Cei de la USR-PLUS s-au lămurit cu Gâdea. Pîslaru: „A fost o greșeală. Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții”

3
4337
Păslaru și Ciuvică

Dragoș Pîslaru (PLUS), ales duminica trecută europarlamentar pe lista USR-PLUS, a comunicat intens cu publicul de pe pagina sa de Facebook, în timpul emisiunii lui Gâdea și după aceea, târziu în noapte.

Fostul ministru al Muncii (în Guvernul Cioloș) a postat un text în pauza publicitară de la ora 22.00, unul în pauza de la ora 23.00 și unul când a ajuns acasă, după ora 1.00.

Pîslaru părea bulversat de ce i se întâmplă în „mocirla” de la Antena 3 (așa cum o numea Dacian Cioloș în 2016). Însemnările sale par decupate din jurnalul unui berbec care s-a dus la o întâlnire cu lupii, în vizuina lupilor.

Ora 22.00 (joi)

„Nu recunosc nimic. Nu învață nimic”

„Pauză. Au plecat toți să vorbească între ei. Urmează tura a doua.
Dar românii trebuie să fie uniți, în ciuda dezinformării. Le-am cerut să prezinte scuze celor pe care i-au jignit, insultat, împroșcat cu noroi. Nici vorbă de așa ceva. Nu recunosc nimic. Nu învață nimic.
Dar românii vor simți adevărul și ne vom uni. Și cei tineri, și cei vârstnici. Și cei care au, și cei care nu au. Și cei de la oraș, și cei de la sat.”

Ora 23.00 (joi)

„Au început atacurile personale”

„Pauză. În lipsă de alte subiecte, au început atacurile personale. Că afaceri cu statul, că una-alta. Am învățat mulți ani despre politici publice. Am fost cercetător, am predat, am oferit asistență tehnică alături de echipe excelente. Nu am nimic de ascuns și sunt mândru că am putut să folosesc expertiza acumulatâ în țară și în afară pentru binele statului român, de la nivel local până la cel central. Când ai nevoie de un meseriaș, nu îl întrebi de preferințele politice, ci îl iei pe cel mai bun. Am lucrat în privat pentru clienți diverși, de la mici antreprenori la început de drum până la multinaționale. Am lucrat în sectorul public pentru primării de comună, dar și pentru județe întregi. Iar banii publici nu sunt banii lu’ baronul X sau Y, ci ai noștri, ai contribuabililor.
Urmează partea a treia…”

După ora 1.00 (vineri)

„Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită”

„Am văzut reacțiile voastre. Și simt nevoia să vă răspund.

Nu am o problemă de curaj să îmi susțin ideile cu calm și fermitate în medii ostile. Mi se pare chiar important să ieșim din bulă. Până la urmă, chiar trebuie să vorbim cu toți românii.

Dar a fost o greșeală să credem că putem merge la emisiunea lui Mihai Gâdea să discutăm despre unitate și subiecte de interes pentru români și să le vorbim despre planurile USR-PLUS. Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită, la fel ca în ultimii doi ani de guvernare Dragnea și PSD.

Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții.”

„Nu vom mai accepta”

Dintrei cei trei reprezentanți ai USR-PLUS care au participat la emisiunea lui Gâdea în trei seri consecutive, doi au anunțat deja că nu se mai duc.

„Am decis să opresc pentru moment aparițiile la Antena 3”, a scris deputatul Stelian Ion pe Facebook.

„Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții”, a promis și Dragoș Pîslaru. Și a folosit pluralul: „nu vom mai accepta”. Adică nu doar el, ci și alți colegi ai săi, poate toți. Vom vedea ce zic și co-președinții Alianței, Dan Barna și Dacian Cioloș.

USR-PLUS la emisiunea lui Gâdea
  • Marți: Dan Barna (deputat, președinte USR)
  • Miercuri: Stelian Ion (deputat USR)
  • Joi: Dragoș Pîslaru (europarlamentar PLUS).

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Șoc la Antena 3: Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) i-a cerut lui Gâdea să nu mai manipuleze. Rezultatul: Gâdea a mai livrat un fake-news, încercând să scape de alt fake-news!

Prima decizie după cele trei șocuri Gâdea – USR/PLUS: deputatul Stelian Ion refuză să mai meargă la Antena 3

Răspunsul lui Dan Barna pentru cei care l-au acuzat că a fost la Antena 3

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

* PNL l-a băgat „la penal” pe Meleșcanu, pentru batjocorirea diasporei la votul din 26 mai

Încă o cacealma: Pandele candidează la prezidențiale! Poate revine și Firea, ca să candideze toată familia

Capra râioasă ține coada pe sus. Tăriceanu retrage ALDE România din ALDE Europa. Oricum, urma să fie exclus

3 COMENTARII

  1. Cand emisiunea are format 1-1 (Gadea cu un inviytat USR+), mai merge.
    Dar să te duci de unul singur si să te inconjoare haita de golani badea-ursu-ciuvica-gadea-savaliuc, asta nu mai e strategie si deschidere, e prostie curată.

  2. Mie îmi place domnul Dragoş Pâslaru. Are memoria unui oriental viguros. Şi tine la poporul român. Vine guvernarea de dreapta care a construit lumea. M-aş bucura să aud numai vorbe frumoase despre USR Plus. Tinerii au reprezentare. Viitorul aparține tinerilor. Celor care doresc să muncească pe dolari, lire sterline, euro pentru o casă şi o masă. Dacă nu va fi bine voi recurge la suicid.

    Antena 3 e plină de lături. Visează munți de aur şi de dolari. Dragoş Pâslaru nu e bine văzut după guvernarea din 2016 când a făcut prima reformă veritabilă la pensii. Dacă aveți mingea veți juca şi fotbal modern unde numai Messi contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here