în așteptarea falimentului definitiv.

Un faliment produs de managementul catastrofal al unui impostor în industria televiziunii: rusofilul cu PSD în suflet, Cozmin Gușă.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Cozmin Guşă e membru PSD. Televiziunea Realitatea TV are pornirea la PSD. La Realitatea TV se spera că mai fiind masoni, cei de la Antena 3 Bucureşti le taie capul la liberalii PNL 1875 pentru 1941-1944 Leningrad.

    Postul Realitatea TV este închis ca decizie apolitică şi nu are investiții. Adevărul nu este realitatea. Prin manipulare adevărul distruge realitatea şi nu propune remize.

    Kremlin Moscova

  2. Avem nevoie de posturi TV nu sa ne bombardeze cu tot felul de știri, prin ceea ce fac ne îmbolnăvesc pur și simplu cum folosesc cei de la Antene ! Posturile Antenele deja se duc in alta zona și ar face bine sa-și revizuiască sumarele ca vor avea soarta OTV-ului sau al altor posturi care lingeau cheile puterii și sunt deja OUT!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.