VIDEO/PAMFLET. Ciutacu, tonomatul care se pupă cu Dragnea jr. (Fane Porcarul) în fața pușcăriei Rahova

1
2989
Dragnea jr. - Ciutacu

Surprize, surprize: națiunea a fost cu ochii pe beizadeaua porcină a lui Dragnea și pe iubita cvasi-adolescentină a aceluiași Daddy, dar a cam trecut neobservată o altă prezență „de familie” în fața Penitenciarului Rahova: „El Tonomat” Victor Ciutacu!

Că Ștefan Valentin Dragnea și Irina Tănase (fiul, mai în etate decât „mama vitregă”!) l-au vizitat pe Liviu Dragnea la pușcărie, la trei zile după încarcerare, e în limitele firescului. Dar ce căuta un moderator TV, joi seara, la locul pricina?

Pentru suspans, răspunsul îl veți afla la sfârșitul articolului. Până acolo, însă, să ne jucăm puțin cu variantele posibile și imposibile. Reținem, însă, că marile spirite se întâlnesc în fața pușcăriei.

Aici, imagini memorabile!

Pupături ciutăcești pe obraz de Porcar

Victor Ciutacu l-a așteptat pe Dragnea-junior în fața pușcăriei, fiind primul care i-a ieșit în întâmpinare, luându-l în brațe și pupându-l de mama focului. (Sigur, în zonă au mai fost și reporterii, dar ei nu se pun, ei sunt bieți truditori pe o leafă care abia le ajunge de la o lună la alta, nu fac parte din lumea unor specimene gen pupăcioșii de la Rahova.)

Camera TV nu a surprins și dialogul dintre Porcar și Tonomat, văduvindu-ne de replicile unor mari caractere aflate într-o situație dificilă.

În reportajul de la RTV, unde au fost difuzate imaginile, n-a fost pomenit numele Ciutacului, deși pupăturile plescăiau de se auzeau din celula Încarceratului.

Șefan Dragnea – Victor Ciutacu. Fiul și prietenul infractorului

Așadar, până să limpezim misterul, fi fost posibile patru variante:

 1. Ciutacu a venit special să-l întâlnească pe Dragnea-junior, să-i transmită toată compasiunea lui și să se asigure că, în noile condiții, contractele merg mai departe.
 2. Ciutacu a ținut să-i spună Porcarului: „Vezi, Fane? Eu i-am zis s-o «taie» duminică noaptea, când fraierii numărau voturile, dar nu m-a ascultat. Ce dracu’, îi închiriase Sebi Ghiță și o garsonieră la Belgrad!”.
 3. Ciutacu l-a vizitat pe Liviu Dragnea înaintea tandemului Dragnea-junior / Irinuca-junioara.
 4. Ciutacu a vizitat un alt pușcăriaș, dintre mulții lui prieteni abuzați de statul paralel.

Sigur, ar mai fi și varianta că V. Ciutacu s-a rătăcit prin zonă și l-a întrebat pe primul ieșit în cale: „Nenea, nenea, nu știți ce tramvai merge la Piața Unirii?”

Sau că V. Ciutacu făcea jogging și s-a ciocnit de niște oameni din Teleorman, în fața pușcăriei.

Sau că V. Ciutacu a venit special să-l întâlnească pe Porcar și să-i bată obrazul: „Nu vă e, mă, rușine să furați în halul ăsta?! Huo, nesătuilor! În democrație, hoții stau în pușcărie!”

Doi infractori dintr-o lovitură

Răspunsul corect: varianta 4, combinată cu varianta 1! Ciutacu a fost la Rahova să-l viziteze pe un alt deținut din rezervația PSD: Radu Mazăre. I-a luat un interviu, să spună ex-fugarul cum l-a abuzat pe el statul paralel, cum a intrat în pușcărie nevinovat și cum trăia în Madagascar din milioanele câștigate dintr-un salariu de bugetar.

Dar dacă tot a fost la „universitatea” Rahova, Tonomatul și-a dat întâlnire și cu Porcarul, că tot se aflau amândoi prin zonă. Și cum a scăpat mai devreme de la interviul cu Mazăre, a așteptat să ajungă și Dragnea-junior, să mai schimbe o vorbă.

Vorba aia: se anunță vremuri grele, a înnebunit poporu’, a pus ștampila pe statu’ paralel, trebuie să se organizeze cumva și infractorii! Să numere banii, să strângă rândurile… Ei și slugile lor din prime-time.

CITIȚI ȘI:

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

DOCUMENTE. Românii din Diaspora s-au bătut „ca la Rovine” pentru votul lor . Au fost scene de groază, din cauza unui guvern iresponsabil

VIDEO. Șoc la Antena 3: Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) i-a cerut lui Gâdea să nu mai manipuleze. Rezultatul: Gâdea a mai livrat un fake-news, încercând să scape de alt fake-news!

Cei de la USR-PLUS s-au lămurit cu Gâdea. Pîslaru: „A fost o greșeală. Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții”

* Victoria în alegeri e folosită de PNL pentru a scăpa de „mâinile moarte” din partid. Cad capetele complicilor PSD și ale celor cu rezultate slabe pe 26 mai

Încă o cacealma: Pandele candidează la prezidențiale! Poate revine și Firea, ca să candideze toată familia

Capra râioasă ține coada pe sus. Tăriceanu retrage ALDE România din ALDE Europa. Oricum, urma să fie exclus

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

Rezultatele finale: PNL – 27,00, PSD – 22,51%, USR-PLUS – 22,36%. Doar 13.650 de voturi între PSD și USR-PLUS

Cea mai mare prezență la vot din istoria diasporei române: 381.121 de voturi, cu 2.005 mai multe decât în 2014

În diaspora, PSD a luat marja de eroare: 2,41%! Mai puțin chiar și decât un independent neeligibil!

Ce tupeu! Meleșcanu zice că vinovat pentru cozile din diaspora e Klaus Iohannis, pentru că a vrut referendum!

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

1 COMENTARIU

 1. Vine Papa Francisc la secui
  Era neam englez din măhui
  Voia România sus pe munte
  Ochiul negru să nu uite
  Cum cădea vocea mea în jos
  Pe mal abrupt din soi domnesc
  Şi Pannonia praf se făcu
  Nu era premiu nu era zăcut
  Nu era liniște la Vatican
  Dacii mei s-au întors la Rohani
  Orcile ungare erau uitare
  Marile ore de peregrinare
  De cum zodia lor s-a închis
  Era ziua cea mare în Memphis
  Şi Trump vorbea încet
  Virulența lui un scâncet
  Omul bun vorbeşte puțin
  Vede crima din Ajun
  Şi drama ungurilor era
  Un clopot şi o peruzea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here