joi, mai 30, 2024
AcasăMass-mediaMircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? "Salutări...

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

-

Clovnul lui Voiculescu a mai dat de o belea. Când l-a înjurat birjăreşte pe ziaristul Ovidiu Vanghele, nu s-a gândit că-i va veni un pumn în nas. La figurat, desigur. Dar nu e doar un pumn, pare să fie un ciocan pneumatic de o tonă.

Să revedem „dialogul” mesajelor dintre cei doi, prin intermediul Facebook. Dialog provocat prosteşte de Badea, care ulterior a şters toată discuția.

Mircea Badea: „Totuşi, când eşti atât de prost ca prostul ăsta, mai eşti şi prost. Prostule!”

- Advertisement -

Ovidiu Vanghele (foto): „Salută-l pe lache ăla de Hâdea, mă ţine minte sigur, că l-am bătut când eram mic (io, că el şi atunci era mai mare, dar la fel). L-am bătut puţin, spre ruşinea mea, că a apucat să fugă. Şi salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”.

Mircea Badea: „Tu nu eşti ăla atacat cerebral? Văd că eşti cu bătaia. Poate ne întâlnim întâmplător odată. Mortule”.

Ovidiu Vanghele: „Iartă-mă, stăpâne, nu mai fac. Promit să-l pup în cur pă domnu’ profesor Voiculescu, să-i beau kuku’ lu’ stăpânu’ nostru Liviu Dragnea şi, în general, să smintesc oamenii mai puţini la minte, ca să le fie din ce în ce mai bine. Marş, gunoiule!”

- Advertisement -

„Ştiu tot, prostule”

Din tot acest dialog, printre jigniri şi injurii, este de reținut un pasaj scurt, dar încărcat de informație confidențială. Scrie Ovidiu Vanghele: „Şi salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”.

Hopa! Ce-avem noi aici?

Pe „Agatha” n-o ştim, că nu lucrăm la Antene şi nici nu atârnăm de brăcinarul lacheului voiculescian. Dar o ştie Vanghele.

Cu „Perminov” e mai simplu: Vanghele s-a referit, probabil, la Andreea Perminov (foto), care până nu de mult prezenta jurnalul de ştiri nocturn al Antenei 3. Făcea chiar ştafetă cu Mircea Badea: el îşi încheia emisiunea la ora 1.00 noaptea, ea intra imediat pe post. Se intersectau în studio, carevasăzică. Amical, colegial.

Probabil, la această ştafetă se referă Ovidiu Vanghele. Și, poate, la schimbul de amabilități dintre emisiuni, pe timpul publicității. La vreun banc spus la unu noaptea. Sau nu?!

Vanghele, ziceai că ştii tot. Aşa i-ai transmis prostului. Întrebarea e: Carmen Brumă ştie şi ea tot? S-ar putea să fie curioasă. Nu-i corect să ştii doar tu, iar ea – ioc. De exemplu, bancul dintre emisiuni. Nu fi egoist, împărtăşeşte informația aproapelui tău!

Epilog

Atât de tare l-a plesnit fraza asta a lui Vanghele, încât Șpagatistul a avut două reacții rapide şi negândite (semnul panicii):

  1. l-a amenințat cu bătaia pe Vanghele („Văd că eşti cu bătaia. Poate ne întâlnim întâmplător odată. Mortule”);
  2. a şters toată discuția, ca şi cum n-ar fi existat.

Au dispărut subit şi Agatha, şi Perminov. Sau nu?!

Vanghele ştie tot. Prostule!

- Advertisement -

8 COMENTARII

    • Este ceva adevar in ceeace sustineti. Astazi s-a cam exagerat. Dar un inamic atat de perfid, cu o piele atat de groasa, trebuie lovit din toate directiile pana il nimeresti in punctul vulnerabil.

    • Dar invitatia la sobrietate e o idee foarte buna. Am observat ca postacii din tabara pe care o deserveste Badea prefera mahalaua. Sper ca adversarii sa nu-si gaseasca satisfactia , sa nu-si consume energia esuand in mlastina razbunarilor inutile, de acest gen. Ar insemna esecul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -