miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMass-mediaVIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup...

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

-

Mircea Badea s-a antrenat din tinerețe să înalțe ode Marelui Conducător. Dar cum pe Dan Voiculescu l-a întâlnit abia după 1990, a pupat şi el ce-a putut în anii ’80. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta, şi ce-a găsit? Nicolae Ceausescu!

Nici nu i-a fost greu: mămicuța lui era înfiptă adânc în sistem, lucra pentru Dinu Săraru la Teatrul Mic (Oreste zice că doamna mamă era şi ciripitoare la Secu).

În 1989, beizadoiul s-a aflat în mare impas: bine-bine, dacă pe Ceauşescu l-ați împuşcat, eu pe cine mai pup-pup-pup?

- Advertisement -

Dar n-a suferit prea mult, pentru că a apărut, providențial, fundul de varan al lui Dan Voiculescu. De atunci, clovnul scremut şlefuieşte dos de fost securist şi asta-i ocupă tot timpul.

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Mircea Badea cu discursuri gen mahala! O rușine care scuipa toate relele . Este o ființă care demonstrează de cele mai multe ori ca inventează comentarii goale fara um continut
    Un exemplu cât se poate de negativ . Fără simțul Bun al unei conversații erudite. Copiilor le ar trebui interzise asemenea emisiuni fără conținut . Noroc ca sânt difuzate la ore când 90 la suta nu deschid tv. Cine te a pus la Tv dragule?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -