vineri, mai 24, 2024
AcasăMass-mediaMircea Badea în sevraj: "În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters...

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

-

Punerea la punct, ferm şi profesionist, a lui Teodor Meleşcanu de către jurnalista de la BBC, în cadrul unui interviu în direct, l-a isterizat pe Mircea Badea, clovnul favorit al lui Voiculescu.

Acesta s-a arătat dezamăgit de ministrul român de Externe, care – după părerea lui – nu a mințit-o suficient pe ziarista britanică, deşi Meleşcanu numai minciuni a spus!

Badea recurge la retorica național-comunistă, prezentând Occidentul, cu presa lui cu tot, în termeni ceauşişti. Iar felul în care vorbeşte despre jurnalista de la BBC este de-a dreptul scabros.

  • „Am văzut interviul domnului Meleşcanu la BBC. Oribil! Absolut oribil. Înspăimântător. Penibil. Foarte moale, foarte slab. Nu s-a pregătit, deşi era clar că aia care-i lua interviul avea aceleaşi trei lulele, trei surcele… doar lozinci”.
  • „M-am lămurit cum e şi cu <<lumea civilizată>>, în Străinezia. Au idei puține şi fixe. Nu au argumnte, au lozinci”.
  • „Dar ministrul Meleşcanu – foarte slab, nepregătit. Eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă, penibilă, absolut penibilă. Slab Meleşcanu. Nu i-a zis ăleia că manipulează. De ce nu i-a zis? Trebuia să-i zică: <<Dar dumneavoastră de protocoalele secrete din justiție ați auzi? Dar de culoarele din justiție ați auzit? Dacă nu, atunci faceți de râs statura postului la care lucrați!>>”
- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Eu o urmaresc pe Emily Maitlis de multi ani de zile si este una din cele mai puternice jurnaliste de la BBC2, este o placer sa vezi emisiunile de stiri cu ea. O femeie culta, foarte informata si foarte incisiva, apreciata si mult solicitata de catre BBC in jobul pe care-l are, tocmai pentru ca e foarte buna si acopera ca expertiza multiple domenii. Si vine Melescanu s-o trateze ca pe o fetiscana nestiutoare, cu siretenia si desconsiderarea pentru adevar cu care se poarta si alti ministri ai statelor dictatoriale ce sfideaza vestul. Iar Badea, imposibil de conceput ca jurnalist al Romaniei membra a EU, comenteaza de parca at fi in tigan din Rahova care se da smecher. Romania a ajuns sa ingurciteze MANELE si la nivel de comentarii politice. Badea e in manelist scabros.

  2. Poate n-ar trebui sa-l mai bagam in seama pe acest mascarici.El si colegii lui de la televiziunea de partid nu sunt nici la degetul mic al acelei jurnaliste si nici nu vor ajunge vreodata de nivelul ei.

  3. Nu te-a invatat mama ta bunele maniere, iti lipsesc cei 7 ani de acasa, deh, atunci tu ii cantai ode lui ceasca, cu cravata de pionier, iti aduci aminte,da!!! Altfel mai bine mancai un rahat inainte sa scoati pe gura ce ai scos in legatura cu reportera de la BBC, lumea educata nu se comporta cum te comporti TU, mai creatura din Neanderthal ce esti, pardon, latrinist ce esti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -